Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar gelinlik provasın gidiyorunmmmmmmm

İNŞLH oda içine siner kuzum ya

sulfatçım hazırlıklar son hız desene yeniincinin bağcıklı takımından bahsetmişsin benimkide aynısı bende 80 e alabildim mağazadan ama sen gayet iyi almışsın ama çok güzel bir takım dimi

elisa cnm ben evi beğendim. ev sobalı ama içi güzel döşenmiş die 400 sanırım.çünkü sakaryada kiralar zaten 400-500 max 600 öyle istanbuldaki gibi 800 ve 1000 evler baya lüx oluyo

sulfatçım hazırlıklar son hız desene yeniincinin bağcıklı takımından bahsetmişsin benimkide aynısı bende 80 e alabildim mağazadan ama sen gayet iyi almışsın ama çok güzel bir takım dimi

İzmirli herkeste o takım var desene yerimseniben Çok güzel gerçekten ben şık bişey de olsun istiyordum, çok beğendim Ama altına uygun başka bi çamaşır alcam onla rahat edemem

İzmirli herkeste o takım var desene yerimseniben Çok güzel gerçekten ben şık bişey de olsun istiyordum, çok beğendim Ama altına uygun başka bi çamaşır alcam onla rahat edemem

yaaa ben kullanabiliyorum o tarz ama çorabını yengemle anlaştık eve gelmeden önce giyicem :kedi:

ya bu takvim yanlış sayıyorrr benim 29 gün olacakklava:

Baktım canımm. Allah tamamına erdirsin. Çok yakışmışsınız.
Günaydın
kızlar gelinliğin altına ne renk çorap giyicenizzz

Ben çorap giymeyeceğim.

oktar saolasunn

sımdık o ev sobalı ıse 400 tl olabılır ama peteklı ıse cok uygun dıom

gazwoman apla resımlerımı gordun mu:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…