melankoli günümdeyim sanırım canım yaa, gerçi pek olmaz bende böyle duygusal şeyler ama hayırdır inş. diyorum :))Gasoline noldu cnm nie canın sıkkın?
Gasoline üzme kendini takma kafana bişeyler durduk yerde iyi düşün iyi olsun balıma.s
kuzucum kimse üzmedi de, genel bir bunalım hali söz konusu sanırım, bir de bir arkadaşıma üzüldüm biraz, halbuki acayip eğlenceli bir haftasonu geçirdim, cumartesi akşamı gece 2lere kadar şarkılar türküler danslar göbecikler, inlettik apartmanı kızlarla(kuzenler, genç yengeler, teyzeler, arkadaşlar-20-25kişi), oynadık yedik içtik, çok da yorulduk her tarafım ağrıyo :)) ama ne bileyim bu sabah kötü uyandım, birşey olucak sanki, bir de arkadaşımın yaşadığı sıkıntıları üzüntüleri düşününce, kötü oluyorum yine.. aman neyseee sağlığımız yerinde çok şükür:Saruboceq:
Sen de hayırlısıyla tak da yüzüğünü, seni de kutlayalım :1hug:
çok sevindiimm alkisalkisalkis alkisalkisalkis hayırlısıyla tez zamanda bitirirsiniz siz de, senin için de başlarız gün saymaya :)) darısı da benim başıma, kuruyup kalmadan inş..
bugün acayip moralim bozuktu, tutamadım ağladım durdum lavaboda, buraya gelince düzeldim biraz, seviyorum sizi hatunlar opuyorumnanaktan
gazwoman abla neden kı kım uzdu senı oyarım onu:mymeka:
pashmınam tekrar hayrlı olsun hep mutlu ol cnm benım
teşekkür ederim canım sen görmüştün zaten masamı opuyorumnanaktan
senin söz ne zaman şimdi??
gül düşün gül olsun cnmŞeniz
bende cok streslıyım heycanlıyım ve acayıp korkuyom yazarken bıle kalbım atıyo yaa
aslında tecrubelıyım ama ayrı bısey bu yaa
ınş herseyın hayrlısı olur :Saruboceq:
sağolun canlar Şenizgasoline canım bazen bende kadar bunaıyorum ki bazı şeyler üst üste gelio ağlayıp duruyorum. ama herşeyin hayırlsı önce sağlıklı olalım gerisi nasıl olursa olur dioruz sonrada. Haftasonu bir kaç iyi haberle kendime geldim bende.
Sende takma canım zaman bzim içinde hızla akıcak inanıyorum ben karamasrlığa kapılmamamya çalış yanlız değilsin hem.
allah yolunu açık etmiştir umarımEvet kızlar umuda yelken açma vakti geldi...
Kendi evimi görmeye yerleştirmeye gidiyorum...
Ayaklarımın üstüne durmayı öğreneceğim yavaş yavaş...
Yürekleriniz benimle olsun...
Hepinizi çok seviyorum ve beni sevdiğinizi biliyorum...
Unutmayın Burcunuzu....
ay bebişim ya takasana sen kafanapashmınacım anlattım ama seın ıcın tekrar edım
sadece babam gelebılıyo
cteıs gelcek onlarda pazar gelcek ısteme olcak söz işi babama bağlı verdım sözde olsun ben doncem hemen derse o aksam olmazsa 2 3 gun sonra babamın hemen donmesı gerek onun aılesınınde tam kararı pazar aksamı sıze yazarım
ayy aynı gun olmasın yaa elbısemı gıyemem dıom
benımkı aynı gun olcak dıo ben sessz kalcam bu konuda cunku herseyın ıyısını babam bılır
ablam kullanıyor bu klasik kırmızı siemens süpürgemerhabalar kızlaarrr...geçmişin hepsini okuyamadım..fmk tacın güzelmiş canımbaşkada bişe hatırlamıyorum yoğundum biraz..
şimdi bişe sormak istiyorum lütfen yardımm...siemens veya bosch elektrik süpürgesi alcam bana tavsiye edebilceğiniz bi model warmııı?
dur son sayfaya gelim anlatcam gitme bi yere-tatlicadiarzu-edaa:jeyyar: nerdesın sen laa kac gun oldu anlat gelısmeler neler
densem ıkı markadanda anlamam cnm maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?