ya walla elbise yaa dur bi resim daha yükliim üstüne tıklayınca zaten büyüyo ordan baksanız anlarsınız zaten
yine küçük oldu ama napim bilmiyorum işte yüklemeyi mafoldumben
densemcim elbisen cokk şıkmışş:asigim:
kızlar ben kaçıorum artık
yarına görüşürüz
herkescikleri öpüyorum nanaktaaaaaaaan
evet baberko ezan okunurken bende duanıza eşlik ediyim 2010 gelinleri fire vermeden aşklarına kavuşsun evlensin mutlu olsun onlar da
Aminnnnnnnnnnnnnnn
amin gülüm yaa inşallaaaaaaaahh..seneyede olmazsaaaaaa kafasını kırarım amaÇok üzgünüm çoook
AMİN Ezanda okunuyo Allah dualarımızı kabul eder işallah :Saruboceq:
evet baberko ezan okunurken bende duanıza eşlik ediyim 2010 gelinleri fire vermeden aşklarına kavuşsun evlensin mutlu olsun onlar da
Aminnnnnnnnnnnnnnn
olmuş olmuş canım...anam pek çıtı pıtı ufacıksın kızzz yerimopuyorumnanaktan seni cep nişanlısıalkisalkisalkis...ama makyajını hiç beğenmedim fondotenden yüzün görünmüo olmamışlmaz:kaydirigubbakcemile3
ayy ezanların yüzü suyu hürmetine:Saruboceq:
yağmur duasına çıkar gibi netten evlilik duasına çıkcaz yakındakaydirigubbakcemile3
Geçecek bu vakitler biliyorum ama bakın 3 ayı olanlar gitti bizimde vaktimiz geleccek:asigim:
Aminnnnnnnnnnnnnnn
öle tabi canım sistemmi desek ne desek sonuçta kısmet bu işler....ben kırarım valla ahahhaha mecazdan ahahha..kısmet canım benim
ben kıramam ya onun bi suçu yok herşey sistem yüzünden:umursamaz:
mafoldumbenmafoldumben
ayy ezanların yüzü suyu hürmetine:Saruboceq:
yağmur duasına çıkar gibi netten evlilik duasına çıkcaz yakındakaydirigubbakcemile3
Geçecek bu vakitler biliyorum ama bakın 3 ayı olanlar gitti bizimde vaktimiz geleccek:asigim:
ya ewet fazla kaçırmışım fondoteni kaydirigubbakcemile3
huuu nerden koycam benn resimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?