Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa sız bırbırıınızn bişeyimisiniz :)
resım yokmu pekii

böcükcüm yüzükleriniz Allahın izniyle takılsında elbiseyi sorun etme be cnm..inş çok çok ii olur herşey hihoyyyt
bunebu ya ben bi model beğendim siemenste 390 tl özellikleri süper oda kırmızı.acaba çokmu pahalı dedim ama 500küsürden düşmüş o fiyata.emin olamadım bi türlü CADIARZU

e tabi ilk başlardaki gibi olmuyor ama evlenince yepyeni bir başlangıc tahminin o romantik geri dönücektir

cuma akşamı çok gergindim bilen biliyor kızlar
sevgilim geldi beni şirketten aldı
gittik
nereye gittiğimizi de söylemedi
zaten ben de sormadım
çünkü kavgalıydık konuşmuyorduk

sonra
bilmeyenler için- boğazda çırağanın yanında four seasons oteli var-
four seasonsda yemek rezervasyonu yaptırmış
önden peynir tabaşı ve şaraplarımızı söyledik
ama ben ufak ufak yumuşamaya başladım tabi :)))

neyse sonra begging diye bir şarkı var
ben çok severim
o şarkı çalmaya başladı fonda
ve benimki bana evlenme teklifini etti

romantik bişiler söylemeye çalışıyo tabi ama pek beceremiyo
malum ayı diyorsam boşa değil
kızlar asıl bomba
ben evet dedim
ve bir havai fişek gösterisi
tam önümüzdeki bottan
ama inanamıyorum falan

acaip güzeldi
birsürü foto çektim cep telefonumdan
ama telefon kayıp
çok üzülüyorum

öyle işte

dedim sevgilime de
sadece bu yemek ve teklifle kurtulamazdın
ama müzik ve havai fişekler seni kurtardı
güldük tabi çok

(beggingin four seasons bahçesindeki nikah töreninde gelin ve damadın nikah masasına yürüyüş şarkısı olduğunu ve tesadüfen ben onlarla aynı anda evet dediğim için onların havai fişeklerinin benim evetimle aynı ana denk geldiğini söylesem mi acaba)

ya kızlar ben çok stres yapmaya basladım son 11 gun düşündükçe delirecek gibi oluyorum.dün yan apartmana bı gekın getırdıler.gece 1 falandı.hepsi gayet mutlulardı.oturup ağladım bende nıye bılmıyorummmm

oy oy heyecan çok yakın desene (aa bu cteside benim d.günüm)
evet canım baban ağırlığını koyar hemen zaten merak etme herşey kalbinize göre olsunn

sen de çok selamlarımızı iletirsen seviniriz ablası :))
mutluluklar dileriz, kulağını da çınlatmıştık zaten hafta sonuna doğru, mandilinden sonra yazmalı da gelin oluyor diye :)

bunebuuu, koptum kız yaaa, sonunda valla kahkaha attım, bune yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bunebuu ewt bende koptumm ama olsun bence çokk güzel hele otel muhteşem seni uyduruk biyerede götürebilirdi hadi Allah tamamını erdirsin :asigim:
buarada jtosik (umarım doğru yazdım) bizimde 8 yıl oldu nişanlım yine aynı değişkenlik yok ama çok çalıştığı için tabi artık öyle cok sık süprizfilan yok

evet kızlar ya herkez soğuk olur yazın giersiniz diyo ama ben ölede olsa gitmek istiyorum bakalım.......ama dediğinz gibi abant olabilir

resimler sonra canlarım.kendisi koyacak beni öldürür valla..evet ben ablasıyım
karokum alalh yolunu açık etsın bnm resımlerı ben den habersız kuzen koymustu yanı 1 resmi sende öle yappp he hehe

bunebu asıl bomba yazdıgın son ayrıntıymışş

bunebu süpermişşşşş ama hakkaten koptum yaaa kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

baberkocum beni o teklif için uyduruk bir yere götürseydi
bak yemin ediyorum çok fena olurdu

çünkü dedim ya ilk sevgilim diye
biz ne sevgililer gününde
ne yıldönümümüzde ne benim doğumgünümde bana özel birşey yaptık
benim dana elinde bir çiçekle bile gelmedi hiçbirinde

ve ben hepsinde olay çıkardım
bi sonrakine yine unuttu

bu sefer kararım kesindi o da biliyodu işte
anca restoranı lotardı
geri kalanı yine patlak tabi ama

şanslı işte maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…