duyuru!başıyazmalım sonunda gelin olduuuuuuuu.çok güzeldi benden hepinize selam söyledi.herkes onun gibi bu mutluluğu yaşar inşaallah.ama bizi çok ağlattı çok.ayrıca mızmıza burdan tekrar teşekkürler bizi kınamıza gelerek çok mutlu etti......a.s.
aa sız bırbırıınızn bişeyimisiniz :)
resım yokmu pekii
pashmınacım anlattım ama seın ıcın tekrar edım
sadece babam gelebılıyo
cteıs gelcek onlarda pazar gelcek ısteme olcak söz işi babama bağlı verdım sözde olsun ben doncem hemen derse o aksam olmazsa 2 3 gun sonra babamın hemen donmesı gerek onun aılesınınde tam kararı pazar aksamı sıze yazarım
ayy aynı gun olmasın yaa elbısemı gıyemem dıom
benımkı aynı gun olcak dıo ben sessz kalcam bu konuda cunku herseyın ıyısını babam bılır
sen de çok selamlarımızı iletirsen seviniriz ablası :))duyuru!başıyazmalım sonunda gelin olduuuuuuuu.çok güzeldi benden hepinize selam söyledi.herkes onun gibi bu mutluluğu yaşar inşaallah.ama bizi çok ağlattı çok.ayrıca mızmıza burdan tekrar teşekkürler bizi kınamıza gelerek çok mutlu etti......a.s.
tabi kibunebu koptum son bölüme:)bedavayamı getirdi seninki şimdi teklifi:)
delikafadulden koptum desem yeridir :roflol::roflol::roflol::roflol:
bunebuuu, koptum kız yaaa, sonunda valla kahkaha attım, bune yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hehe evet süper bi anı bence:)tabi ki
zaten ondan incelik beklemek benim hatam
ama olsun
sonuçta benim de çocuğuma anlatabileceğim çarpık çıurpuk bir evlenme teklifim oldu artık-tatlicadiarzu-
evet kızlar ya herkez soğuk olur yazın giersiniz diyo ama ben ölede olsa gitmek istiyorum bakalım.......ama dediğinz gibi abant olabilir
karokum alalh yolunu açık etsın bnm resımlerı ben den habersız kuzen koymustu yanı 1 resmi sende öle yappp he heheresimler sonra canlarım.kendisi koyacak beni öldürür valla..evet ben ablasıyım
cuma akşamı çok gergindim bilen biliyor kızlar
sevgilim geldi beni şirketten aldı
gittik
nereye gittiğimizi de söylemedi
zaten ben de sormadım
çünkü kavgalıydık konuşmuyorduk
sonra
bilmeyenler için- boğazda çırağanın yanında four seasons oteli var-
four seasonsda yemek rezervasyonu yaptırmış
önden peynir tabaşı ve şaraplarımızı söyledik
ama ben ufak ufak yumuşamaya başladım tabi :)))
neyse sonra begging diye bir şarkı var
ben çok severim
o şarkı çalmaya başladı fonda
ve benimki bana evlenme teklifini etti
romantik bişiler söylemeye çalışıyo tabi ama pek beceremiyo
malum ayı diyorsam boşa değil
kızlar asıl bomba
ben evet dedim
ve bir havai fişek gösterisi
tam önümüzdeki bottan
ama inanamıyorum falan
acaip güzeldi
birsürü foto çektim cep telefonumdan
ama telefon kayıp
çok üzülüyorum
öyle işte
dedim sevgilime de
sadece bu yemek ve teklifle kurtulamazdın
ama müzik ve havai fişekler seni kurtardı
güldük tabi çok
(beggingin four seasons bahçesindeki nikah töreninde gelin ve damadın nikah masasına yürüyüş şarkısı olduğunu ve tesadüfen ben onlarla aynı anda evet dediğim için onların havai fişeklerinin benim evetimle aynı ana denk geldiğini söylesem mi acaba)
baberkocum beni o teklif için uyduruk bir yere götürseydibunebuu ewt bende koptumm ama olsun bence çokk güzel hele otel muhteşem seni uyduruk biyerede götürebilirdihadi Allah tamamını erdirsin :asigim:
buarada jtosik (umarım doğru yazdım) bizimde 8 yıl oldu nişanlım yine aynı değişkenlik yok ama çok çalıştığı için tabi artık öyle cok sık süprizfilan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?