Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hımm çok sağol cnm yardım etmiş kadar oldun:))

aa şöyle yardımcı olabilirim belki, eminönü'nde hürriyet çarşısı var orada istediğin kalite, istediğin fiyata çok fazla çeşit var. zaten orası han gibi bi yer, 2 katı sırf gecelik takımı falan satıyor. Direk oraya gidersen fazla dolaşmamış olursun, fiyatlarda piyasaya göre daha uygun :CüvCüv:

ay kuşum benim şimdi gördüm yazını Şeniz
ben aldım aslında bir iki bir şey...
ama hiç ekleyesim yok :sm_confused:
bende keyifsizim bu günlerde. rahatsızım biraz bir kaç güne toparlar sahalara geri dönerim canım :roflol: yeni bir şey almasam bile eskiden alıp fotosunu çektiklerimi eklesem epey sürer:roflol: bütün hazinelerimi birden dökülmiyim diymi ama:1rolleyes: öyle takipteyim bende işte... :1hug:a.s.

Eccu canım kol düğmelerin çok güzelmiş.Bende her zamaki gibi internetten sipariş verdim :1rolleyes:
Bunlarda aşkımın çeyizine a.s nikahta taksın diye sevgililer günü hediyem.

saol canım adaşım :) seninkilerde çok şık olmuşş fikrimi paylaştığım iyi oldu işe yaradı Güle güle kullansın inş.

saol canım adaşım :) seninkilerde çok şık olmuşş fikrimi paylaştığım iyi oldu işe yaradı Güle güle kullansın inş.

Kızlaar bu kol düğmeleri çok şık gerçekten :) nerden sipariş verdiniz acaba, siteyi banada yolayabilir misiniz?

birde hala birşey beğenemeyenler için, ben yıldönümümüzde sevgilime anahtarlık yaptırmıştım, çok beğendi elinden düşürmüyo :)

ikimizin resmini yolladım, altınada bizim için önemli bir kelime yazdırdım harika oldu :))

Günaydın kısçeler

Dün akşam eşim sevgililer günü hediyemi aldı kaydirigubbakcemile3

Eşim ASker Hava değişimi alıp yanıma geldi..bu arada aldı en çok istediim şeyi..

Ama nette doru dürüst resmini bulamadım(

Benetton Çift Kişilik Pamuklu Saten Nevresim Takımı Aldı Bana

Fiyat:140 tı 133 YTL ye aldık..

İşte zor bulduum resim..Normalde daha güzel emin olabilirsiniz kaydirigubbakcemile3

Evet canım çok teşekkür ederim ..

Tatlım canım bende bu resimleri aldığın siteden aldım kol düğmelerini. İlk resimdekini sipariş verdim üstü siyah kaplama diye ama ne yazıkki alt resimdekinin taşsızı geldi.Canım sıkıldı yanlış ürün gönderdiler diye ama sonra resmini çekerken üstümdeki kıyafetin kol düğmelerine yansıma yaptığını farkettim. Yani bu kol düğmesinin resmmini çekende büyük ihtimalle siyah birşey giyiyordu ve kol düğmeleri siyah çıktı. Ay biraz karışıkmı yazdım ne benim bile kafam karıştı .İnşallah anlatabilmişimdir tatlım.

gunaydınlarrrr
fındık cok canlı renklerı cok hoş en buyuk suprıs yanına gelmesı olmuş gözun aydın cnm

kıslar bunlar benim nevresimlerimden birkaçı days in coloursdan aldım

ınanmıyorum yasenağlama ben üstekını almak ıstedım kac kez merkezı aradım uretım durdu dedıler bana yakın mağazalarda bu yoktu alamamıştım sen nerden aldın cnm ya içim gıttı sımdık cok beğenıyomm ayy bende bulcam ınş azmettım ama bulcam:sm_cool:
gule gule kullan cok cok beğendım

alttakılerın resmını buyutemedım kase sanırsam bı usttekıle ne anlamadım ama cok harık ozelıkle desenlerı ve renklerıne bayıldım cnm kaca aldın
kasıklarsa ayrı hoş gule gule kullan:lepi:

fındık o avatar ne öle ya:senağlama: canm cektı nolcak kım ıncek sımdık aşaa

kızlar günaydınn. nolur bana şu kol düğmelerini yaptırdığınız yerin adresini özelden atın lütfeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…