Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm bak seninkine benziyo biraz fa..b..kta bi arkadastan senin için koydum bak silicem :)

Son düzenleme:
Fmk canım, tacın çok hoş çok güzel duruyor bu model taçta. Benim de gelinliğimde çiçek var, daha doğrusu kumaşından çiçeğe benzer bi toplama yapılmış o nedenle ben de çiçek istemiyorum :umursamaz:

baberko cok saol okadar sahmete girdin... bide cifi bi güzel karalamisin... evet böyle bakinca daha hos
tek taci görünce insan anlaymiyor..
gelinligim tas islemeli olacakya bu taca uyum saglar büyük ihtimal

sulafat sende saol beyaz gül sende saolasin

gelinlik demisken aklima geldi... görsek gelinligi mümkün mü canim opuyorumnanaktan

nedemek cnm benim bence seninkide cok hoş güle güle tak :asigim:
benimde iki taçım var belki büyüğünü takarım düğünde:)

Ohhh maşallah, ne kalabalık piknik öyle. Çok eğlenceli geçtiğine eminim canım yerimseniben Umarım nice keyfli anlar yaşarsın. Biz aynıyız canım, her dk bi iş için koşturuyoruz :bbo:

nedemek cnm benim bence seninkide cok hoş güle güle tak :asigim:
benimde iki taçım var belki büyüğünü takarım düğünde:)

daha yeni nisan takiniz. dügün tarihinzi bellirledinz mi

biz söz kesildidig gün belirlemistik :lepi:

daha yeni nisan takiniz. dügün tarihinzi bellirledinz mi

biz söz kesildidig gün belirlemistik :lepi:

yok anacımmm nerdee kayınvaldem şimdiden seneye bugünlerde karnımın şişliğinin hayalini kuruyo ama daha evlerinde kiracıları var. nisan mayıs gibi kısmetse

gelinlik demisken aklima geldi... görsek gelinligi mümkün mü canim opuyorumnanaktan

Gelinliğim dikiliyor canım, ilk provam 26 haziranda. Ama onda da daha bişey çıkmamıştır ortaya zaten. Düğünümde saçım makyajımla bir bütün olarak eklicem kısmetse :1rolleyes:

böcük bu arada boş duranı Allah sevmez hemen cevapla sorumu:mymeka:
şu çaycılardan almayı düşünüyomusun düşünüyosan marka pilizzzzzemuszemus

ben arcelık lal serısını alcam caycısıda var hem serı hemde renk olarak süper bı bak derım
eğer tost mak keetle ekmek kızartma mak almadınsa o tam set bakabılırsın cnm nette
n

ben arcelık lal serısını alcam caycısıda var hem serı hemde renk olarak süper bı bak derım
eğer tost mak keetle ekmek kızartma mak almadınsa o tam set bakabılırsın cnm nette
n

böcük laa anama bi çamaşır makinası ile buzdolabı aldık arçelikten servisten eve gelmedi:sinifsinif:
bendede antipati oluştu arçeliğe karşı:gitme:

hee yaa waat bacı okudum sımdık öleyse korkmazda gordum demıstın demı oda ıyı bı marka ona bak ozmn cnm ayrıca onlar gelmezse ben yollardım sana zorla merak etme sen ıst olsaydın keskem ama ordada olsan yardımcı olurum gelmedıler mı daha essekler:mymeka: yıkarım nan orayıı senın ıcın

fmk tacını cok beğendım cnm ben nrmalde hıc sevmem taç olayını ama bazen öle guzel topuz yapıyorlarkı süper duruyoo:senınkıde topuz olursa cok süper olur cok beğendım cnm gule gule tak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…