Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gül düşün gül olsun cnmŞeniz
bende cok streslıyım heycanlıyım ve acayıp korkuyom yazarken bıle kalbım atıyo yaa
aslında tecrubelıyım ama ayrı bısey bu yaa
ınş herseyın hayrlısı olur :Saruboceq:

gasoline canım bazen bende kadar bunaıyorum ki bazı şeyler üst üste gelio ağlayıp duruyorum. ama herşeyin hayırlsı önce sağlıklı olalım gerisi nasıl olursa olur dioruz sonrada. Haftasonu bir kaç iyi haberle kendime geldim bende.

Sende takma canım zaman bzim içinde hızla akıcak inanıyorum ben karamasrlığa kapılmamamya çalış yanlız değilsin hem.

pashmınacım anlattım ama seın ıcın tekrar edım
sadece babam gelebılıyo
cteıs gelcek onlarda pazar gelcek ısteme olcak söz işi babama bağlı verdım sözde olsun ben doncem hemen derse o aksam olmazsa 2 3 gun sonra babamın hemen donmesı gerek onun aılesınınde tam kararı pazar aksamı sıze yazarım
ayy aynı gun olmasın yaa elbısemı gıyemem dıom
benımkı aynı gun olcak dıo ben sessz kalcam bu konuda cunku herseyın ıyısını babam bılır

sağolun canlar Şeniz

merhabalar kızlaarrr...geçmişin hepsini okuyamadım..fmk tacın güzelmiş canım başkada bişe hatırlamıyorum yoğundum biraz..
şimdi bişe sormak istiyorum lütfen yardımm...siemens veya bosch elektrik süpürgesi alcam bana tavsiye edebilceğiniz bi model warmııı?

ben de alacaım elektrık süpürgesi
ama çok kararsızım.önerebileceınız modeller var mı kızlarr

allah yolunu açık etmiştir umarım
evini ağzının tadıyla gönlünün güzelliğiyle dizer
keyifle geri gelirsin inşallah

edaa:jeyyar: nerdesın sen laa kac gun oldu anlat gelısmeler neler

densem ıkı markadanda anlamam cnm maalesef

Ay kizlar, sizin Nisanliniz nasil? Eskisi gibi romantik mi hala? Biz 8 senedirli cikiyoruz. Ilk bastaki romantiligi hiiiiiiiccc kalmadi lmaz:

ay bebişim ya takasana sen kafana
hakkında hayırlısı neys eo olsun inşallah

aynı gün olursa da
istemede bi kıyafet giyersin
yüzük takılırken de dierini:1shok:

ablam kullanıyor bu klasik kırmızı siemens süpürge
çok memnun

ben de dynamicxxl diye bir modelini aldım
umarım iyidir

duyuru!başıyazmalım sonunda gelin olduuuuuuuu.çok güzeldi benden hepinize selam söyledi.herkes onun gibi bu mutluluğu yaşar inşaallah.ama bizi çok ağlattı çok.ayrıca mızmıza burdan tekrar teşekkürler bizi kınamıza gelerek çok mutlu etti......a.s.

sacımı makyajımı ona gore yaptrcam zaten sonra vınnn gelınnerde ustunu değişşıyoo :roflol:

arkadaşlar imzaları nasıl ekliyorduk ya ? açıklamalı anlatımının olduğu bir topik vardı ama dünden beri bulamıyorum.yardım edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…