Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya walla elbise yaa dur bi resim daha yükliim üstüne tıklayınca zaten büyüyo ordan baksanız anlarsınız zaten

he biiliik gülümm büyoookaydirigubbakcemile2...yaw tamam elbise anladık.kaydirigubbakcemile3.il bakınca pantolon sandım..büyütüncede etek bluz....gened eçok anlaşılmıo ama olsun uğraşıp paylaştın tenkuuuuuuuuu...:1hug:

yine küçük oldu ama napim bilmiyorum işte yüklemeyi mafoldumben

olmuş olmuş canım...anam pek çıtı pıtı ufacıksın kızzz yerimopuyorumnanaktan seni cep nişanlısıalkisalkisalkis...ama makyajını hiç beğenmedim fondotenden yüzün görünmüo olmamışlmaz:kaydirigubbakcemile3

evet baberko ezan okunurken bende duanıza eşlik ediyim 2010 gelinleri fire vermeden aşklarına kavuşsun evlensin mutlu olsun onlar da

Aminnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ben kaçıorum artık

yarına görüşürüz

herkescikleri öpüyorum nanaktaaaaaaaan

görüşürük balım çok öptümmmmmmmmmm..bu gün en sevdiğim gün çünkü cuma ve ayrın iş yok...kaydirigubbakcemile3özletme kendinia.s.:1hug:

amin gülüm yaa inşallaaaaaaaahh..seneyede olmazsaaaaaa kafasını kırarım amaÇok üzgünüm çoook

ben kıramam ya onun bi suçu yok herşey sistem yüzünden:umursamaz:
mafoldumbenmafoldumben
AMİN Ezanda okunuyo Allah dualarımızı kabul eder işallah :Saruboceq:

ayy ezanların yüzü suyu hürmetine:Saruboceq:
yağmur duasına çıkar gibi netten evlilik duasına çıkcaz yakındakaydirigubbakcemile3
Geçecek bu vakitler biliyorum ama bakın 3 ayı olanlar gitti bizimde vaktimiz geleccek:asigim:

ya ewet fazla kaçırmışım fondoteni kaydirigubbakcemile3

AMİN ewt günler valla çabuk geçiyo bizede sıra gelicek kızlarbuyrunnnnnnnnn

öle tabi canım sistemmi desek ne desek sonuçta kısmet bu işler....ben kırarım valla ahahhaha mecazdan ahahha..kısmet canım benim
ya ewet fazla kaçırmışım fondoteni kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…