Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar konuşmamıza istinaden 2010 gelinleri baberko,pashmina,bunebu,böcük,zeyb,lepi ayy başka kim vardı kafamçokkarıştı unuttuysam affola :asigim:
minikte varmıydı

eveet ben varım:kedi:
yani inşallah öle olmasını umuyorum inşallah inşallah:Saruboceq:
geride kalan da baya kişi varmış ben daha az kalır diyordumkaydirigubbakcemile3

2010 da Allahın İzniyle Dünya Evine Girecek Gelin Adaylarmız

baberko
zeysb
densem
bunebu
pashmina
böcük

lepi:kedi:
kızlar ekleme yapın aklıma gelenler bunlar

Dese bu da senin söz elbisen dimizemuszemus
Çok belli olmuyor ama benm dikkatimi çeken pozun oldu sanırım sözlün önünde eğilmiş heopuyorumnanaktan

valla pek bişi görünmüo canım..siyah gömlek siyah pantalon galibaa...
hee lepide var... doru..ben başka bilmiorumkii..genelde bu yaz gidio gelin kızlarımız

ya hayır etek bluz diil elbiseeee foto nası yükleniyo bilmiyorum anca bunu becerebildim.öğrensem tam net halinide göndercemdee

Allahım listeye yazdığım sene içinde olsun bu iş inşallah isteyen herkesin başına inşallah aminn:Saruboceq:

ya walla elbise yaa dur bi resim daha yükliim üstüne tıklayınca zaten büyüyo ordan baksanız anlarsınız zaten

Allahım listeye yazdığım sene içinde olsun bu iş inşallah isteyen herkesin başına inşallah aminn:Saruboceq:

amin gülüm yaa inşallaaaaaaaahh..seneyede olmazsaaaaaa kafasını kırarım amaÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…