Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba canım istikbalde çalışıyormuşsun sana birşey sormak istiyorum bir model beğendim yatak odası takımı olarak adı albero çok pahalıydı.önerirmisin sence nasıl bir takım??? istanbul da nerde çalışıyorsun belki seni ziyaret ederim ....a.s.

KIZLAR NE GÜZEL GELİNLİK SEÇMEYE BAŞLAMIŞSINIZ.
BENDE O TELAŞLARI 4 YIL ÖNCE YAŞADIM.
O ZAMAN BENİM GELiNLİĞİMİN MODELİ ÇOK MODAYDI.
ŞİMDİDE NELER VAR NELER.
DOĞUM KiLOLARIM GİTSİN YENİDEN GELİNLİK GİYMEK İSTİYORUM :)

ALLAH HEPiNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...

senace ben ust kısmını cok beğendımm alt kısmıda cok hoş aslında ben bı tek eldıven olayını sevmıyorum ama hala moda emın ol cnm

bu arada gunaydın

ayy cnm hespını ıyı gunler :lepi: hepsı harıka Şeniz

bende alcaktım fakat cok erken olduğu için vazgectım ı gunlerde kullanın

ınş bıan once iş bulursun cnm ınş cok zordur yaa senın ıcın ama dualarımız senınleŞeniz

Günaydın kızlar a.s.
Aliendaisy aldıkların hepsi çok güzel canım, iyi günlerde sağlıkla, mutlulukla kullanın inşallah :Saruboceq:

Senace gelinliğin çok şık bence, özellikle üst kısmı çok güzel :CüvCüv: halada modası geçmiş değil, doğum kilolarından sonra tekrar giyebilirsin a.s Bu arada bebişine de sağlıklı,mutlu yıllar diliyorum canım, Allah analı babalı büyütmek nasip etin :Saruboceq:

Günaydııııııııın kızlaaaar :)

Tatlırüya;
aslında üç takımda birbirine çok benzer, çiçekli takımlardan. Ben almıcam kristal takım ama yinede aralarında 2 en güzeli sanırım
aliendaisy ; güle güle kullan, ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Allah. İnşallah kawuşursunuz yaza :)
senace; aradan 4 yıl geçmiş ama gelinliğin hala güzel bence. .

günaydın kısçeler

Eki Görüntüle 9262 Evlendim ama şuan mecburi hizmet nedeni ile yaza ev yerleştiricez inşallah yaza tayinim çıkacak kullanmak nasib olur:):Saruboceq:

umarım herşey gönlünce olur
güle güle kullan

talırüya ben kristal takım aldm
modelleri çok kibar desenden daha çok camlar görünüyor
senin eklediklerinde çok fazla desen fln var

Son düzenleme:
komşuu uyanmışın gene sabahın köründe

6:30 da kalkıyorum cnmmirmirmirmir kahvaltı edıyom ısyerımde uzak olduğu için anca 9da gelıyorum bazen daha erken oluyor bugun ıst dayımdelikafadulden akşam maçtaydım :hooray: 15 subat maç hazrlıkları ıcınde pankart işlerımız var yanı ceyıs dışında aslında benı en cok ılgılendıren bjkdır hersey ondan sonra gelır

mandilin çok tatlı
zaten ben bu tarz şeylere bayılıyorum
ama daha fazla alırsam annemde nişanlımda vuracak beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…