Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük albümünede yorum yazdım burayada yazim canım benim Allah tamamına erdirsin inşallahhhh

inanmıyorummmm :1shok: bu evin kirası gerçekten 400 tl mi :uhm: ben çok beğendim.bizim buralarda 400tl ye anca kümes tutulur :sinifsinif:

cnm bisde çok beğendik çok şirin ve sıfır yeni yapıyerimseniben
ama daha tutamayız düğünümüz ekimdee keşke o zamana kadar kalsa ama kalıcağını sanmam :1no2:

elisaacım ev güzel görünüyor ama bunun kışınıda düşünmen gerek zemin kat ve sobalı bir ev iyi araştırın bence

Günaydın kızlar... Bugün işte son günüm ve çook yoğunum günlerdir.. Yarın kına gecem var yaaaa

bakttm cnm bnm yorumda yaptım
buarada sulfatta halletmiş işlerini masallahh

Ayyy canım benim, okumuş da işlerimi hallettiğimi Şeniz Bugün de gidip hem benim hem nişanlımın kitaplarını ve film arşivimi yerleştiricezkitaplığımıza. Onca kitap nasıl yerleşir bilmem kafamçokkarıştı

Günaydın kızlar... Bugün işte son günüm ve çook yoğunum günlerdir.. Yarın kına gecem var yaaaa

Ayyy ne heyecanlı :bbo: Benim bir ay var ama zaman zaman kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. 2 gün kala kalmış halimi düşünemiyorum. Herşey çok güzel olsun canım

Cnm daha tutamayız zaten düğünümüze 3 ay var
1.kat tatlişim altında garaj gibi bişi var zaten

Canım ev çok güzelmiş gerçekten yerimseniben

elisaa canım ev çok güzel görünüyo sıfır olmasıda süper tek kötü yanı sobalı olması inşallah içine sinen bi ev olur kuzum yaa:Saruboceq:

elısaa ev harıka ben tutuyommm desem keskem ıst öle ucuz olsa ya cok harıka ben ev tutarsam hemen duğün ederık zaten ama ev sorunu var suan hangı yakadan tutcaz bellı deıl

tskler kızlar

oktar ordan msj atamadım kapalı senınkı topıc varya albumler dıe orda cnm nasılgöremedın

kızlar gelinlik provasın gidiyorunmmmmmmm

cnmmm inş. çok güsel olucakk herşey:Saruboceq:

sulfatcım saolasın cnma.s.

elisaa, bunlar sobalı yazmışlar ama evin içinde her odada petekler var şeker ya, farklı resim mi koymuşlar acaba?

Burcu canım umarım hayal ettiğin gibi olur gelinlik :1rolleyes: Geriye de tek derdin pardon derdimiz yağmur kalıyor. Allahım açık havada olacak herkese yardım et :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…