Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biri soruma cvp vermicekmi ????
pijamaların markaları neydi ugur böcüğü bu soruma ancak sen cvp verirsin :)

canım o en alltaki tabaklar desenli falan herhalde resimler büyümüyor ama çok güzel bir şeye benziyorlar...
güle güle kullan tatlım....a.s.

ewet canım siyah-beyaz desenli, kaselerle tabaklar aynı desenlerde.. çok teşekkür ederim canım :CüvCüv:

[B
]Burcu özge [/B]selam canım nasıl gidiyo çeyiz alışverişi bişey almadın mı kuşum bu aralar resim paylaşmıyosun bizle:sm_confused:.
Beni sorarsan bende durdu ne zaman başlar bilmiyorum keyifiszim bu aralar tatlım​
:a015:

Canım fiyatlarını yazmamışsın ama:1no2: bir de kaç kişilik bu takım?:uhm:

Canım 6'lı olarak satılıyor onlar, tabak ve kase ayrı ayrı olarak ama.. 6 tanesi 32 tl ye aldım geçen ay, yani toplam 64 tl ye geldi :1shok: biraz tuzlu geldi ama hoşuma giden kase bulamıyordum bir türlü beğenince alıverdim :sm_cool:

gerçekten çok şıkmış ben de tabak ve kaselerini çok beğendim orjinal :)

hımm ok anladım tatlım ya ben kaşıkların fiyatları zannetmiştim onları yerimseniben​

kızlar sunset pijamaları alanlara bir sorum olucak.
bedenleri nasıl çıktı.yani tahmin ettiğiniz beden oldu mu vücudunuza.
bir beden büyük ya da küçük alın diye bir uyarınız var mı merak ettim..

kızlar sunset pijamaları alanlara bir sorum olucak.
bedenleri nasıl çıktı.yani tahmin ettiğiniz beden oldu mu vücudunuza.
bir beden büyük ya da küçük alın diye bir uyarınız var mı merak ettim..

bende sipariş verdim ama henüz gelmedi, işin o kısmını bende çok merak ediyorum :1rolleyes: ama bedende sorun yaşanırsa geri gönderip değiştirme olasılığı varmış, ben bugün müşteri temsilcisiyle görüştüm öyle dedi :sm_cool: o yüzden içim biraz daha rahat hihoyyyt ben yine geldiğinde bilgilendirim canım seni, benim pijamalar sanırım perşembe günü bende olucak :Saruboceq:

kaselerine bayıldım gerçekten çok güzeller hihoyyyt

zaten bi Beşiktaşlı olarak siyah beyaz ne görsem dibim düşüyo, ama bunlar muhteşem ötesi :sm_cool:

güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah :Saruboceq:

sağol canım, siyah-beyaz olması ayrı bi konu zaten, nişanlımıda gördüğünde tek etkileyen faktör bu oldua.s.

tamam canım beklicem merakla .
ben ufacık tefecik bi bayanım aldığım pijamaların bazılarında s bazılarında m tam oluyo.
o yüzden merak ettim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…