- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Bu arada bi kac parca aldım onlarıda eklemek istedim:
Bu hediye geldi, mısır patlatma makinası
Buda sonunda aldıgım tencere takımım (karar verememistim ya hani)
Bunlar tencere takımıyla hediye olarak geldi
Bunlarda cok severek aldigim cicekli esyalarim opuyorumnanaktan:
Bunun tepsisini, 6 tane fincani, iki tanede kesme seysini aldim
Burdada 4 tane mor mutfak bezi aldim, o büyük kaseyi 6 tanede kücük kaseden aldim
Buda mutfak önlügüm kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan tatlım hepsinide opuyorumnanaktan
Bu arada bi kac parca aldım onlarıda eklemek istedim:
Bu hediye geldi, mısır patlatma makinası
Buda sonunda aldıgım tencere takımım (karar verememistim ya hani)
Bunlar tencere takımıyla hediye olarak geldi
Bunlarda cok severek aldigim cicekli esyalarim opuyorumnanaktan:
Bunun tepsisini, 6 tane fincani, iki tanede kesme seysini aldim
Burdada 4 tane mor mutfak bezi aldim, o büyük kaseyi 6 tanede kücük kaseden aldim
Buda mutfak önlügüm kaydirigubbakcemile3
[/QUOT
mutfak önlüğünü ve bardaklarını çok beğendim..güle güle kullan...kaydirigubbakcemile5
aimem gecmis olsun bitanem iyimisin simdi? babanada mutlu yıllar hihoyyyt
bilmem kiiii :kedi:
sagol bitanem Şeniz
kızlar bu arada hatırlarsınız belki, benim dügün ertelenmeden önce hani ev bakıyordum ya, su an oturdugumuz evin 100 metre ilersinde bir ev vardı cok istiyordum olmamıstı ama, hem anneme cok yakın diye istiyordum hemde cevremden uzak olmayayım diye, ama olmamıstı ya sonra.
neyse zaten dügünde ertelendi ev bakmayıda bıraktım, ise bakın ki dün evsahibi misafirlige geldi agzımı aradı evi hala istiyormuyum diye, sonra cok üzüldü dügünün ertelendgini duyunca bana vercekti evi kocasıyla konusmuslar anlasmıslar dedim simdi tutamam bir sene kira ödeyemem diye, ama cok üzüldüm gercekten kısmet ayagıma kadar geldi ama olmadi :çok üzgünüm:
aksam babam gıdıyoo :gitme: annemın yaına bıkac resım cıkartıram dedım yengemı aradım anneme yollayım cnm benım
askımda gelcek
yarında k babam ananesı gıdıyo onları yolcu etcez
Eveeeet nihayet ben de gelinlik provası nasıl olurmuş gördüm, ilk provama gittim. Çok komik geldi bana, bişeye benzemiyor astar tabii :roflol: Bugün gelinliğin içine giyeceğim çamaşırı aldım. O da aradan çıktı. Hemşom seninkinin aynısından oldu ama ben çok daha ucuza aldım :dance: Biraz gelinlik ayakkabısı baktım. Sonra kardeşime elbise baktık fotoğraflarını çektik iki seçenek arasında kararsız kaldı. Daha almadık.
Akşam üstü ilk kez perdeciye gittik nişanlımla. Brillanta gittik tüm evin perdeleri için 2400 fiyat çıkardı. Yatak odasını çok pahalı seçmişim ben, normal tüllerin 3 katı :bbo: Eğer onu başka bi tülle değiştirirsem 400-450 düşermiş fiyat. Tabii daha bikaç yere sorcaz.
Dün de mutfak masa ve sandalyelerimiz geldi, cıvıl cıvıl olcak mutfak :1rolleyes: Bir de çalışma odamız için kitaplığımız monte edildi. Benden haberler bu kadar :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?