DENSEM sana ilk takvimi yaparken 353 günün vardı şimdi 340 kalmış...
burcu h geldın cnm
eccu cok guzeller bunlar yaa
burcucum hoşgeldinn sefalar getirdinn resimleride getirdin mi :)))))))))))))))))))
msn resmımızı gorenler olduu demıı ancka onu koydum aksam koycaktım ama pc sorun vardı benım
nan puan sormaz zaten ıkı şık cıkar katılıyorum katılmıyorum
katılmıyorum dersenız eksı puan olur ve karsısındakı kutucukta lacıvert yanar kontrol panelıne bakınca
o zmn kaccak delık ararsınız
katılıyorum otomatık yanar artı puan demekk
bende son zmnlarda cok eksı evrdım derdım topıcınde ozellıkle:roflol: bı bakıyom yesıl kutuları krmızı oluvermıs
eett kızlar sabah geldik ama sadece arsinin resmlere bakıp gönül rahatlığı içinde yattım. az önce kalkıp tekrar KK ya geldim. :) artık evdeyim....
canlarım benimm :1hug: hiç bir aksilik yok... her şey yolunda evimiz misler gibi oldu çokk çokk cici... gönlümdeki gibi sade ve sevimli... eksikler var ama elimizdeki parayı çar çur etmemek için düğün sonrasında almaya karar verdik. sandalye ve kilimlerimi.... :1rolleyes: ama gerçekten yeri falanda çok güzelmiş evin. evden çıkıp bir sokak sonra plaj :roflol: teyzem falan çok şanslısın diyip durdu. mutfak dolaplrı tertemizdi sanki hiç kullanılmamaış. gönül rahatlığıyla silip yerlleştim. küvet yeni takılmış zaten. çok şanslıyım şahane oldu. :1rolleyes: şimdi tek kafamda ki sorun gelinliğimde güzel olacak mı? brde düğün günü ya yağmur yağarsa:çok üzgünüm: başka derdim yok allaha şükür. şu dönemi marmariste geçirmek iyi geldi. böylelikle gerginliğimi attım. ne kadar gün kaldığını saymadan keyifliydi. şimdi tekrar turnuvaya devam :lepi:
Burcuuuu hoşgeldin cnm
canlarım benimm :1hug:
sirrus nerdesin kız bi saattir aşağıda görüom senii
:kedi:tsklerBöcük canım hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin çok sevindim
nan ne kızıyon aksam 11 gıbı gıttıler bulasık yıkadık topladık 12 oldu zaten o arada geldım kk msn actım pc sorun vardı resım yuklenmedı babam cağırınca gıttım pc kapattımböcük sende resim ekleeee hani yüzüğünü sözden sonra göstercem fln diodun nerde
cok tskler cnm :kedi:ben gördüm :lepi: çok yakışmışsınızkırkbir kere maşallah
nan böcük o resmi koysana burayaklava:
tubişim vallahi şu anda bile ekleyeblirim foto :roflol: balayından evvel yanıp bronzlaşan bir gelin :roflol: solaryuma falan gerek kalmadı çok kıvamında oldu sevinçliyim :sm_cool:katılmıyorumu seçince eksi oluyor yani anladım :lepi:
hoşgeldin burcuş, herşey güzel geçmiş artık düğünden sonra bize plajda güneşlenirken resimlerini gösterirsin bizde işyerin ah şimd orada olmak vardı diye iç çekeriz.
Gelinliğinde güzel olucak inşallah yağmurda yağmaz merak etm kötü düşünme iyi düşünki güzel olsun.
esma, piken cıvıl cıvıl çok güzelmiş.
akşam aşkı memnunun tekrar vardı reklam arasında taç reklamında buna benzer nevresim çıktı pek beğenmiştim.
stickerlarda güzel olmuş. ev sahibim mız mız olmasa bende yapardım.
eccu, senin kelebklerinde çok güzel mutfakta nereye yapıştıracaksın tezgahın karşısındaki duvaramı ?
hoşblduk kuzum ŞenizBurcuuuu hoşgeldin cnm
burcummmmm hoşgeldin a.s.
arsi sizinkilerde iyi laf etmiş. doğru söylüyorsun bir bütün olarak bakılıyor geline. ve saç kesinlikle büyük faktör. senin saç ne kadar doğru seçilmiş. önden deneme saçı falan yapıldı mı? gerçi benimkisi çok sade olacak ama beğendim seninkini :1hug:burcu gelmiş hoş gelmiş
ley ley lümü lümü leyyyy :)
çok sevindimkuzucuk ya
ama sakın dert etme gelinliği
ben çok ettim son provada hiç beğenmedim
ama inan saç makyaj ve gelinlik tamamlanınca çok değşiyo
ablam hep derki "kimse aaaa ...... gelinliği ne güzel demez ......... ne güzel gelin olmuştu" der
ben çok sorunluyumdur onun için annemde ablamda bana hep nasihat ederdi
ve haklılarmışşş
inan szde benim burnumda tüttünüz aşkım diyorki bu nasıl bir sevgidir yahu. gelir gelmez başına geçtin pc nineccucum çooook güzel canım stickerzemuszemus
burcu canım hoşgeldin çoooook özledik seni herşeyin çok güzel olmuştur eminimopuyorumnanaktan
haa bide burcu benimde hep yağmur tereddütüm vardı
cuma günü kına için kaş aldırıyoz kız demesinmi hafta sonu yağmur var
abbowwwwwwwww
hemen mekan sahibini aradım dedim böle ble imiş netcez
dedi sabah bakarız duruma göre içerde yerleşim yaparız
ama çok şükür yağmadı
sadece gece çiğ yağdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?