bugun babam gtcek köye benmkıde yolcu etcek ee onlarında aılesı gıdıyo herhalde bu geceyıde otogarda karsılycazz
ayrıca benımkı hostluğu bıraktı yenı işe baslıycakk kabul oldu artık yola cıkmıyckkk cok mutluyumm
ayrıca eksı rep verırsemde bı okadr azalır puanınız bılın he kızdrman kafamı:roflol:
hatta eksı puana bıle dusersınız benden demesı
verdım kızlar sızede pıtır ve parparım
baskalarınada verıdm ama kıme unuttum
komşu yok benım puanım yuksek olduğu ıcın yuksek verıym sız bana 5 10 verıoynus ben 300 falan
ay ne çok kastamonulu var yahu topikte...
bende kastamonu taşköprülüyüm.
eccum ya demek sana kanım bundan kaynadı hemşerim benimzemuszemus
bugun babam gtcek köye benmkıde yolcu etcek ee onlarında aılesı gıdıyo herhalde bu geceyıde otogarda karsılycazz
ayrıca benımkı hostluğu bıraktı yenı işe baslıycakk kabul oldu artık yola cıkmıyckkk cok mutluyumm
sulfat nerdesin ya sen....
nan puan sormaz zaten ıkı şık cıkar katılıyorum katılmıyorum
katılmıyorum dersenız eksı puan olur ve karsısındakı kutucukta lacıvert yanar kontrol panelıne bakınca
o zmn kaccak delık ararsınız
katılıyorum otomatık yanar artı puan demekk
bende son zmnlarda cok eksı evrdım derdım topıcınde ozellıkle:roflol: bı bakıyom yesıl kutuları krmızı oluvermıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?