Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

noldu gülçin,öff be ekleyip durmayın şu deniz resimlerini çalışıos herhaldeee((((
ben ekledim arkadaşlarımın gelinliklerini:)

bizde calışıyozzz beee :sinifsinif: benim içim daha kötü geliyolar karşıma biz tatile gitcez diyip geliyolar oturuyolar karşıma kötükedihüso senağlama

resım eklemen yaa içim gıdıyo bızmm yıllık ızınler kalktı dedıler gercı gıden gıderde benım söz olursa nışanda kullanmayı düşünüyos daha cok var yanı

benimde patron anca birimize temmuzda verebilecekmiş ben zaten ramazandan sonra alcaktım ama 1 haftalık iznimi yaktı gecen yıldan klava: sinir oldum

Buketçim, bu gri-pembe dolap olayı gayet orjinal ve şeker olmuş, çok da cici görünüyor mutfağın, güle güle kullan inş. sağlıkla mutlulukla yap yemeklerini.

renkler istediğin gibi oldumu ?

Canım renkler hol ve mutfak hariç aşağı yukarı aynı toprak tonlarında. Bi odada bi ton açık diğerinde biraz daha koyudur belki. Onlar ok tam istediğimiz gibi. Ama mutfak ve holü beğenmedim, hiç içime sinmedi. Napcam bilmiyorum. Koyu yeşil olmuş yaaa :çok üzgünüm:

giden var gidemeyen var... hatta ömründe hic gitmemis var.. ama allahim cok güzel yerler
hatta cakil olan yerde deniz daha perak gözüküyor.. hic tasli bir yeri daha cok begenecegim aklima gelmemisti.. hem kumlar yapismaz. Harika valla

ölüdeniz milli tabiat parknın içindetek otel olan merinin denizi

tamam canım sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…