gulsahh canım bende istikbalde çalıştığımdan biliyorum gerçekten çok güzeldir yorgan ve yastıkları.ben yataş ve istikbal arasında kararsızım ama bakalım hangisi olacak..
iyi günlerde kullansınlar inş.
yorumlarınızı bekliyorum....a.s.
Eki Görüntüle 9274
Eki Görüntüle 9275
Eki Görüntüle 9276
Eki Görüntüle 9277
Eki Görüntüle 9278
tefal tencere seti 240 buldum 10 parça,Tefal clipso tencere araştırmalarıma göre en güvenilir olanı 220ytl,170ytl tefal snackoleclean model,tost makinam tefal 110ytl,kahvaltı takımım biraz pahalı geldi aldığımda ama çok beğenerek aldım kütahya corner serisinden 42 parça 240ytl :sm_cool:
yorumlarınızı bekliyorum....a.s.
iyi aksamlar kızlar istikbalden abime yorgan aldık çok memnun kaldık kaz tügü de aldım ama ondan hiç memnun değiliz hjiç kaymıyor çok hafif yumuşacık bende hemen çeyizime aldım modeli comfleks çift kişiliği 44,00 ytl tek kişiliği 33,00 ytl 4 tanede yastık aldım eko silikonize yastık oda 9,60 ytl kampanyadaymış kaçırmayın derim öpüldünüz kocaman :)
:a015:valla canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama inan ümidim kalmadı iş mevzusunda.2 tane banka sınavına girdim.sınavı kazanıyorum mülakatta eliyorlar.anlamıyorum neye göre aldıklarını.fizik desen var,güzellik desen var,kafa desen var ki ünv mezunuyum.ama işe gelince yokkkk.mezun olduktan sonra 6 ay vekil öğretmenlik yaptım o iş bitince işsizim hala.2 sene oldu mezun olalı ya.elimden tutan bir insan yok yahuuuuu :a015:
Eki Görüntüle 9262 Evlendim ama şuan mecburi hizmet nedeni ile yaza ev yerleştiricez inşallah yaza tayinim çıkacak kullanmak nasib olur:):Saruboceq:
komşuu uyanmışın gene sabahın köründe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?