anaa iyi fikirmişsositosositoçakma tepsı al altına sen bı sıvrı aletler 925 yaz oda ayarı olsun :roflol::roflol:
yoh artıhkoptummm kovulcam bu kadar gülmekten :roflol: :roflol:
arada gel seni de öpim:teytey:sen patron yeğeni kablolarla oynuyodu ya ondan tam randımanlı katılamıyordun buraya, ondandır, şimdi farkı kapatıyosun işte, konuş balım konuş sen :teytey: geveze bu böcük geveze
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: okurken koptum ya, iki mesajda bir öpüşüp barışın yazmışsınız kıza :)))) ama ben de dayanamam söylerim mecbur, hadi öpüşüp barışın, hadi hadi, öp bakim kardeşini -tatlicadiarzu-
sen biliosun bak en çok0
cnm yok yabancı bı pastane özsut degıl adı aklımda dgıl cnm bende özsütün kahvaltısına bayılırımmm
bu arada barıs saglanmısss bende cok sevındmmmm zemuszemus
bide
"esma mobilyalarını yeni eklemiş bide ağrıdan bitmiş halası geliomuş "
gamze böyle yazmıs ya ben o kısmını söyle anladım AĞRIDAN BİTMİŞ HALISI geliyormuş dıyom ben ağrıda halımı yaptırdım birinee heheehe
kime yazcam yaa bunebu ile dimples eptır sen kıme yazdın öpüşek dıe ben okadr cok yazmışımkı hep kendı yazdıklarımı okuyom:roflol:
arsıma ve hayatımı ozledım nan benn
esranında ınş bebesı olcakk
black bacı benım msn var ama msn yasak burda askamlarıda yok
tobıde yok alla alla
hehehe çok güldümböcük şu isminin yanında duran pembe şey ruhani bir varlığa benzio korkuom ondan kazene de de değiştirsin kaydirigubbakcemile3
he işte beğeniim yeter walla yetti gayrı
heh eferm
daha yaşın kaç başın kaç hıııııkafamçokkarıştı
puuuu sana
hadi inşallah
yalnız şu gümüş tepsi fiyatları kafamı karıştırıyor
60-70 dediniz ya geçen gün birileriniz
ya bi gümüş küpe müpe alsan 40-50 lira tutuyo
tepsi nasıl 60-70 lira oluyor heç anlamadım
he işt eben de onu anlamadım zatenbune bu kıztepsi saf gümüş olurmu :mymeka:
afedersin k-çı kırık bileklikler 80-90 tele tepsi olur sana 3000-4000
bu ne yaaaaa böle bişe varmı
yok ya etmedibunebu şuna inan maymunmu dersin yada başka bişemi bilemem ama o şekildeyken evlenme teklifi alan biri warsa oda benim.hatta sana bunun resminide gönderirim kaydirigubbakcemile3 şimdi aklıma geldi nan senin nişanın olcak daha evlenme teklif etmedimi nası oluyo o CADIARZU
bu ne yaaaaa böle bişe varmı
aa benbu ne yaaaaa böle bişe varmı
eh canım daha çıtırsınkime yazcam yaa bunebu ile dimples e
tobi yoğunmuş konuştum ben
hehehe çok güldüm
yazşım 24 oldumuzemuszemus
anam damat beyde bi tepsiye o kadar verecek para olsaöhhh bunebucum gümüş aldırırsan vayy damat beyin haline kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
gülmek paraylaydı cık bakem paraları hesap no mu verım sana 111kkk111 hemen yolla heekoptummm kovulcam bu kadar gülmekten :roflol: :roflol:
soram mı sormayam mı karar verhe temem
sen bi sor bakim de
boşver ya da sorma
ben geç kaldım
yarın halletcem artık bi şekilde
sağol şekerim sağol
sen patron yeğeni kablolarla oynuyodu ya ondan tam randımanlı katılamıyordun buraya, ondandır, şimdi farkı kapatıyosun işte, konuş balım konuş sen :teytey:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: okurken koptum ya, iki mesajda bir öpüşüp barışın yazmışsınız kıza :)))) ama ben de dayanamam söylerim mecbur, hadi öpüşüp barışın, hadi hadi, öp bakim kardeşini -tatlicadiarzu-
beni bi daha öpebilirsin :))))) ben ilgiye sevgiye şefkate aç, daha nişanlanamamış yaşlı bi kızım :))))arada gel seni de öpim:teytey:
sen biliosun bak en çok
ne kadar üzüldüğümü
ama oh geçti gitti bak mis mis
eh seni de öpim tam olsun
kaldı mı öpmediğim
yahu şaka mı edın sen bı yemek takımına 3 bın veren sen saf gümüşe değmez mıhakket o kaa var mı lan
ben bankaya gidiom azcık hava alayım bari,görüşürüz
boşver herşeyi unut anın tadını çıkar eğer teklif etmezse ozaman kır kafasını:lepi:
çocuklar evi mahfetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?