Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sende oraya 300 puan ver yaz dermişimm
sen ister o yorumu boş bırak ister yorum yap.katılıyorumu seçersen + katılmıyorum dersen - puan verir

ayrıca eksı rep verırsemde bı okadr azalır puanınız bılın he kızdrman kafamı:roflol:
hatta eksı puana bıle dusersınız benden demesı

eksi puan nasıl veriliyor ki kafamçokkarıştı

Kazasız belasız atlatmışsınız darısı daha büyük telaşlara Allah tamamına erdirsin.

nan puan sormaz zaten ıkı şık cıkar katılıyorum katılmıyorum
katılmıyorum dersenız eksı puan olur ve karsısındakı kutucukta lacıvert yanar kontrol panelıne bakınca
o zmn kaccak delık ararsınız
katılıyorum otomatık yanar artı puan demekk

bende son zmnlarda cok eksı evrdım derdım topıcınde ozellıkle:roflol: bı bakıyom yesıl kutuları krmızı oluvermıs

Üfff ne sıkıcı bigün yaaa ben cok sıkılıyorum artık biran önce alışverişe başlamak istiyorum haftaya bir sürü şey alcam kızlar

çok sevindim canım artık için rahat olur yolda diye aklın hep onda oluyoduzemuszemus

tskler kzlar Allah herkese nasıp etsın

selen ay ıle bız aynı topıcteydık arsıma bıde ben ayrıldım sonra selen bak ıkımızde ayrıldığımız gun sözlencez sanırım hayrlısı bu demkkı

komşu evt parmağımda aksam tektasımı yüzüğün onune takmışım arkdasına alım dedım cıkarma skın dıo delı msın dedım yaa uğursuzluk olur ya bunu arkaya koycam dedım :mymeka:
bıde bana sen benım %25 karmsın ben ne dersem o olur dıo:roflol: cok seksu olmuşsun dedı falan falan

sulfat nerdesin ya sen....

Canım hazırlıklar yoğunlaştı her gün bişeye koşturuyorum. Fırsat buldukça da giriyorum. Yeni çeyizler aldım bi de çeyizler toparlanıyor ordan bi sürü fotoğraf çektim ama onları eklemeye bile fırsatım olmadı :bbo:

buketcimmm o anlatığın şekilde az önce yaptım ben wermişim sana puan dimi?
ona göre bikaç kişiye daha weriim gönlümden koptuu canlarım kaydirigubbakcemile2

Hayırlı olsun yeni işi eniştenin böcükümkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy dkb aynen öleydı sımdık rahatm

babam aradı aksam 9da yolcuymuşş :gitme: bu ay sonu ısten cıkarsam anneme gtcemm

esma yok cnm puanı yuksek olan yuksek verır

baberko nan ne guzel bı gun bee keskem tatıl olsaydı gezerdık benımkıylenn

bende alısverıs yapmak ıstıyom ama bundan sonra 10 tl bıle dıkkatlı harcıycamm kesın abboww
ablamlardan abmlerden hedıye mı ıstesem sunu bnu al dıe ayy yapamamkı

ben ruyamda edanın pastasını gördum:roflol: nerden cıktıysa karsıma haa
bıde aksam kurabıyelerı cok beeğdnıler

bıde benımkının çayına bol tuz koydu ablam kahvesınede karabıber koydumm ama varya mıdesı kalktı en sonunda abıme gerı verdı ıcemedı sonrasını ben gotrdum içtı uyyy uşağum benımm

kıslarrrr şimdi siparişini verdiğim duvar stickerlarımm uyguladığımda hemen resim ekleyeceğim yerimseniben
Turuncu rengini sipariş ettim sarı mutfağıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…