arsi sizinkilerde iyi laf etmiş. doğru söylüyorsun bir bütün olarak bakılıyor geline. ve saç kesinlikle büyük faktör. senin saç ne kadar doğru seçilmiş. önden deneme saçı falan yapıldı mı? gerçi benimkisi çok sade olacak ama beğendim seninkini :1hug:
kocaelininde istanbul gibi dengesiz bir havası var işte ondan korkuyorum. bu gün güneşliyken bir bakıyorsun yağmur :çok üzgünüm: ama yağmayacak her şey bu kadar yolundayken o kötü gidemez :lepi:
yağmur berekettr bıseycık olmas burcum
benımde ısteme gunu kuafordeyım nasıl gok gurledı bı sağanak basladı eyvahh dedım 15 dk surmeden durdu yaz yğmurundan bıseycık olmas
ayyy çok heyecanlıyım eşyalarım geliyoor bugun aramışlar getiriyoruz diye yarımda gelceklermişzemuszemus inşlh bir sorun olmaz ya:Saruboceq:
eccu, senin kelebklerinde çok güzel mutfakta nereye yapıştıracaksın tezgahın karşısındaki duvaramı ?
canlarım benimm :1hug: hiç bir aksilik yok... her şey yolunda evimiz misler gibi oldu çokk çokk cici... gönlümdeki gibi sade ve sevimli... eksikler var ama elimizdeki parayı çar çur etmemek için düğün sonrasında almaya karar verdik. sandalye ve kilimlerimi.... :1rolleyes: ama gerçekten yeri falanda çok güzelmiş evin. evden çıkıp bir sokak sonra plaj :roflol: teyzem falan çok şanslısın diyip durdu. mutfak dolaplrı tertemizdi sanki hiç kullanılmamaış. gönül rahatlığıyla silip yerlleştim. küvet yeni takılmış zaten. çok şanslıyım şahane oldu. :1rolleyes: şimdi tek kafamda ki sorun gelinliğimde güzel olacak mı? brde düğün günü ya yağmur yağarsa:çok üzgünüm: başka derdim yok allaha şükür. şu dönemi marmariste geçirmek iyi geldi. böylelikle gerginliğimi attım. ne kadar gün kaldığını saymadan keyifliydi. şimdi tekrar turnuvaya devam :lepi:
arsımam süperdıı
arismaaa ben bu ara giremiyom pek herşeyi kaçırmışım adım silindime ayakkabından acabaa
çünkü ben herşeyine ayrı ayrı dikkat ederim, misal kızın gelinliği çok güzel ama saçını ve makyajını mahvetmişler bebek gibi kız rezil olmuş derim, gelinin çiçeğine duvağına hatta ayakkabısına varana kadar ilgi alanım içindedir :) çok detaycıyım sanırsam
ve genelde gelinliği güzel olmayanın saçı ve makyajı da güzel olmuyor o yüzden hiç geline bakmam; işim, salonda güzel giyinenlerle olur
yani kızlar avizelerim tablolarım objelerimin bir kısmı sandalyelerim kilimlerim tüm bu eksiklerime rağmen bir kaç kare çektim sizin için.... ve paylaşıyorum....:)
canımmmmmmmmm :1hug: bende seni çok özledimmmm.... Şeniz evimin resimlerine bak kuzummmm :sm_cool:Oyyyy kuzucum gelmiş kaydirigubbakcemile2 Hoşgeldin canım. Gelinliğin inş. çok güzel olacak. Yağmur açık hava düğünleri için büyük risk malesef. Ben de çok korkuyorum. Ve bizim yapılacak olan mekanda kapalı kısım yok yani düşün:çok üzgünüm: Perşembe bi düğüne gittim nişanlımın arkadaşı kır düğünü oldu. Ve o gün şanslarına yağmur yağdı, çok dua ettim bitsin diye valla. Allahtan saat 6 gibi yağmur durdu ve düğün anında hiç yağmadı.
çok iyi
Şeniz
çüşşşş
paparazzi seni :)
gayet sevimli :)
bunca resimde bile
perdedeki harekete bittim
Allah güle güle oturmak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?