Canım renkler hol ve mutfak hariç aşağı yukarı aynı toprak tonlarında. Bi odada bi ton açık diğerinde biraz daha koyudur belki. Onlar ok tam istediğimiz gibi. Ama mutfak ve holü beğenmedim, hiç içime sinmedi. Napcam bilmiyorum. Koyu yeşil olmuş yaaa :çok üzgünüm:
vaktin var değiştirt istediğin renge.
beberko kasımda nereye gidebiliriz sen turizimciydin değilmi.
nikah işlemlerini başlatıyoruz
ama
kızlar çoooookk üzgünüm:gitme:
çünkü babamın soyismini de kullanmak istiyodum ama nişanlım istemiyorum dedi:sinifsinif:
canım çok sıkıldı ben istiyorum ama yaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::gitme::gitme:
nikah işlemlerini başlatıyoruz
ama
kızlar çoooookk üzgünüm:gitme:
çünkü babamın soyismini de kullanmak istiyodum ama nişanlım istemiyorum dedi:sinifsinif:
canım çok sıkıldı ben istiyorum ama yaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::gitme::gitme:
ayyy biri abant mı dediopuyorumnanaktan
çok sevindiimm alkisalkisalkis alkisalkisalkis hayırlısıyla tez zamanda bitirirsiniz siz de, senin için de başlarız gün saymaya :)) darısı da benim başıma, kuruyup kalmadan inş..Kızlarr herkese selamm,
Bilemeyenler için yazıorum hemen ikeadan cuma günü mutfağımıza masa aldık ve köşe takımı beğenedik doğtaştan.
Bazı şeyler yoluna giriyo evimizi iyice toparlamaya başladık bizde çok mutluyum canlar
Unutmam canim ;=)) Bizde alacatita kalacagiz. Ilk defa Cesmede gezecegim. Ama kisin kesinlikle Abant diyom, baska birsey demiyom ;=)))))çeşmede çok güzel tatlım eminm sizinde çok güzel geçicek sakızlı dondurma ye bol bolopuyorumnanaktan ılıca dan denize girmeyide unutma
kuzucum kimse üzmedi de, genel bir bunalım hali söz konusu sanırım, bir de bir arkadaşıma üzüldüm biraz, halbuki acayip eğlenceli bir haftasonu geçirdim, cumartesi akşamı gece 2lere kadar şarkılar türküler danslar göbecikler, inlettik apartmanı kızlarla(kuzenler, genç yengeler, teyzeler, arkadaşlar-20-25kişi), oynadık yedik içtik, çok da yorulduk her tarafım ağrıyo :)) ama ne bileyim bu sabah kötü uyandım, birşey olucak sanki, bir de arkadaşımın yaşadığı sıkıntıları üzüntüleri düşününce, kötü oluyorum yine.. aman neyseee sağlığımız yerinde çok şükür:Saruboceq:gazwoman abla neden kı kım uzdu senı oyarım onu:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?