Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

4 kat mı
abavvvvv

çok o yaaa

öff napim öldürem ben kendimi kurtulayım bari:)

evt evt en guzelı bu senden kurtul bızde :umursamaz:
senden baska kımsenın derdı yok demı dunyada
yada sen onunla dunyaya geldın onsuz olaman
ya gıt basımdan sımdık harbı dovcem senı hee verırım sımdık sana bı eksı rep görun kırmızı olur cıkarsın bıda kım verırse versın sıyah olaman hee:mymeka:
nan bak annemız ble bızı dunyaya getıren onunla bıle yollarımız ayrılıyo sen bı erkek ıcın hemde senı takmayan bı erkek ıcn ölumu dusunuyon :umursamaz:

ya işte biz de gitcez bakalım kapalıçarşıya:

bizde kapalı çarsıdan aldık desing alyans sırf alyans. oraya bak cnm aşkım yıllar önce söz yüzüklerimizi ordan almış yine oraya nasipmiş. bide k.çarşıda cok yüzük oldğu için parmağan olanı kesin bulursun :1rolleyes:

ben sana ddım bızım kızlar altınn gıbıdır dıe uyy canlarım benımmmopuyorumnanaktan bıdaha olursa lmaz: kabusunuz olurum hee

eda zaten sana özellikle sözledim seri üretim olanlara bak die.onların hem her ölçüsü oluyo hemde fiyat daha uygun oluyo canım.hemde zamandan tasarruf yerimseniben

densem bacı sen bana ark yolladın kabul ettımde ben senı tanımam hee adın nedır burayı nasıl kesfettın bı de hele ordan gülmekle olmuyookaydirigubbakcemile

tamam bee ne bağrıon şaka didik herhalde:teselli:

eda nan yüzükte sorun mu ben aksam gıttım alıverdım herboy vardır söz ve nışanda sen model beğen yeter

bugun cok konusasım var laa nedense
:sinifsinif:

tamam bee ne bağrıon şaka didik herhalde:teselli:

ozmn takvımını ve o kalplerın ustundekı yazıyı sıl yoksa senınle konusmam hee küserım bılesın:umursamaz:

BEN ONU KENdime diyordum walla
ben evleniyorsam herkes evlenir hiç tasalanma canikom-tatlicadiarzu-

eda bıle koca bulduysaa ohoo sen hıc kalmazsın
hele ben buldumsa kesın kalmazsın kaydirigubbakcemile3

EDAAAAAAAAAAAAA burda muhtarın eşşeğı seyy etmıyoo nan sana bısey dedık demı
gamze sana bısey dıo heçççç :mymeka:
gördüm yevrim gördüm
siz de utandırmayın beni be
aaaaa

öpüştük barıştık bile

özelden dedikodunuzu falan yapmaya başladık o derece kafamçokkarıştı

yok canım o takvimi yapana kadar canım çıktı dursun şimdilik
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 böcük ben geçen aralık ayında üye oldum buraya bu zamana kadar sadece okudum..sonrasında baktım sizin gibi düzgün insanlar var aranıza katılmak istedim..aslında hepiniz hakkında burda ne yazıyosa biliyorum o derce herşeyi okudum yani.balıklama atlamak istemedim.kk yı da sivilce tedavilerini araştırırken keşfetmiştim.ay böcük istemiyosanız çekiliyim aranızdan :gitme:

baberko belkıde hee
sırf burda sızın ıcın duruyom hee netı olmayan yerde nasıl calıscam ben yaa

hadi inşallah

yalnız şu gümüş tepsi fiyatları kafamı karıştırıyor

60-70 dediniz ya geçen gün birileriniz
ya bi gümüş küpe müpe alsan 40-50 lira tutuyo
tepsi nasıl 60-70 lira oluyor heç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…