ehheh canım ben hemen hemen hergün sabah akşam yiyom çok seviyom eti pufff u
bide bonibonu :lepi:
Günaydınnnnnnnnnnn arkadaşlar,neşeli birgün diliyorum
Hepsi ni 899 mı aldın yoksa o sedece yemek takımının fiyatı mı?
evet canımmmm
normalde sadece kaşık çatal takımı 600ken
ben hisarın tüm setini 899 tl ye almış oldum
kampanya vardı ondan yararlandım
şimdi kapmanya devam ediyor
ama çatal bıçak takımını değiştirmişler
ve düdüklü hariç yine bu fiyata satıyorlar
şansıma ben son gün gitmiştim
ve ilk kampanyadan yararlanabildim
şu an düdüklü tenceresiz olan geçerli
sevgiler
Evet canım çok teşekkür ederim ..
Tatlım canım bende bu resimleri aldığın siteden aldım kol düğmelerini. İlk resimdekini sipariş verdim üstü siyah kaplama diye ama ne yazıkki alt resimdekinin taşsızı geldi.Canım sıkıldı yanlış ürün gönderdiler diye ama sonra resmini çekerken üstümdeki kıyafetin kol düğmelerine yansıma yaptığını farkettim. Yani bu kol düğmesinin resmmini çekende büyük ihtimalle siyah birşey giyiyordu ve kol düğmeleri siyah çıktı. Ay biraz karışıkmı yazdım ne benim bile kafam karıştı .İnşallah anlatabilmişimdir tatlım.
bence ilki daha güzel tatlımm Şeniz
Bende birincisi güzel diyorum
arsima bence üstteki daha güzel nerden alıonuz bunları ya netten mi bende istiommm
üstteki daha ağır ve şık duruyor arsimacım
bencede ilki daha ağır duruyor:))
arsimacım bencede ilk kol düğmesi , çok hoş gerçekten :CüvCüv:
cnm bence ilki daha güzel hihoyyyt
Arsima kuşum ilki daha güzel bence ama birde bunların siyah baskılı olanları vardı yanılmıyosam ama onları harf olarak basıyolarmı bilemicemfisfisfisCADIARZU.
Peki bu ilk modeli ne kadara yaptırıcan tatlım???yerimseniben
gülçehre canım düdüklünün nasıl kullanılacağını anlattılar mı sana.ben direk fabrikadan aldığım için eve gelince çözemedim pek.bilgin varmı
kıslar bunlar benim nevresimlerimden birkaçı days in coloursdan aldım
Bunlarda benim çeyizimden :teytey: alalı neredeyse 1 ay olucak ama ancak foto çekebildim delikafadulden
kızlar sunset pijamaları alanlara bir sorum olucak.
bedenleri nasıl çıktı.yani tahmin ettiğiniz beden oldu mu vücudunuza.
bir beden büyük ya da küçük alın diye bir uyarınız var mı merak ettim..
sonunda istediğim battaniyeyi aldım :)
bi internet sitesinden aldım.özelden attım sana canım :)
ay kuşum benim şimdi gördüm yazını Şeniz
ben aldım aslında bir iki bir şey...
ama hiç ekleyesim yok :sm_confused:
bende keyifsizim bu günlerde. rahatsızım biraz bir kaç güne toparlar sahalara geri dönerim canım :roflol: yeni bir şey almasam bile eskiden alıp fotosunu çektiklerimi eklesem epey sürer:roflol: bütün hazinelerimi birden dökülmiyim diymi ama:1rolleyes: öyle takipteyim bende işte... :1hug:a.s.
Eccu canım kol düğmelerin çok güzelmiş.Bende her zamaki gibi internetten sipariş verdim :1rolleyes:
Bunlarda aşkımın çeyizine a.s nikahta taksın diye sevgililer günü hediyem.
Evet canım çok teşekkür ederim ..
Tatlım canım bende bu resimleri aldığın siteden aldım kol düğmelerini. İlk resimdekini sipariş verdim üstü siyah kaplama diye ama ne yazıkki alt resimdekinin taşsızı geldi.Canım sıkıldı yanlış ürün gönderdiler diye ama sonra resmini çekerken üstümdeki kıyafetin kol düğmelerine yansıma yaptığını farkettim. Yani bu kol düğmesinin resmmini çekende büyük ihtimalle siyah birşey giyiyordu ve kol düğmeleri siyah çıktı. Ay biraz karışıkmı yazdım ne benim bile kafam karıştı .İnşallah anlatabilmişimdir tatlım.
kızlar günaydınn. nolur bana şu kol düğmelerini yaptırdığınız yerin adresini özelden atın lütfeeennn
sonunda istediğim battaniyeyi aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?