Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcuuu çok ferah bir eve benziyor canım heyecanla bekliyoruz tamamını Rabbim yuvanızdan mutluluğu ve huzuru hiç eksik etmesin inş.opuyorumnanaktan

çüşşşş
paparazzi seni :)

gayet sevimli :)
bunca resimde bile
perdedeki harekete bittim
Allah güle güle oturmak nasip etsin

:roflol: evet bildiğin paparrazi oluyorum ben, detaycıyım napıyım yaaa, aslında iyi ayrıntı gazateci olur benden kaydirigubbakcemile3

burcu evin eşyaların gerçekten çok güzel görünüyor
hele masanın üstündeki o örtüye ve aksesuarlara bayıldım
opuyorumnanaktan

kız selenay sende moda elestırmenlerı gıbı cıktn valla benm gelın basımı cok begendıle hatat gelınlıgımn ustuyla aaltında renk farkı var gıbıydı herkez dedı o farkı hiç ama hiç dikkat bile cekmedi dediler

burcucum çok güzel olmuş evinnnnn
çok ferah ve çooook uyumlu
mutlulukla oturursunuz inşallah kuşum:Saruboceqpuyorumnanaktan

mrb kızlar size bir şey sormka istiyorum.salon için sizce
beyaz ton mobilyamı kullanışlı ve şık olur yoksa kahve
ton mobilyamı yardııııımCADIARZU fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

zevkine göre değiişir şeker

:roflol: evet bildiğin paparrazi oluyorum ben, detaycıyım napıyım yaaa, aslında iyi ayrıntı gazateci olur benden kaydirigubbakcemile3

lülülülülülü

Burcu duvar rengin süper olmuş perdelerde
sende ben gibi dolabını yatak odandan ayrı bi yeremi kurdun?
evet kuzum bir adet giyinme odası yaptık oturma odasını iptal ettik. orda birde çekyat gibi bir şey var oda misafirler için oldu. orasıda cici oldu. yatak odasında baş uçlarında etijer ve birde komidin var... a.s
örtüyü perdemin kumaşundan özel yaptırdım. başkada örtü sermiyorum zaten :1rolleyes:
daha aksesuar eksiğim var onsol için bir tanem. kafamda cici fikirler var. birde tablo alıcaz konsol üstüne bakalım bitince cici olacak inş:1rolleyes:
burcu cok guzel masallah ferahh bı ev mutlulukla oturun ınş

canımsınn Şeniz

mrb kızlar size bir şey sormka istiyorum.salon için sizce
beyaz ton mobilyamı kullanışlı ve şık olur yoksa kahve
ton mobilyamı yardııııımCADIARZU fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

ikiside karışık olsun benimkisi öyle :) a.s.

benim yatak odam öle olucak daha ferah ferah burcucum senin evinin resimlerinide görcekmişiz ya ne güzel maşallh allah nazarda saklasın cnm.düğün fotlarınıda bakmayı nasip etsin

kendi evinizdemi kaldınız burcu yoksa eşinin yaşadığı evdemi marmariste

çok mu meraklı bir soru oldu bu

egzantrik kızsın vesselam koltuk ayakları nekaaa orjınal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…