Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlaar sizce bu kulanışlı olur mu? Benim çok hoşuma gitti.

bence pek diil bunların kare kare olanları var ( anlatamadım -tatlicadiarzu- ) onlar daha kullanışlı hem serviste de kullanılabilir :1rolleyes:

ben dünakşam çaytabağı ve çaykaşığı baktım ama zevkime göre güzel bişe bulamadım :a015:

kızlar sitenin üstündede reklamı var ayyıldızda indirim var çok güzel çamaşırlar var parası olanlara duyrulurr

Telaşe müdüresi Esra iş başında :1rolleyes: Kızlar aşkımın bohçası için bunlara bakıyorum ama karar veremedim sizce hangisini alayım.
PIERRE CARDIN 180 TL

PIERRE CARDIN 180 TL

DIGA 80 TL

mandılın şık ama kare seklı daha hoş ve az yer kaplar gıbı

komşu ben hepsınde vardım deplasmanlarda bıle eskısehırı ezdık gectık mac sonunda bıde başımıza şişeler geldı ama sakın olmayı yeğledık

sen eskişehir macında ne taraftaydın. ben eskisehire yakındım deniz tarafındaki kalede değil yani.kızın teki tellerden kapalıya atladı hatta koptumm

teşekkür ederim kızlar, ben dayanamayıp alıcam galiba :):)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
evet bende geçen bakmıştım ayyıldıza, ama yooook bana göre deeel.

hemşom bence 1.
Teşekkürler canım hemşom
esracım sen nişanda almadınmı bunları? sen nişanlanmadınmı yada
Buketcim benim nişan işi karışık biraz. Söz yaptık söz bohçasında koymadık. Nişan için abisininde sözlenmesini bekledik.(enteresan ama ne yazıkki gerçek ) Ortada sözlenecek kızda olmadığı için aradan 1 yıl geçti. Banada 1 yılın sonunda nişan yapmak abes geldi. O yüzden direk evleneceğiz.delikafadulden

sen eskişehir macında ne taraftaydın. ben eskisehire yakındım deniz tarafındaki kalede değil yani.kızın teki tellerden kapalıya atladı hatta koptumm

başın arşa değdığı yerdeydm
yanı kapalı. çarsı grubundyım cnm kapalı mekanımız eskısehıre yakındın demek suan bıle gözumun onunde onlarda kocamn bı bayrak açmışlardı ama umutları söndu yazıksositososito bızım tarafa gecmek ısteyen cok benım gıbı kombıneye para vermeden gecen uyanıklardan olmak ıstyyorlar demek

Kızlar söz bohçadan açılmışken soruyum
damat , kayınvalide ve kayınbaba bohçasının ortalama maliyeti ne oliiiCADIARZU:uhm:

esra bence ıyı düşünmuşun bızde söz ıle nışan arası tarıhler yakın olur bıde nışan bohcasını ben aılesıne düğünden sonra el öpmede vermek ısterım elım boş gtmemek ıcın nışanda cunku tum masraflar bana bıde onlara o ara bohca yapamam dıye dusunmustum

sağolasın canım ya
çok tatlısın Şeniz

alta ben hala kararsızım senağlama

canım gelinliğin üstü çok hoş ama ben etek kısmının hep kabarık olmasını istemiştim mesela benım bi modelim var üstünün senın üstün gibi altınıda böle yaptırmayı düşünüyorum ama biraz daha kabarık olcak fikir olsun diye ekliyorum canım umarım içine sinen bi gelinlik çıkar ortaya

duvağımıda böyle uzun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…