- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kaydirigubbakcemile3 böcük ben geçen aralık ayında üye oldum buraya bu zamana kadar sadece okudum..sonrasında baktım sizin gibi düzgün insanlar var aranıza katılmak istedim..aslında hepiniz hakkında burda ne yazıyosa biliyorum o derce herşeyi okudum yani.balıklama atlamak istemedim.kk yı da sivilce tedavilerini araştırırken keşfetmiştim.ay böcük istemiyosanız çekiliyim aranızdan :gitme:
hadi inşallah
yalnız şu gümüş tepsi fiyatları kafamı karıştırıyor
60-70 dediniz ya geçen gün birileriniz
ya bi gümüş küpe müpe alsan 40-50 lira tutuyo
tepsi nasıl 60-70 lira oluyor heç anlamadım
bugun ben ne naz cekerım ne işve sus nan dur durduğun yerde:mymeka: kaydirigubbakcemile3
yok normalde ark lıstem cok kalabalık herkesı kabul etmıyom senı edıverdım ıcımden geldı bıde burda gormustum ettım resımlerım varda herkes baksın ıstemedım sen bakabılırsın tabı ark oldun yaŞeniz
bende ceyıs bakarken kesfettım burayıı:1rolleyes:
buda benı delı edıyo:mymeka: bende hala umudumu kaybetmeden ceyıs alırken aman alma bosver dedıler almayı kes koca bulcan dedıler almayı bırakmadım ama koca buldum darısı sana dıom bıda umutsuz konusmaŞeniz
burcu senı unutmak ne mumkun
telli dişlerın turuncu öcü sacın kaydirigubbakcemile3bıle aklımda
he bi sen eksiktin :teytey:hadi öpüşüp barışın bakalım:)
kızım niye kırmızı kırmızı yazdın telli dişlerimle turuncu kafamı :mymeka:
yi unutmayacağına sevidindim kimseye unutturma balım :1hug:a.s.
ya böcük bişi dicem sen geçen gün yorgan fiyatı yazmıştın bana pahalı gelmişti.yün müydü onlar pamuk mu? ben gelin yorganı warya saten yüzlü olanı onu 150 ye yaptırmıştım normal bi yorgan kaça dikiliyo :uhm:
du bakcammmYok öyle büyüklerden değil profilimde var bi bak istersen
hadi inşallah buliim de bitsin gitsin zaten vaktim de kalmadıeda zaten sana özellikle sözledim seri üretim olanlara bak die.onların hem her ölçüsü oluyo hemde fiyat daha uygun oluyo canım.hemde zamandan tasarruf yerimseniben
ya böcük bişi dicem sen geçen gün yorgan fiyatı yazmıştın bana pahalı gelmişti.yün müydü onlar pamuk mu? ben gelin yorganı warya saten yüzlü olanı onu 150 ye yaptırmıştım normal bi yorgan kaça dikiliyo :uhm:
he bi sen eksiktin :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?