Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydınlarrr,

Böcüğümm hayırlı uğurlu olsun canım, Allah utandırmasın, hep şimdiki gibi çok mutlu olun inşallah. Sen de bence nişanlık diktirme kararını ver bir an önce opuyorumnanaktan

hee bende gezerdim valla uff ben yorgunum dün 11.5 mesai yaptım artık cok yorulmaya sıkılmaya başladım hergün 11 saat yoruyo insanarda cok saygısız dün saat 8 i gecmiş cıkmam gerekiyo cıkamadım bide tel caldı kaça kadar acıksınız diyo yolcum gidince cıkıcam dedim biz 15 20 dk sonra gelcektik diyo ne beklersinki bu insanlardan al vur öldür töbee töbee
ben bütçemi ayarladım ondan yapcam alışveriş eksiklerim çok cıksın kafamdan benim doğum günüm geliyo annemler filan alır hediye :)) :jeyyar: gecen yıl kahvaltı takımımı almıştı anacım

eett kızlar sabah geldik ama sadece arsinin resmlere bakıp gönül rahatlığı içinde yattım. az önce kalkıp tekrar KK ya geldim. :) artık evdeyim....

burcucum hoşgeldinn sefalar getirdinn resimleride getirdin mi :)))))))))))))))))))

böcük bacım aslında çeyizinin bayasını tamamladın sen bekarlığın son zamanlarını aslında annenlerle geçirsen olur, ama hani 1 ay daha çalış maaşını al sonra gel annenlerin yanına, bi daha bu kadar çok kalamazsın ki

paranın ihtiyaç olmadığı zaman mı var ki :S

hoşgeldın burcummmm

eccu al al guzel olursa bizde alak canmmm
burcu hosgelsn sıra senceeeeeeeeeeee

Burcuummm hoşgeldim canikommm özledim ben seniii hadi annat annattt naptın nasıl oldu aşk yuvanızz?

burcu hoşgeldinn..herşey yolundadır inş opuyorumnanaktan

canlarım benimm :1hug: hiç bir aksilik yok... her şey yolunda evimiz misler gibi oldu çokk çokk cici... gönlümdeki gibi sade ve sevimli... eksikler var ama elimizdeki parayı çar çur etmemek için düğün sonrasında almaya karar verdik. sandalye ve kilimlerimi.... :1rolleyes: ama gerçekten yeri falanda çok güzelmiş evin. evden çıkıp bir sokak sonra plaj :roflol: teyzem falan çok şanslısın diyip durdu. mutfak dolaplrı tertemizdi sanki hiç kullanılmamaış. gönül rahatlığıyla silip yerlleştim. küvet yeni takılmış zaten. çok şanslıyım şahane oldu. :1rolleyes: şimdi tek kafamda ki sorun gelinliğimde güzel olacak mı? brde düğün günü ya yağmur yağarsa:çok üzgünüm: başka derdim yok allaha şükür. şu dönemi marmariste geçirmek iyi geldi. böylelikle gerginliğimi attım. ne kadar gün kaldığını saymadan keyifliydi. şimdi tekrar turnuvaya devam :lepi:

Konuyu Toplam 28 Kullanıcı okuyor. (27 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
densem, Arsima+, baberko+, bktbb+, bunebu+, burcuözge+, byesim, DarkAngel, dimples, eccu, elisaa, fibula, Gasoline, hanzade34, karalahana, ladybirddaisy, LOCA, parpalm, pembelipembe, pıtırcık85+, p_nr, reyhan85, Selen_Ay, sirrus, tubiS, uğur böcüğü+, yasmin83

nerdesinizzzz :umursamaz:

burcu çok sevindim cnm inş yağmurda yağmaz dua ederim ben sana kaydirigubbakcemile5
resim eklemicekmisin merak ediyoruz bizzz

msn resmımızı gorenler olduu demıı ancka onu koydum aksam koycaktım ama pc sorun vardı benım

Günaydın herkese
Esmy pike takımın çok güzelmiş güle güle kullan.
Buket canım 11 hee ayy bana heycan basıyoo:bbo: Bilecikten dönüşte bizim oradan geçiyosunuz bizede uğraasırnaşık şey
Böcük canım hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…