Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bitanem daha büyük resmi yokki
çektiklerim onlardı
başka resim çekmemiştim :1shok:

bılıyorum cnm ama resmı büyütemedım nette resmı yok mu netten barı koysan ınan ben sadece tencereyı 400tl aldımda o bakımdan dıorum ya kazık mı yedım :roflol: ne

Tamam canım bu akşam deneyip yarın görüşlerimi bildireceğim.kaydirigubbakcemile3

Arsima bende esranın modelini beğendim ondan alıcam 14 şubatta veririm ama düğünde takar ilk olarakk.olaya bak hem hediye veriyorum hemde üstüne hipotek koyuyorumm

[/url][/IMG]
kızlar bu da bendenn

vavvv süpermış haa gule gule kullan delikafadulden
Komşuu tencere setinimi merak ettin sen almışındır kızz

komsu ben aldımda hısardan resmı tam göremedım merak ettım ınş benımkısından deıldr yoksa harbı kazık yedım haa ama bana kız dedıkı kampanyadan alırsanız 1300 bende yok sadece tencereyı alcam dedım 400dedı ve baska yerde bulamadım hoşuma gıttı aldım

aimecim elbet böyle ğır şeylerinde kullanılacağı yerler gelir şekerim...
bence çok asil...
güle güle kullan...
kızlar iki dakka bıçak seti araştırayım dedim hemen neler yazmışsınız ....

ayy kızlar ne çok şey eklemişsiniz şaşırdım aime güzelmişl canım sosluğun ve mandilinin di sanırım battaniyede çok cici valla ya bayıldım. iyi günlerde kullanın kızlar​
:sm_cool:

Ben daha battaniye almadım bitane days in coloursdan nevresim takım almıştım onun örgü battaniyesi var sadece.benneyaptımki

Kızlar ekmek sepeti cokacimcoookve peçetelik alan yokmu hiç aranızda takmış vaziyettim bu aralar onlara, alana kadar içim rahat etmiycek benimmirmirmirmir

evet, günlük kullanicagimi düsünmüyorum canim.....
özel günlerde anca

aıme cok guzel bence annenın düşünmesı bıle yeter ı gunlerde kullan cnm

tsklerrr a.s. annemi kirmamak icin zaten sevmeye basladim bunu :1rolleyes:

çözersen banada yaz bende olmazsa mağazaya gidip bilgi alırım.resimli tarif ederiz birbirimize.çok bi kolaylık düdüklü o yüzden öğrenmek isterim annemde çok kullanır bende kullanırım herhalde inş

komşum evt rengıde o 10 ay takstle 400 aldım ama ben nerdeyse peşın verdım dıyebılırım öle az az vermedım tasktlerı
gulcehre senın cevabını beklıyorum cnm ben koydum resmı bk ondan mı aldığın tencere setı

Tamam canım bu akşam deneyip yarın görüşlerimi bildireceğim.kaydirigubbakcemile3

tamam canım çok sağol
bende yarın sipariş etsem pazartesi elimde olur dimi
kutusu fln güzelmi

Arsima bende esranın modelini beğendim ondan alıcam 14 şubatta veririm ama düğünde takar ilk olarakk.olaya bak hem hediye veriyorum hemde üstüne hipotek koyuyorumm

yalnız değilsin bende öyle düşünüyorum
ha diyelimki o takmayı düşüncek ama içine yazacağım notta o güne özel olacağını belirten şeyler yazıcam :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…