Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi akşamlar kızlar
karacanın tencere takımını kullanan var mı aranızda bu karacanın kampanyasıyla komple set alsammı yoksa yemek takımını karacadan tencereleride korkmazdan tek tek mi alsam diyorum.

iyi akşamlar canım takım al derim ben gerçi korkmaz da iyidir ama almışken takım al

gerçi ben çelik ve teflonları mehtaptan aldım.

alıntılarım uçmuş tabii, elli kere girip çıkınca..

burcumm evin çok tatlı olmuuş, özellikle yatak odandaki tül-perde olayına bayıldımm, çok güzel görünüyor, masaldan fırlamış gibi :) ya bi de, mutfak tezgahında tuzluk muydu baharatlık mıydı neydi anlayamadım, 3 parça galiba çok şeker şeyler vardı, onlar nedir ve nerden buldun, çok tatlı görünüyorlar yaa.

kız böcüüük gördüm yüzükleriniopuyorumnanaktan
güzel olmuş yanyana çok da güzel yakışmışlar.
Söz yüzüğünü ince almışsınız böylece tek taşla çok güzel durmuş ben de böle takıyorum şimdilikkaydirigubbakcemile5

kusra bakmayın kzılar ama albumlere resım ekledım yazman dedıkce yazmaya devam edıldı ve sınırlendığım ıcn resımm falan eklemıyorum

acayıp gergınım yaa valla pc aşağı atasım varr
pc sorunn var yavas msn acıyom herkes hanı resım dıo msn cvp verım dıom resımler donuyo
bı saatr album yapamadım
kocaman yazdım yorum yapman yazman beklen dıe ama masallahhh neysee
eklemektenn vazgectımm kızlarrr boşverın

neyse ben bı ıkı resım gordum cok guzel olmussun canım yuzklerınıde cok begenddım
allah tamamına erdrsın hayrlı olsun ınsallah

kızlar kusura bakmayın lafım ona buna deıl ama sabredın az kımse alınmasın nbak alınıp bana tavır yapcak olan varsa söylesınnn
benı anlamanızı ıstıyorumm
cok tskler
yüzüğüm ıcn yaptığınız yorumlara

Böcük, hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan. Allah tamamına erdirsin

böcük bu kadar fevri danranmamalıydın arkideşim :teselli:
arkadaşlar seni sevdiklerinden aceleci yorum yapmışlar
ilk mesajına arka arkaya sıralamayı denesen öylede arka arkaya sıralı bi şekilde akıcı oluyor fotolar

iiçim hıc rahat deıll resımlerı sıldım sımdık yenıden eklıycemm kızlar
ama lutfen sadece bakın ben bıttı dıyene kadr lutfenn yazmayn bısy sonra yazn olur muu

tamam sen sakin ol, sıkma canını biz sonra görürüz, eklersin sonra keyfin yerine gelince Şeniz

edit : bu arada konuyu anlamadım tam, bilmiyorum ama olsun kızmayın birbirinize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…