Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok güzelmiş arkadaşım.güle güle kullan.

Simaer durup durup çok güzel şeyler alıyosn.yine öyle yapmışın.ne güzel buz kalıbı bunlar :) güle güle kullan

ya kızlar bi el atsanız bana :)
şimdi sevgililer günü için kol düğmesi almaya karar verdim
ama bu sevgililer günü hediyesinden ziyade düğün günü için özel bişe olacak
ama iki model arasında kararsızım bi bakın bakem

ilk defa gördüm böyle bir buz kalibi
güle güle kullan canim...
nerden aldin?

bence ilki daha güzel tatlımm Şeniz

iyi aksamlar kızlar bişey sorcam size ben 1 haftalığına köye gittim gitmeden önce pijamalar vardı internetten sipariş veriyodunuz bakındım ama bulamadım onun markasını söyleyebilrimisin ?

kıslar bunlar benim nevresimlerimden birkaçı days in coloursdan aldım[/QUOTE]

Üçüde birbirinden güzelmiş, iyi günlerde kullan canım hihoyyyt

hayırlı akşamlar kızlar
taziye mesajları yazan herkese çok teşekkür ederim canlar.acımı paylaştığınız için çok sağolun.mesajlarınızı okuyunca çok sevindim...tertemiz yüreğinizle taziye mesajları yazdığınız için.
bu hafta sonu nişanlım geldi başsağlığı için.haftasonu o yüzden bi koşturmaca içinde geçti.hemde cenazemizden dolayı da ayrı bir koşturmaca vardı.buaralar haliyle pek bişiler alamadım ama sizlerin aldıkları çok güzel güle güle kullanın arkadaşlar...

cnm bence ilki daha güzel hihoyyyt

cnm bence ilki daha güzel hihoyyyt

Arsima kuşum ilki daha güzel bence ama birde bunların siyah baskılı olanları vardı yanılmıyosam ama onları harf olarak basıyolarmı bilemicemfisfisfisCADIARZU.

Peki bu ilk modeli ne kadara yaptırıcan tatlım???yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…