Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

huuu nerden koycam benn resimm

imageshack.us tı sanırım canım google bi gir

öle tabi canım sistemmi desek ne desek sonuçta kısmet bu işler....ben kırarım valla ahahhaha mecazdan ahahha..kısmet canım benim

kaydirigubbakcemile3Şeniz

sistem dediğim okuyor sonra askerlik sonra iş bulpara kazan bunlar vakit alıyormafoldumben

ayy lepi çok alemsinn canım yaa koptum

netten duaya çıkcaz heee

benim çıkmam yakındır konu açınca .ağırırım sizikaydirigubbakcemile3

baberkoo sen benden daha beceriklisin ne güzel yüklemişsin öle kaydirigubbakcemile3 bu arada çok tatlı olmuş elbisen cidden yaa fiziğinde süper zaten nişan fotolarında görmüştüm şeker kız zemuszemus

anladım canımm...o yüzden kısmet demiştim:)inşallah seneye olur.ama okul biticek askerlik iş bulucak biraz var sanki gülüm beee..kaçıncı sınıf..yahu bide askerlik uzadı zaten..15ay olcak diolar ya

Son düzenleme:
neresi kötü olmuş kırpıp koymuşsn olmuş işte:)
elbisenin rengi şekli şemali güzelmiş canım.
ben böyle renkli şeyleri daha çok seviyorum içim açılıyor beaazemuszemus

baberkocum çok tatlısın pek şeker olmuşsun balıma.s.sende farı fazla kaçırmışın haaaakaydirigubbakcemile3

sağolun kızlarr :)) ewt far biraz fazla kaçtıı haa eee elbise renkli farda fazla olsun dedim :))
ben resim yükelemyi biliyorumda işten yükledim hep evde ilk defa ama bunuda becerdim :1hug:

sağolun kızlarr :)) ewt far biraz fazla kaçtıı haa eee elbise renkli farda fazla olsun dedim :))
ben resim yükelemyi biliyorumda işten yükledim hep evde ilk defa ama bunuda becerdim :1hug:
bende bilmiorum..güzel eklemişin kuşum..ewet elbisenin renkli olmasıda ii olmuş...bende bol farı severimkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

alemsiniz kızlar haaa..kaydirigubbakcemile3

hepinizi çok öpüorum keyifli sohbetler kızlar....hepiniz çok şeker olmuşsunuz...görüşürüüüükkkkkkkkkkka.s.

anladım canımm...o yüzden kısmet demiştim:)inşallah seneye olur.ama okul biticek askerlik iş bulucak biraz var sanki gülüm beee..kaçıncı sınıf..yahu bide askerlik uzadı zaten..15ay olcak diolar ya

master yapıyor canım ama aynı zamanda çalışıyor ama kadrolu değil kadro olursa seneye evlencez almazsa bunu düşünmek bile istemiyorum:gitme:

hepinizi çok öpüorum keyifli sohbetler kızlar....hepiniz çok şeker olmuşsunuz...görüşürüüüükkkkkkkkkkka.s.

görüşürüzz iyi geceler:gitme:

Kızlar gelen baksın valla ben yazayımda
Arçelik K-1460 Çok Amaçlı Standlı Mikser
GENEL ÖZELLıKLER

Hız ayar sayısı 5
Yoğurma ve Çırpma Aparatları Var
Hand Blender Aparatı Var
Stand Var
Turbo fonksiyonu Var

ÜRÜN DETAYLARI

Fişli Kablo
Çırpıcılar
Yoğurucu Spiraller
Karıştırıcı
Plastik kab
Spatula
Karıştırma kabı

GARANTı SÜRESı

24 Ay

Alıntı: Hürriyetfırsat.com
Bunu 109 liraya alabilirsiniz kişi sayısı sağlanmış isterseniz girin bakın hürriyet güvencesi var.
Haber vereyim dedimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…