4 kat mıbenim pastam hamur değildi krem santiydi emin pastanesinden.70 mi 60 kişilikmiydi neydi hatırlamıyorum ama uyguna yapılmıştı hemde cok hoşuma gitti görünce resim koyucam ama artık utanıyorum o yüzden koymucam :) benimki yuvarlak 4 kattı
öff napim öldürem ben kendimi kurtulayım bari:)
ya işte biz de gitcez bakalım kapalıçarşıya:
gördüm böcük gördümeda gamze sana bıseyler dıo bakkkaydirigubbakcemile5
4 kat mı
abavvvvv
çok o yaaa
:1hug:
evt evt en guzelı bu senden kurtul bızde :umursamaz:
senden baska kımsenın derdı yok demı dunyada
yada sen onunla dunyaya geldın onsuz olaman
ya gıt basımdan sımdık harbı dovcem senı hee verırım sımdık sana bı eksı rep görun kırmızı olur cıkarsın bıda kım verırse versın sıyah olaman hee:mymeka:
nan bak annemız ble bızı dunyaya getıren onunla bıle yollarımız ayrılıyo sen bı erkek ıcın hemde senı takmayan bı erkek ıcn ölumu dusunuyon :umursamaz:
BEN ONU KENdime diyordum wallaherkes evlenir çoluk çocuğa karışır ben hala çeyiz alırım ama bi türlü koca bulamamsenağlama
BEN ONU KENdime diyordum walla
ben evleniyorsam herkes evlenir hiç tasalanma canikom-tatlicadiarzu-
eda nan yüzükte sorun mu ben aksam gıttım alıverdım herboy vardır söz ve nışanda sen model beğen yeter
bugun cok konusasım var laa nedense:sinifsinif:
tamam bee ne bağrıon şaka didik herhalde:teselli:
BEN ONU KENdime diyordum walla
ben evleniyorsam herkes evlenir hiç tasalanma canikom-tatlicadiarzu-
gördüm yevrim gördümEDAAAAAAAAAAAAA burda muhtarın eşşeğı seyy etmıyoo nan sana bısey dedık demı
gamze sana bısey dıo heçççç :mymeka:
içelim açılalım:1hug:
yok canım o takvimi yapana kadar canım çıktı dursun şimdilikozmn takvımını ve o kalplerın ustundekı yazıyı sıl yoksa senınle konusmam hee küserım bılesın:umursamaz:
eda bıle koca bulduysaa ohoo sen hıc kalmazsın
hele ben buldumsa kesın kalmazsın kaydirigubbakcemile3
hadi inşallahbizde kapalı çarsıdan aldık desing alyans sırf alyans. oraya bak cnm aşkım yıllar önce söz yüzüklerimizi ordan almış yine oraya nasipmiş. bide k.çarşıda cok yüzük oldğu için parmağan olanı kesin bulursun :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?