Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy ne yabancılık çekicektir şimdi orda hevin bi an memleketimden ayrı olsam diye düşündüm içim ürperdi türkiyem cennetim benim eşsiz milletimturkbayragi

hevınım öle yapcam ama bıgun olur cantamı alır cıkmazsam ı bendede amma sabır varmış hee
gule gule ttalım gene gel hee öle 1 hafta 1 kez deıl sık sık geldım

dünden berı knt yok ıkımızınden ancak msj atıyoruz bugun baya kızmış anlasılan
sınırsıza geccem dıo ayda 55 tl sınırsız diğer hatlarlada 750 dk belesmış zaten 250 knt alıyoz her hafta 46 tl verıyok
ohh bee dıycez aksama geccekmışş
sende dıo arada 100 knt alırız yada benım telı verrım sana dıo ohhh bee askımın sesını duycammm
züğürtlük başa bela

esmy kullanıcısından alıntı
bnmde cnm kurabıye ıstedı 2 gunudr kurabiy kurabie

ayy yoksa ben yollarım sana cnm hem dun tarf verdım cok basıt yapsana aksama

ne ne yoksa dıt agzına biber sürerim böcükk

güle güle kullan güzelim.tepsinden bende de var. :lepi:

merhaba kızlar.....

böcükk nasıl geçti tanışma faslı isteme oldumu daha önce anlattıysan geçmişe bakayımm..

p.tesi metrocity kütahya porselene baktım yeni modeller gelmiş harikaydılar
o çok beğendiğim kebelekli takımı yakından gördüm :kedi:
aryıldızla beraber kampanyaları varmış bide ilgilenenler bi baksn derim

hevin canım güle güle kullan çok şık hepsi bende de var teflon servis seti kepçesi fln işte adı ne bilmiyorum:):)

çok kullanışlı oluyor diyorlar.

çok beğendim hepsini

mınıkcım anlattım cnm

ı aksamlar kızlar cıkıyorum kıb

babamı yolcu etcez cok öptummm

Hrkse selam

böcüğüm tekrar hayırlı olsun sen benden önce gidersin bu gidişle,

burcum evin sıcacık çok ferah gözüküoo,

Eveeeet nihayet ben de gelinlik provası nasıl olurmuş gördüm, ilk provama gittim. Çok komik geldi bana, bişeye benzemiyor astar tabii :roflol: Bugün gelinliğin içine giyeceğim çamaşırı aldım. O da aradan çıktı. Hemşom seninkinin aynısından oldu ama ben çok daha ucuza aldım :dance: Biraz gelinlik ayakkabısı baktım. Sonra kardeşime elbise baktık fotoğraflarını çektik iki seçenek arasında kararsız kaldı. Daha almadık.

Akşam üstü ilk kez perdeciye gittik nişanlımla. Brillanta gittik tüm evin perdeleri için 2400 fiyat çıkardı. Yatak odasını çok pahalı seçmişim ben, normal tüllerin 3 katı :bbo: Eğer onu başka bi tülle değiştirirsem 400-450 düşermiş fiyat. Tabii daha bikaç yere sorcaz.

Dün de mutfak masa ve sandalyelerimiz geldi, cıvıl cıvıl olcak mutfak :1rolleyes: Bir de çalışma odamız için kitaplığımız monte edildi. Benden haberler bu kadar :1rolleyes:

aimem gecmis olsun bitanem iyimisin simdi? babanada mutlu yıllar hihoyyyt

hastaligim düzeldi canim tsk ederim....
babam icinde cok sagol
sen nasilsin hersey yolunda degil mi???

bilmem kiiii :kedi:

bilmem ki si mi kaldi canim ya.... herseyin dört dörtlük olmus cok güzel... bekliyorum sabirsizlikla

canim herseyin hayirlisi üzülme....
belki vakti geldiginde daha güzelini annene daha yakin olanini bulursun

aksam babam gıdıyoo :gitme: annemın yaına bıkac resım cıkartıram dedım yengemı aradım anneme yollayım cnm benım
askımda gelcek
yarında k babam ananesı gıdıyo onları yolcu etcez

allah kavustursun böcük

dur kız daha bi ay olmadı:)dursun dursun zaman geçince daha kolay unutuom

kızlar bide ben bu çantadan yapmak istiom becerebilirmiyim yaa 59 lira fiyatı çok geldi kendim yapçam:)

bu cantalar süpermis pitircik.... yapmasini ögrenince banada ögretir misin?

hayırlı olsun canım güle güle kullan eşyalarınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…