Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aa sınay beklıyoruz evet ınsan Öyle oluyor bu ev benımmı yok ya buna nasıl alıscam ama kahretsın alısıyon beyaaa

400 mu nan ucuzmuş ozmn adam sıze kakalamış onu gümüş deıl o:umursamaz: altına baktın nmı yazıy mı 925

aman vermezsen verme şişkoo cımrı :dilcikar::dilcikar:

kızlar yüzüğüm bu işte
tıpatıp

zaten internet siteleri varmış meğerse oradan buldum

eda bılıyon mu bu benım beğendım alyansa cok benzıyo benımkının o sade olan yerı varya mat sarıydı ve dallı bı sekıldı off 900 tl demıslerdı alamadık ınş nışana alcaz

sende gule gule tak

allah mesut mutlu etsin seni inşallah sinay

ay darısı hepimizin başına olsun ya
çok heyecnalanıyorum bunları okuyunca

AA BÖCÜK ÖLE CNM SKILDI PROFLINE BAKAM DEDIM KALP YAĞMURU SIZ ÖZEL UYELERE DIMI BUUUUUUUUUUUU lmaz:

edacım güzelmiş :) benimde taşları ortasında olan :)) sinayım hayırlı olsun cnm benim :asigim:

buarada tepsi harbi ucuzmuş hee

ya çok sıkıyosun kendini amaa biraz rahat ol..seni beğenen beğenmiş zaten canımcım..artık ayı mayı idare etcen kaydirigubbakcemile3 kızma sakın hee sen öle söledin die öle dedim :kedi:
ahhahha
söyle söyle
ayıdır mayıdır ama
acaip seviyorum allah nazarlardan saklasın
öyle böyle deil

400 mu nan ucuzmuş ozmn adam sıze kakalamış onu gümüş deıl o:umursamaz: altına baktın nmı yazıy mı 925

aman vermezsen verme şişkoo cımrı :dilcikar::dilcikar:
kız diyorum ya
ufacık bi böyle kase gibi
anladın mı
inşallah fotosunu çekeriz o akşam
sonraısnda koyarım buraya
yazıyo yazıyo 925

hıh çiroz:umursamaz:

Benim kayınpederimde teyzemin eşine cok potluk kırdı eve gidince uyuyamış naptım ben diye
ama yani biraz da dikkat etmek lazım ya
benim kuzenim de sapolsun sevgilimi gördüğünde
kellik belirtileri var eda dikkat et demişti bana
benimki iki gün laf söz saymıştı bana
peeaaahhh

Eda yüzük süpermiş heee.bir ömür mutlulukla takın inşallah.yüzük eskidikçe kalbinizdeki sevgi bi kat daha yenilensin...
Sinayım çok sevindim yazını okuyunca ne güzel düzenlendi heryer mutlulukla oturun inşallah.nişanlın beğendimi???

ne çok bilio o öle :)

Slm Kızlar ben geldim çok heyecanlı bir o kadar da buruk bir hafta sonu geçirdim dün evim döşendi hala inanamıyorum evimi kurduğuma...................
aayy ne güzel ya, bak herşey daha da güzel olacak, insan geçmeyecek zannediyor ama inan geçiyor canım benim..
Allah gönlüne göre versin herşeyini inş., gönlündekini de senin için hayırlı etsin:Saruboceq:

ya walla hazırların içindeki en güzelini aldık bebeişim
bak ben 730a aldım
sen de bi bak bakalım modern alyansa kapalıçarşıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…