canım yaa benimm beyaz eşyamda boschben boschinki alcam büyük ihtimal kırmızısı çok hoşuma gidiyo
canım yaa benimm beyaz eşyamda bosch
bende inox tipte olanlar varya onlardan almak istiyorum
boschta varmı acabafisfisfis
tac secmem icin bir kactane model cekip göndermis gelinlikci arsindan bunu sectim.
bende geldimmm
Fmk canım, tacın çok hoş çok güzel duruyor bu model taçta. Benim de gelinliğimde çiçek var, daha doğrusu kumaşından çiçeğe benzer bi toplama yapılmış o nedenle ben de çiçek istemiyorum :umursamaz:
selam kızlar. perşembe gününden beri koşturmacadan internete girmeye fırsat bulamadım. kuzenin sünneti için gelen şehir dışından gelen akrabalarla beraber yaylamıza gittik :dance: :dance: toplamda 34 kişiydik. herkes "seni uğurlama pikniği bu" dedi :gitme: çok güzel birgün geçirdim arkadaşlar. düğünden önce bütün akrabalarla birlikte stres atmak güzel ve eğlenceli saatler geçirmek çok iyi geldi. Allah yenisini nasip etsin inşallah....
sizler neler yaptınız kızlar? ne var ne yok bakalım
anladım canım ama benim arçelik ve bekoya karşı bi antipatim var nedense yenemedim bi türlü:umursamaz:yok cnm arcelikte bekoda var benimde beyaz esyalar bosch olucak
nedemek cnm benim bence seninkide cok hoş güle güle tak :asigim:
benimde iki taçım var belki büyüğünü takarım düğünde:)
daha yeni nisan takiniz. dügün tarihinzi bellirledinz mi
biz söz kesildidig gün belirlemistik :lepi:
gelinlik demisken aklima geldi... görsek gelinligi mümkün mü canim opuyorumnanaktan
böcük bu arada boş duranı Allah sevmez hemen cevapla sorumu:mymeka:
şu çaycılardan almayı düşünüyomusun düşünüyosan marka pilizzzzzemuszemus
ben arcelık lal serısını alcam caycısıda var hem serı hemde renk olarak süper bı bak derım
eğer tost mak keetle ekmek kızartma mak almadınsa o tam set bakabılırsın cnm netten
tac secmem icin bir kactane model cekip göndermis gelinlikci arsindan bunu sectim.
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?