- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bende kaçayım işime gücüme bakam kovulacam nan ahahha..
BURCUCUM Allaha emanet ol..güvenli güzel bir yolculuk geçir gel....Şeniz
hepinizi çok öptüma.s.
bunebu sana ayşem öztaş ın telefonunu veriyimmi,kendisi süper pastalar yapar
herkes evlenir çoluk çocuğa karışır ben hala çeyiz alırım ama bi türlü koca bulamamsenağlama
ay senin fotolarını da şimdi gördüm burcuayyy yerim ben seni yaaaaa :1hug: bana veda etmeye gelmiş yesin seni burcun yaaaŞeniz kuzum benim inan benimde her an aklımda olacaksınız balım :1hug:
sizin bu iyi dileklerinizden sonra evimin çirkin olması mümkün değil zaten canım arkadaşım Şeniz kocaman kocaman öpüyorum seniii Şeniz
kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim
kıbrısda
yaa merak ettim bak şimdi süsünüüü :mymeka:
teşekkür ederim şekercimmm :1hug:
:1hug: benimde söz nişan bir arada olmuştu evde olduğudnan öyle sade bir şey seçmiştim böcükümde unutmamış halaaŞeniz
canım geçmiş olsunnn :teselli:
Kızlar zeytin yağlı taze fasulye yaptım...
kurabiye yaptım
poğaça yaptım
yarın orda rahat edicez :1rolleyes:
birazdanda bıcı bıcı yapıcam sonra gidip kaşlarımı aldırıcam sonra yolculuğa hazırımmm :sm_cool:
kızlar albümde benim pastamında fotosu var kardeşim süpriz yaptırmıştı. evde yanyana nasıl durduğumuza bakmak için nişanlıklarımızı giydiğimizde çektiği fotoyu koydurmuş üstüne. pastayı keserkende üstümüzde aynı elbise vardı çok şeker olmuştu...
canım bu kadın bi ara tvde program yapıoduben adını hiç duymamışım
şimdi internetten baktım
bişeyler çıktı karşıma
denedin mi daha önceden
yeri nerde
ay uygun mu fiyatı falan
görüntüleri çok güzel
lezzeti de öyle mi acaba
buda benı delı edıyo:mymeka: bende hala umudumu kaybetmeden ceyıs alırken aman alma bosver dedıler almayı kes koca bulcan dedıler almayı bırakmadım ama koca buldum darısı sana dıom bıda umutsuz konusmaŞeniz
burcu senı unutmak ne mumkun
telli dişlerın turuncu öcü sacın kaydirigubbakcemile3bıle aklımda
hehehehehehehehe :teytey:
sen bana kk durmama bısey deme ben beleşe calısırım :roflol:
nişanımda gayet süslü pasta vardı..ben severim süsü..kalpli 2katlı yaptırmıştık...ortaya geldi şöle hafiften kesip birbirimize ikram ettik yedik birer lokma..sonra garsonlar aldı kesip getirdiler...nişan değilde bunlar düğün için daha mantıklı bence
ya işte biz de gitcez bakalım kapalıçarşıyaeda ayıp ayıp ayı deme koca adayına kaydirigubbakcemile3 walla ben nişanımı bi dernekte yapmıştım 150 kişi flndık.pasta fln yaptırmadım çünkü orda servis yapcak biri yoktu.uğraşmakta istemedim açıkçası.kek ve meyve suyu dağıtmıştık.inan en temizi :lepi: buketin sölediği çok mantıklı ama boton pastayı dilimletebilirsin hem çok ta uyguna gelir.15 lira fln olsa bi pasta 10 dilim çıksa 4 5 tane alsan sana çok rahat yeter.alyans olayına gelincede biz bigün içinde kapalı çarşıya gittik biraz dolaştık ve aldık hemen.pırıltıdan aldık biz en uygun fiyat orasıydı yani.özel yapım alcaksanda seri üretim olanlara bak derim çünkü onların fiyatı uygun oluyo.
Rakı iç :içelim:
PNARCIM geçmiş olsun.dr a görün..şimdilik ağrı kesici al...iltihap varsa büyük ihtimal iltihap gidene kadar müdale etmez dr...antibiyotik tedavisi verir...kayınpederim dişçide..ahha
koca kızlarız di mi.eskilere baktım şöyle bir ama 3 ay öncesine bir zamanlar şöyle bir listemiz varmışopuyorumnanaktan buket bulaşık süngerlerini bilem koymuş zemuszemus böcüğüm mandilinn abisine gidiomuş gelin olarak az kalsınopuyorumnanaktan esma mobilyalarını yeni eklemiş bide ağrıdan bitmiş halası geliomuşopuyorumnanaktan ben yarın bahar havası olsa kuşlar uçsa çiçekler açsa gibi bir laf etmişimopuyorumnanaktan
hey gidi günler heyyyy yaa şimdi bakıyorumda hala bir telaşımız var evlenenler evlendi evlenecek olanlarımız yolda hızlı hızlı ilerliyor. tabi birde yeni katılanlarımız oluyor onlarlada paylaşıyoruz biz hepimiz evlensekte hala çeyizciyizopuyorumnanaktan hepinizi çok seviyorum çokkkk.
bune bu aradaki buzları eritelim artık oldu bi yanlış anlaşmaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
EDAAAAAAAAAAAAA burda muhtarın eşşeğı seyy etmıyoo nan sana bısey dedık demı
gamze sana bısey dıo heçççç :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?