kızlar gelinlik provasın gidiyorunmmmmmmm
sulfatçım hazırlıklar son hız desene yeniincinin bağcıklı takımından bahsetmişsin benimkide aynısı bende 80 e alabildim mağazadan ama sen gayet iyi almışsın ama çok güzel bir takım dimi
İzmirli herkeste o takım var desene yerimseniben Çok güzel gerçekten ben şık bişey de olsun istiyordum, çok beğendimAma altına uygun başka bi çamaşır alcam onla rahat edemem
hehe ben hazırım cicim deniz güneş kum bizi beklio:)))Pıtırcık Aç kollarını ben geldimmm. Hazırmı mayon bikinin havlum simidin. hemen yola çıkıoz atla hadi
kızlar gelinliğin altına ne renk çorap giyicenizzz
Ayyy ne heyecanlı :bbo: Benim bir ay var ama zaman zaman kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. 2 gün kala kalmış halimi düşünemiyorum. Herşey çok güzel olsun canım
İnşallah çok güzel olur. Şuan işlerden heyecanımı bile yaşayamıyorum. Yarın elim ayağım titrer.
Canım ev çok güzelmiş gerçekten yerimseniben
Baktım canımm. Allah tamamına erdirsin. Çok yakışmışsınız.elısaa ev harıka ben tutuyommm desem keskem ıst öle ucuz olsa ya cok harıka ben ev tutarsam hemen duğün ederık zaten ama ev sorunu var suan hangı yakadan tutcaz bellı deıl
tskler kızlar
oktar ordan msj atamadım kapalı senınkı topıc varya albumler dıe orda cnm nasılgöremedın
Günaydıngünaydınlar
bide biri bana özelden güzel çamaşırları olan online alışveriş yapacağım bi site atsın bakem :kedi:
günaydın arsimaa
açık beyaz giyenlerde var napsamki
Günaydın
arşi resımlerı alcaktın aldın mı eklemıycek mısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?