tepsiyi 400 e aldık böcüüğüm
ya bana kalsa aldırmazdım da
benimkinin de bu sefer içi rahat etmedi
annen tek bişey istemiş onu da yapmamak olmaz dedi
iyi dedim pefff
bu arada hafifi dobişim evet maalesef
yürü git be ne vercem sonuçta hatıra-tatlicadiarzu-
allah mesut mutlu etsin seni inşallah sinaySlm Kızlar ben geldim çok heyecanlı bir o kadar da buruk bir hafta sonu geçirdim dün evim döşendi hala inanamıyorum evimi kurduğuma dün oda oda gezip durmadan şimdi bu ev benim mi diyip durdum :) Allahım hiç birimizi utandırmasın inş. bir taraftanda görümcelerim evimi görünce ağladılarneyse herşeye rağmen kazasız belasız vukuatsız atlattık o günü mutfağım beni çok yordu evimi 1 günde döşedik 15 kişiydik bütün arkadaşlarım benim için seferber oldular sağolsunlar zevkle döşedik evimi bunun yanında da bana saymadıkları laf kalmadı bu kadar eşyayı kaç yılda topladın falan die iğneleyici laflar (öylede iğnelendim ki onlar laf saydıkça ben pişkin pişkin güldüm:roflol:)neyse evim çok güzel oldu herşey içime sindi gönlüme göre oldu sadece yatak örtümün altına 10 tane dantelli çarşaf serdiler ona kızdım ama yine de kimsenin kalbini kırmadım 1 hafta sonra hepsini gönlüme göre kaldırırım düzeltirim dedim şimdi hani fotoğraflar diyeceksiniz dün yanımızda makine yoktu telefonlada çekmek istemedim net çıkmaz diye çarşamba günü evime tekrar gidicem o zaman makinemle gidip size her bişiciğimi ayrı ayrı çekip göstercem nasip kısmetse tabi
ahhahhaya çok sıkıyosun kendini amaa biraz rahat ol..seni beğenen beğenmiş zaten canımcım..artık ayı mayı idare etcen kaydirigubbakcemile3 kızma sakın hee sen öle söledin die öle dedim :kedi:
kız diyorum ya
400 mu nan ucuzmuş ozmn adam sıze kakalamış onu gümüş deıl o:umursamaz: altına baktın nmı yazıy mı 925
aman vermezsen verme şişkoo cımrı :dilcikar::dilcikar:
ama yani biraz da dikkat etmek lazım yaBenim kayınpederimde teyzemin eşine cok potluk kırdı eve gidince uyuyamış naptım ben diye
bu arada cumartesi günü gittik alyanslarımızı aldık
burada iki isim okumuştum
pırıltı alyans ve modern alyans diye
kapalıçarşıda
modern alyanstan aldık yüzüklerimizi
esasında vaktim olsaydı ben özel yaptırmayı istiyordum ama maalesef yoktu
o yüzden oradan alıp çıkabileceklerimiz arasından en beğendiğimizi aldık
sonra gümüşümüzü de aldık
ben o düşük ayarlılardan alamadım kızlar ya
annem 925 olsun dedi
neyse ara tara biraz ufak tefek ama 925 ayar aldık maalesef
bir de dün sevgilimin annesi geldi bize
annemle tanıştılar
bana yapılısın sen biraz dedi
resmen şişko dedi resmeennn:bbo:
aayy ne güzel ya, bak herşey daha da güzel olacak, insan geçmeyecek zannediyor ama inan geçiyor canım benim..Slm Kızlar ben geldim çok heyecanlı bir o kadar da buruk bir hafta sonu geçirdim dün evim döşendi hala inanamıyorum evimi kurduğuma...................
kızlar yüzüğüm bu işte
tıpatıp
zaten internet siteleri varmış meğerse oradan buldum
ikimizinkini toplam 730a aldık biz cicimYÜzÜk cok gÜzelmİŞ kaÇ kuruŞtu buuuu
AA BÖCÜK ÖLE CNM SKILDI PROFLINE BAKAM DEDIM KALP YAĞMURU SIZ ÖZEL UYELERE DIMI BUUUUUUUUUUUUlmaz:
ya walla hazırların içindeki en güzelini aldık bebeişimeda bılıyon mu bu benım beğendım alyansa cok benzıyo benımkının o sade olan yerı varya mat sarıydı ve dallı bı sekıldı off 900 tl demıslerdı alamadık ınş nışana alcaz
sende gule gule tak
zemuszemuszemuszemus guzel demı yaa uğur böcuklu ypcam bıde böle hareketlı oda guzel olur mu sence yksa kalsın mı:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?