huuu nerden koycam benn resimm
öle tabi canım sistemmi desek ne desek sonuçta kısmet bu işler....ben kırarım valla ahahhaha mecazdan ahahha..kısmet canım benim
kaydirigubbakcemile3Şeniz
ayy lepi çok alemsinn canım yaa koptum
netten duaya çıkcaz heee
imageshack.us tı sanırım canım google bi gir
sistem dediğim okuyor sonra askerlik sonra iş bulpara kazan bunlar vakit alıyormafoldumben
benim çıkmam yakındır konu açınca .ağırırım sizikaydirigubbakcemile3
lepi çağır tabi canımm gelirim ben
valla kaçıom bu sefer
lepi çağır tabi canımm gelirim ben
valla kaçıom bu sefer
baberkocum çok tatlısın pek şeker olmuşsun balıma.s.sende farı fazla kaçırmışın haaaakaydirigubbakcemile3
bende bilmiorum..güzel eklemişin kuşum..ewet elbisenin renkli olmasıda ii olmuş...bende bol farı severimkaydirigubbakcemile3sağolun kızlarr :)) ewt far biraz fazla kaçtıı haa eee elbise renkli farda fazla olsun dedim :))
ben resim yükelemyi biliyorumda işten yükledim hep evde ilk defa ama bunuda becerdim :1hug:
kaydirigubbakcemile3
anladım canımm...o yüzden kısmet demiştim:)inşallah seneye olur.ama okul biticek askerlik iş bulucak biraz var sanki gülüm beee..kaçıncı sınıf..yahu bide askerlik uzadı zaten..15ay olcak diolar ya
hepinizi çok öpüorum keyifli sohbetler kızlar....hepiniz çok şeker olmuşsunuz...görüşürüüüükkkkkkkkkkka.s.
bktbb bizimi gizliyon :1ninca:
opuyorumnanaktan ii geceler kızlarr bende kaçarr öptüm sizi
görüşürüzz iyi geceler:gitme:
baberkoda kaçar iyi geceler tatlı muhabbetli arkadaslarım kaydirigubbakcemile5 geceniz iyi olsun
2010 da Allahın İzniyle Dünya Evine Girecek Gelin Adaylarmız
baberko
zeysb
densem
bunebu
pashmina
böcük
kızlar ekleme yapın aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?