Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yemek yapmayı bılmın mı vayy haın garu senı
nan öğrensene evlencen yaa
benımkı hala benım yemek bıldığımı bılmıyoo
sözden once halasındaydık ptesı gunu
orda yemek yedık bak dıo süper olmuş sende yap ben bılmemkı dedım yemek yapmayı bılıyon aaa olmaz öğren dıo
daha dun ben yaparım demıstın ama dedım halası amcası yengesı falan guldu
neyse yardım ederım dedı
blmemezlık yapıyom ebnde

aksam babam gıdıyoo :gitme: annemın yaına bıkac resım cıkartıram dedım yengemı aradım anneme yollayım cnm benım
askımda gelcek
yarında k babam ananesı gıdıyo onları yolcu etcez

:roflol:

korkulur senden valla sırnaşık şey
valla bilmiyorum böcügüm, ha tarifle yaparım tabi, ama ezbere biseyi beceremem,
ee annemde sagolsun bi elimi soguk sudan sıcak suya koymuyor, isten gelince yemek hazır yiyorum tv basına yayılıyorum,
benden iyi koca olur ha sengözlerimebaksanab

en güzeli böcükcüm
söleme valla biliyom felan diye

bende söylemiyorum evlenincede güzel yemek yapmıycam ki yardım etsin :lepi:

ama cok üzüldüm gercekten kısmet ayagıma kadar geldi ama olmadi :çok üzgünüm:
herseyde bi hayır vardır tatlım üzülme olur mu?
bak sımdı bu sene dugun oldu diyelım yaa esın yanına gelırken Allah sakınsın basına bısey gelse veya sana bişey olsa.. ozaman bundan daha mı az uzuleceksın? yada evi tuttun diyelım bi haylı sana masraf cıktı evin kirasını gectı ve hç istedıgın gibi çıkmadı ozamanda sıkıntın çoğalacaktı.. dimi ??
Allah herseyı denk getırıyor.. suan ısyanlardasın evet üzülme demek bosa ve üzülmemek elde değil zaten bılıyorum.. ama hayırlısı boyleymıs canımmmm , hakkında hayırlısı olsun

bak bana suan ben evlı olacaktım böcük bilir beni.. haziran bası dugun yapacaktık ona gore tum esyları aldık koyduk magazalarda beklıyor ama olmayıncada olmuyor işte hep bi engeller serisine takıldık gittik..erteleyıp durduk dugunu haziranın basından temmuz sonra agustos en sonunda eylule kaldık tatlım.. hayırlısı buymus diyorum.. eger Allah sakınsın Eyluldede yapamassak 2yıl sonraya ertelıces yani eşimin işlerindn dolayı (malum denızcı)
ben artık herseye hazırlıklıyım hep tedbirliyim olmazsa az üzülürüm diyorum en azından :umursamaz::umursamaz:
kaderımde varsa yasarım diyorum :sinifsinif::sinifsinif:
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun canımcımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

işte benımkıde senın gibi olacak tatlım oyuzden pek acılmak istemedım bide salonlarıda beyenmedım Allah var sımdı..
haa var 1600 - 1400e salonlar ama hiiçç guzel değil..boldurum kat basık yanı havası ,park sorunu var ne bılım tel koptu dıyorlarmıs yok pasta keserken bıcak koreldı diyim bahsıs almak istıyorlarmıs vs seyler iştee..
kuzum nısanlın guzel dıyorsa içini ferah tut , zaten memlekette olanı sadece senın taraf ve cevren gorecek .. nısanlınında çok yakın aakrabaları gelecektır kaydirigubbakcemile5

bende evde oleyım yengem yapyıo ama cok onceden annem saolsun soktu mutfağa ıyıkı sokmuşş baya bılıyom yanı
gecen o gelcek dıe lahana sardım dedımkı yengem ettı durmadan cok beğendım dedı yengem sonunda ben deıl zarıf ettı dedı :kedi:bende bı tepık attım sus nan ddım yalan deme ben bılmıyom sakın demen kı yardım etsın

benımkıne msj attım ddım bu ay sonu cıkıyom işten saçmalama 2 ay sonra nışan var ne cıkması sabret yanıma alcam senı dıo nan ben anadolu yakaısnda calısrsan nasıl gelcemm dıo bulcam sana dıo bıktım dıom anlamıyoo
hevn nışanı ne zmn derlerse ozmn gorcem aılemı bıdaha
ama ızın ısterım yıllık ıznımı vermezlersede cıkarım işten napım yıllık ıznı kaldrdık dıyolar

herseyde bi hayır vardır tatlım üzülme olur mu?

abbam cok cok haklısın gercekten, baslarda cok üzülmüstüm ama senin yazdıklarını bende düsündüm ya öyle olsaydı söyle olsaydı diye, o zaman daha beter olurduk,
en azından huzurluyuz su an, beklemedeyiz ve islerimizi düzeltme kararı aldık, eninde sonunda isler yoluna girecek ve dügünümüzü yapıp kavusacagız insallah, bu sene olmadı Allah nasip ederse seneye insallah :Saruboceq:
Allah seninde yardımcın olsun bitanem, tez zamanda kavusursun kocisine insallah :Saruboceq:

bende evde oleyım yengem yapyıo..

ellerine saglık bidenem nede güzel olmustur o lahana sarması simdi off cokacimcoook
valla canım isterse yaparım, gecenlerde depresyon hallerindeyken girdim bi mutfaga mucizeler yarattım annemin deyisiyle, ama canım isticek yoksa ıh ıhh mutfaga girmem
ayy bir senem var nede olsa iyice ögrenirim herseyi insallah kocisimi göbeklendirmeden kaynanamın karsısına cıkmıcam dermisim :lepi:

benımkıne msj attım ddım bu ay sonu cıkıyom işten

böcügüm hep dedim hepte dicem, bi is bulmadan ordan sakın cıkma, sevmiyosun biliyorum ama issizlik cok kötü bak hem nisanında olcak para toplaman lazım az daha disini sık bitanem a.s.

bende moralım bozuk olsun yemek yemem belkı ama ınanılmaz yemek yapasım gelır
bı dolu yaprak sarar dağıtırım komşulara
keskem sızlerde yaknımda olsanız

iş bulmadan olmazda yaa offff desemm kısaca anlarsın demı cok bunaldım hakaret yemekten asık surattan falan faln

iş bulmadan olmazda yaa offff desemm kısaca anlarsın demı cok bunaldım hakaret yemekten asık surattan falan faln

bilmezmiyim böcügüm neler yasadıklarını,
tek dilegim ordan tez zamanda kurtulup huzura kavusman,
ama dedigim gibi icine sinen bir yer bul öyle cık ordan tamammi bitanem
Allah yardımcın olsun canım benim Şeniz

Türkiyeden yeni gelinimiz geldi (komsumuzun gelini) ona bi hosgeldin diyim,
görüsürüz sonra kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…