Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy çok heyecanlıyım eşyalarım geliyoor bugun aramışlar getiriyoruz diye yarımda gelceklermişzemuszemus inşlh bir sorun olmaz ya:Saruboceq:

kısçem benim kuaförden prova istediğin anda adam yapmıyor :) hem prova yapmıyor hem gelin başını
ben ona güvendim kınada da düğünde de
sadece dedimki kınada acık düğünde topuz oda böle etti işte :)

olmaz olmaz iyi düşün ii olsun

yağmur berekettr bıseycık olmas burcum
benımde ısteme gunu kuafordeyım nasıl gok gurledı bı sağanak basladı eyvahh dedım 15 dk surmeden durdu yaz yğmurundan bıseycık olmas

nasıldı akşam :jeyyar:

ayyy çok heyecanlıyım eşyalarım geliyoor bugun aramışlar getiriyoruz diye yarımda gelceklermişzemuszemus inşlh bir sorun olmaz ya:Saruboceq:

hadi hayırlı olsun

arsımam süperdıı

laz gelınıyım artık ayy ananesı bıle tee arhevıden geldı 22 saatlık yoldan cok tatlıydı nasıl dık oturdu saatlerce karadenız kadınlarını cok beğenıyom gerıye yaslanmam ben dıo böle dımdık olur kadınlarımız dıo
benı öptu durdu aılesını cok sevdım akrabalarını cok ıyıler babası aynı babam okadr cok benzıyo aksmm resımlerı eklerım ınş

merhabaaaaa kızlarr çok özledim ben sizi mafoldumben

arismaaa ben bu ara giremiyom pek herşeyi kaçırmışım adım silindime ayakkabından acabaa

tubi Allahtan bu lafı evlenmeden önce söylememişsin ya da ben görmemişim :)

çünkü ben herşeyine ayrı ayrı dikkat ederim, misal kızın gelinliği çok güzel ama saçını ve makyajını mahvetmişler bebek gibi kız rezil olmuş derim, gelinin çiçeğine duvağına hatta ayakkabısına varana kadar ilgi alanım içindedir :) çok detaycıyım sanırsam
ve genelde gelinliği güzel olmayanın saçı ve makyajı da güzel olmuyor o yüzden hiç geline bakmam; işim, salonda güzel giyinenlerle olur

yalnız benim patronumun kızı evlendi 2 sene önce gerçekten hem gelinliği hem saçı hem makyajı çook çok güzeldi

yani kızlar avizelerim tablolarım objelerimin bir kısmı sandalyelerim kilimlerim tüm bu eksiklerime rağmen bir kaç kare çektim sizin için.... ve paylaşıyorum....:)

Son düzenleme:

Oyyyy kuzucum gelmiş kaydirigubbakcemile2 Hoşgeldin canım. Gelinliğin inş. çok güzel olacak. Yağmur açık hava düğünleri için büyük risk malesef. Ben de çok korkuyorum. Ve bizim yapılacak olan mekanda kapalı kısım yok yani düşün:çok üzgünüm: Perşembe bi düğüne gittim nişanlımın arkadaşı kır düğünü oldu. Ve o gün şanslarına yağmur yağdı, çok dua ettim bitsin diye valla. Allahtan saat 6 gibi yağmur durdu ve düğün anında hiç yağmadı.

arsımam süperdıı

çok iyi

arismaaa ben bu ara giremiyom pek herşeyi kaçırmışım adım silindime ayakkabından acabaa

Şeniz

çüşşşş
paparazzi seni :)

yani kızlar avizelerim tablolarım objelerimin bir kısmı sandalyelerim kilimlerim tüm bu eksiklerime rağmen bir kaç kare çektim sizin için.... ve paylaşıyorum....:)

gayet sevimli :)
bunca resimde bile
perdedeki harekete bittim
Allah güle güle oturmak nasip etsin

Burcu canım, çok şirin görünüyor. Allah sağlıkla mutlulukla oturmanızı nasip etsin Şeniz Daha ayrıntılı görünce ayrıntılı yorumlarımızı da yaparız kaydirigubbakcemile3

burcu çok soft çok güzell güzel günlerde oturun rahat uykular uyuyun inşlh

Burcu efıl efıl tam yazlık ev gıbı super ama cnm sen tullerı nasıl uydurdun olcumu almıstın

canımmmmmmmmm :1hug: bende seni çok özledimmmm.... Şeniz evimin resimlerine bak kuzummmm :sm_cool:

çok iyi

Şeniz

çüşşşş
paparazzi seni :)

gayet sevimli :)
bunca resimde bile
perdedeki harekete bittim
Allah güle güle oturmak nasip etsin

ay beğenmene çok sevndim kuzum. heycandan ekleyemiyorum bile resimler :roflol:
perdeler yakından daha cici aslında kendinden deseni var enine çizgi. çok spor ama resimde belli etmemeiş a.s

mrb kızlar size bir şey sormka istiyorum.salon için sizce
beyaz ton mobilyamı kullanışlı ve şık olur yoksa kahve
ton mobilyamı yardııııımCADIARZU fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…