Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar günaydın
böcük tekrardan Allah tamamına erdirsin inş

ya bu buluşmalar benim nasıl canımı sıkıyor kimse yok burda bende geleyim bi ıstanbula da hemen dalıcam oralara

bu arada esmy tuniğin resmini çektim ama büyük nasıl görünüyor bilemiyorum eklicem şimdi

canım zaten doğru düzgün hani bildiğimiz ev tipinde ev bulmak çok zor. çoğu yazlık havasında. sezonluk kiralandıkları için odalar falan küçük. ayrıca çoğuda eşyalı. eşyasız ev hazine gibi. biz bunu bulduğumuzda mucize gibi gelmişti bize:roflol:

canım dualarımız seninle :Saruboceq: herşey yolunda ve güzel gider umarım Şeniz

günaydın şekerlerrrrrrhihoyyyt

tuniğim bu ama kahverengi burda pek belli olmamış
buna bir pantolon mu alayım
yoksa saten gömleğime etek mi?

tskler esmam gordum cnm

akşam babamı yolcu ettık:gitme: anneme resımlerden yolladım h sonuda k babm gıdıyo o gtmeden onlara gtmem gerek ananemı ozleım cok şeker
öbur haftada bızm ıcn kutlama varmışş bakalım nolcak
benımkıde bugun kadıköyde işe basladı allahım cok şükür sana:Saruboceq:

Selenay tunık hoŞ ama ben gÖrmeden bıle etek gomlek demıstm tunık ya bıraz spor kacar sankı
ama tabı ımkanın yoksa tunıkte olur

Selenay tunık hoŞ ama ben gÖrmeden bİle etek gomlek demıstm tunık ya bİraz spor kacar sankİ
ama tabİ İmkanın yoksa tunıkte olur

canım buna da pantolon alıcam sonuçta fark etmiyo ki
ben bi piyasayı araştırayım da bakıcam artık

GÜnaydın kızlar..BÖCÜküm resimlerine baktım hepsi cok güzel sözlüne maçtaki resimde toplu gibi demiştim ama değilmiş. maşallah çok yakışmışssınız aileside iyi insanlara benziyo

tsker baberkomm :kedi: cok ıyıler yaa konusmaları gulumsemelerı falan allah bozmasın amınnn

selen bence gomlek ve etek derım

tskler cnm

belım cok ağrıyo yaa eve gıdnce hep yatcam dıom olmuyo
babamı yolcu ettık resımlerı ekle telde konus derken gec yattım genemirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…