Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaça aldınız nan tepsıyı abbow nan sız delı mısınız afedersın kaydirigubbakcemile3
ben sana 925 yazıver demedım mı hıc kafan calısmıyo hee
kaynana toplu mu dedı abbow:1shok: öle mısn la doğru söle

eda senden bısey rıca etcem :kedi: o tepsıyı bana hedıye et nan nolurr zaten kucucuk bısey hee ne dersınzemuszemus

bu arada cumartesi günü gittik alyanslarımızı aldık
...............
bir de dün sevgilimin annesi geldi bize
annemle tanıştılar

bana yapılısın sen biraz dedi
resmen şişko dedi resmeennn:bbo:
senin oğlun da benim danam, ben sana bişey diyo muyum deseydin :)) yok kız şaka, bişe olmaz, kötü bişe dememiş, bozulma a.s.
bu arada hayırlı olsuuunn :)

eda nan senın dana (afedersın adını bılmım sen öle dıyon dıe dedım:roflol:) beleşe konmuş
olmaz bıdaha yapsın
nan benımkıne dıyım benımıkı bıdaha yapsın he kıskandım
he yaw beleşe kondu
ama olsun
o akşam bana iyi geldi mi geldi
yırttı benimki anlicaan:roflol:

cnm hayırlı olsun kayınvalden valla lafı koymuş neyse olur böyle :) tepsi nekadara oldu sormayı ayıp
400 liraya aldık biz canım
ama yani öyle göze görünümlü
hani heybetli bi gümüş değil maalesef
içine işte 2 kilo falan çikolata ancak alır
o da tepeleme kafamçokkarıştı

edaaa bu arada hanii resim alyansının
ya resimleri çektiğim telefonum kayıp ama bi benzerini ariim bakiim bulabilecek miyim

tepsiyi 400 e aldık böcüüğüm
ya bana kalsa aldırmazdım da
benimkinin de bu sefer içi rahat etmedi
annen tek bişey istemiş onu da yapmamak olmaz dedi

iyi dedim pefff

bu arada hafifi dobişim evet maalesef

eda senden bısey rıca etcem :kedi: o tepsıyı bana hedıye et nan nolurr zaten kucucuk bısey hee ne dersınzemuszemus
yürü git be ne vercem sonuçta hatıra-tatlicadiarzu-

senin oğlun da benim danam, ben sana bişey diyo muyum deseydin :)) yok kız şaka, bişe olmaz, kötü bişe dememiş, bozulma a.s.
bu arada hayırlı olsuuunn :)
walla billa bozuldum
ama hakket aklımdan geçti ha
senin oğlun koca bi ayı
ben bişi dio muyum aaaa

eda resım atsana yuzuk
ya esmycim yüzük fotosu yok
ama bulcam internetten benzerini bakim

Slm Kızlar ben geldim çok heyecanlı bir o kadar da buruk bir hafta sonu geçirdim dün evim döşendi hala inanamıyorum evimi kurduğuma dün oda oda gezip durmadan şimdi bu ev benim mi diyip durdum :) Allahım hiç birimizi utandırmasın inş. bir taraftanda görümcelerim evimi görünce ağladılar neyse herşeye rağmen kazasız belasız vukuatsız atlattık o günü mutfağım beni çok yordu evimi 1 günde döşedik 15 kişiydik bütün arkadaşlarım benim için seferber oldular sağolsunlar zevkle döşedik evimi bunun yanında da bana saymadıkları laf kalmadı bu kadar eşyayı kaç yılda topladın falan die iğneleyici laflar (öylede iğnelendim ki onlar laf saydıkça ben pişkin pişkin güldüm:roflol:)neyse evim çok güzel oldu herşey içime sindi gönlüme göre oldu sadece yatak örtümün altına 10 tane dantelli çarşaf serdiler ona kızdım ama yine de kimsenin kalbini kırmadım 1 hafta sonra hepsini gönlüme göre kaldırırım düzeltirim dedim şimdi hani fotoğraflar diyeceksiniz dün yanımızda makine yoktu telefonlada çekmek istemedim net çıkmaz diye çarşamba günü evime tekrar gidicem o zaman makinemle gidip size her bişiciğimi ayrı ayrı çekip göstercem nasip kısmetse tabi

Son düzenleme:
ay üzülse nolur sölemiş söliceni..aman takma banada her defasında aman çok zayıfsın diolar lmaz:
ay zayıf olsam da her defasında söyleseler keşke

ya bi de aptal bi ifadem var
bi anda öyle oldum biliyorum
bi ona bakıyorum bi sevgilime
kadın da şokladı tabi ben tepkisiz kalınca

ayy bak yine...

neyse tıp

ay zayıf olsam da her defasında söyleseler keşke

ya bi de aptal bi ifadem var
bi anda öyle oldum biliyorum
bi ona bakıyorum bi sevgilime
kadın da şokladı tabi ben tepkisiz kalınca

ayy bak yine...

neyse tıp

ya çok sıkıyosun kendini amaa biraz rahat ol..seni beğenen beğenmiş zaten canımcım..artık ayı mayı idare etcen kaydirigubbakcemile3 kızma sakın hee sen öle söledin die öle dedim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…