Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya bu takvimler yanlış sayıyor daha dün 1 ay diyordu bana 29 olması lazım bugunlmaz:

ya bu takvimler yanlış sayıyor daha dün 1 ay diyordu bana 29 olması lazım bugunlmaz:

yaptığın saatten sonra değişibiliyor.

simdilik sakinim tubis ya?
ama uykularim kaciyo dugun gününü düsünmekten hala sacima karar verememis olmam da bunda etkili sanirim :)
opuyorumnanaktan

bende saçıma önceden karar vermedim. kuaföre gittiğimde n eolcağını bilmiyordum.
eğer güvendiğin bir yerse ve seni tanıyorsa sorun olmaz.

sigaralara zam gelmiş içenler varsa allah bırakabilmeyi nasip etsin benim nişanlım içiyor sabah sabah kafasının etini yedim bırakcam diyo bakalım onunki 4,5 tl 10 günde 45 lira yapar deli para ya

burcuuu yokmu şöyle marmaristen resimler özledim oraları

bugun aldığım en guzel haber cnm ohhh bende rahatladım yaa ben bulamadım amamafoldumbenolsun sen bulmuşsun cok şanslısın

tskler kızlarr bu resımlerı arkadasımzdan aldık msn aksam verdı bıkactane var bende onlarda ı cıkmamış benım aılemın olduğu reısmlerde benımkıne verdım aksam k babam köye gtcekte cıkarcakmış k.valıdem bakması ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…