Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vayy şıngır mıngır sosyete.ben son anda karar verdim napalım dedik saat 3 te dedimki maça gidelim saat 2,5ta çıktık yola adapazırından bilet son anda bulduk.sonrada başladık bağırmaya burasıı inönüü alayına gider uğraşma bizimle .........oğlanı fenerr...:teytey:

güzelmiş canım
dün akşam bence anneme gösterdim
oda güzel ama sana daha kabarık olması lazım daha zayıf durursın dedi
kabarık pek sevmim ama bakalım ne olacak
ben şimdi çok yemiyorum ama iş gereği sürekli oturduğum için hareketsizlikten kilo alıyorum özellikle basenler
kio vermeye başlasam basenimin kemikleride geniş olduğu gibi kalacak
ayrıca dünkü bayan duvak fln taktı bana böle upuzun o ka güzelki delikafadulden

Kızlar söz bohçadan açılmışken soruyum
damat , kayınvalide ve kayınbaba bohçasının ortalama maliyeti ne oliiiCADIARZU:uhm:

ben henüz yapmadım
maliyeti normalere göre daha düşük olur kanımca
çünkü biçok şeyi annem yapıyor elinden geliyor şükür

kanka benım mekana beklıyorum senı bılıyon burası ceyıs bölumu o bakımdan ordan devam edek:jeyyar:

canııım duwağını çook beğendim, tam benim aklımdaki gibi.
Ayrıca gelinlikte çok ciciymiş.. etek kısmı süper. sadce askıları hoşuma gitmedi. kaydirigubbakcemile5

angel altını izninle çalabilirmiyim :roflol:
sen bakmaya başladınmı canım ?

bende yeni başladım canım bakmaya insan hep en iisi en güseli olsun cuk diye otursun aaa ne güzel gelin bak desin istiyokaydirigubbakcemile2 bu modelin sadece askı kısmını beğenmedm bende ya straplez olcak yada senınkinin üstü:1hug: üstlerimiz aynı etek aynı kıs bisim gelinlikler aynımı olcek yoksa:sm_cool::sm_cool:

benim için sakıncası olmaz
hatta tarihe göre önce birimiz sonra diğerimiz bile giyer :roflol:

benim için sakıncası olmaz
hatta tarihe göre önce birimiz sonra diğerimiz bile giyer :roflol:

benım içinde hiç bi sorun yok canım beğendiysen eğer ne mutlu bana, yardımcı olmuş oldum, ama annenin fikrini dinlemelisin bütün moda evleri beli ince görünmesini isteyen gelinlerin altını kabarık yapıyo basıları ise bel kısmını korseli modellerden yaptırıyo,

dün gittiğim yeri akşam annemle incelerken yan taraf dikişlerini sevmediki özellikle annem (kendisi çeyiz işi ile uğraşır el işlerinden anlar pek beğenmez kolay kolay)
fermuar yeri gibi duruyor ama yok ki öyle durmasıda sebepsiz
şimdi 1 yer daha kaldı onada gidim bakım sonra ilk gelinlikçiye gidem paşa paşa :)
orda da bi alt beğenmiştim o yada seninki olur kanımca
inş. fuarda güzel bişe çıkar karşıma oda olabilir :)

fuarmı var canım?

beğendiğin modelleri eklersen canım en azından bana ve bizim gibi model arayanlara yardımcı da olmuş olursun..

Kızlar selam:a015: bugün işyerinde bilgisayarım bozuldu yazamıyorum sizee yaa doldurmuşsunuz gene sayfaları erken çıkıcam herkesin cicilerine bakıcam evden .

Hepinizi öpüyorum şekerlerkaydirigubbakcemile3:teselli​
:.

Burcu özge bıçaklara karar verdinmi bi marka yazmıştım sana???​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…