Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vaktin var değiştirt istediğin renge.

ya kızlar giden var gidemeyen var böyle deniz resimleri koyup iç çektirmeyin bize yafu

vaktin var değiştirt istediğin renge.

Ben de değiştirtmeyi istiyorum ama nişanlımı ikna etmem lazım :bbo: Bi süre kullanırız böyle sonra değiştirelim dedi ama ben ısrar edicem. Açık renk istiyorum yaaa,bej tonları yine

nikah işlemlerini başlatıyoruz
ama
kızlar çoooookk üzgünüm:gitme:

çünkü babamın soyismini de kullanmak istiyodum ama nişanlım istemiyorum dedi:sinifsinif:
canım çok sıkıldı ben istiyorum ama yaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif
::sinifsinif::gitme::gitme:

hayirli olsun... istiyorsan babanin da soymismini kulan. Senin tercigin ben olsam hic takmam nisanli filan istedigimi yaparim

ayyy biri abant mı dediopuyorumnanaktan

EMOITONM BENCEDE CANINI SIKCAK Bİ KONU DEĞİLL
YES ABANT SENIN GITIGIN YER
BIZDE ORAYA GIDIYORDUK YON DEGISTIRDIK AMA AKLIMDA KALDI GIDERIZ INS KIŞAA
zemuszemus AFERINIDE ALDM BABERKODAN
GLCNNN OF DEMİŞ SONRA YOK OLMUŞ

Kızlarr herkese selamm,

Bilemeyenler için yazıorum hemen ikeadan cuma günü mutfağımıza masa aldık ve köşe takımı beğenedik doğtaştan.

Bazı şeyler yoluna giriyo evimizi iyice toparlamaya başladık bizde çok mutluyum canlar

evet kızlar ya herkez soğuk olur yazın giersiniz diyo ama ben ölede olsa gitmek istiyorum bakalım.......ama dediğinz gibi abant olabilir

Tahmin ettim ;=))) zemuszemus
cooook güzel gectigine eminim canim ;=)))))))) Ahhhhh
Gerci bizde Cesmede bir butikotele gidiyoz, ama kis bir baska oluyo yani opuyorumnanaktan

çok sevindiimm alkisalkisalkis alkisalkisalkis hayırlısıyla tez zamanda bitirirsiniz siz de, senin için de başlarız gün saymaya :)) darısı da benim başıma, kuruyup kalmadan inş..
bugün acayip moralim bozuktu, tutamadım ağladım durdum lavaboda, buraya gelince düzeldim biraz, seviyorum sizi hatunlar opuyorumnanaktan

gazwoman abla neden kı kım uzdu senı oyarım onu:mymeka:

pashmınam tekrar hayrlı olsun hep mutlu ol cnm benım

gamze sopa ıstıyon hee

çeşmede çok güzel tatlım eminm sizinde çok güzel geçicek sakızlı dondurma ye bol bolopuyorumnanaktan ılıca dan denize girmeyide unutma
Unutmam canim ;=)) Bizde alacatita kalacagiz. Ilk defa Cesmede gezecegim. Ama kisin kesinlikle Abant diyom, baska birsey demiyom ;=)))))

Ay kizlar, sizin Nisanliniz nasil? Eskisi gibi romantik mi hala? Biz 8 senedirli cikiyoruz. Ilk bastaki romantiligi hiiiiiiiccc kalmadi lmaz:

gazwoman abla neden kı kım uzdu senı oyarım onu:mymeka:
kuzucum kimse üzmedi de, genel bir bunalım hali söz konusu sanırım, bir de bir arkadaşıma üzüldüm biraz, halbuki acayip eğlenceli bir haftasonu geçirdim, cumartesi akşamı gece 2lere kadar şarkılar türküler danslar göbecikler, inlettik apartmanı kızlarla(kuzenler, genç yengeler, teyzeler, arkadaşlar-20-25kişi), oynadık yedik içtik, çok da yorulduk her tarafım ağrıyo :)) ama ne bileyim bu sabah kötü uyandım, birşey olucak sanki, bir de arkadaşımın yaşadığı sıkıntıları üzüntüleri düşününce, kötü oluyorum yine.. aman neyseee sağlığımız yerinde çok şükür:Saruboceq:

Sen de hayırlısıyla tak da yüzüğünü, seni de kutlayalım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…