Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa sız öle dıyorsunuz ama evde olmaz nedn mı
sırf onlar ve bızım aıle ıle 3 odaya ancak sığdık
coğu yakın akrabalarımız cağırmadıkkı
onlar öle evde ıstemezler bence horon evde tepılmezkı:roflol:
nışanlık bohcalar mekan davetıye derken en az en az 5bın gtcek ee altınlar nerde kaldıı

ya kafam allak bulllak yaa
bı tarafım dıokı benım harcıycam para enaaz 3bın tmm mı bohca yer kuafor derken o parayla eksıklerımı alsam baya azaılcak almam gerekenler dıom
onunda harcıca 3 4 bınn ıle mobılyalarımızın bellı parasını versek yada buzdolabı tv falan alsak halı perdelerı alsak

Günaydin kizceler,

dün gece hirsizlar babamin arabasini parcalamislar. ok sinirlendim...Salaklar klava:
Bugünde Kaynanam gelecek. Ona icli köfte ögretecegiz ;=)
Gecen gün Kina icin sarki arayan kisiler vardi. Acayip Kinalari oldu mu? fisfisfis
Bu ara ben Kinamdan o Dilekbalonlarindan ucurdum. Burcucum tekrar sagol bebisim opuyorumnanaktan
Cok güzel oldu, herkesde begendi, coooook sevkliydi.

kızlar selam
off çok yoğunum
ay sonlarından ve ay başlarından nefret ediyorum!!!

böcük fotolarını göredüm süper güzelsin maşallah
seninki de ne güler yüzlü ya ne güzelll

ay nişana o kadar para verilir mi beee
bi de bana dersin paran çok diye

kızlar bu işler ne zormuş ya
dün sabah maaşı hesabımda görmemle
yerini bulması bir oldu
ay sonunu nasıl getircem
hiçbir fikrim yok

bi de alyansımın taşı kırılmış canım sıkıldı ya

beta rahatlatıcı jel ne demek nerde bulunur
böyle ayakkabı için özel yapılmış ayakkabı jeli diye geçiyor.Ben watsons da gördüm.En çok baskı yapan yerlere yapıştırıyorsun rahat ediyorsun.içinde jel var böyle jöle gibi yumaşık bişi yerimseniben
Evet benimkine çok benziyordu..Benimkide rahat gibi ama alışkın değilim yinede tedbirimi alayım dimii yerimseniben

nişan ile düğün arasa baya varsa böcük nişanı yap dışarıda istediğin gibi ama yakın zamansa bence günah yani

Bugun işyerinde davetiyelerim dağıtıldı :kedi:
Ay hayirli olsun artik
Bizde dagitmaya basladik

Canim bana sorarsanda cok gereksiz. Biz Nisani hic yapmadik. Söz yaptik, adini Nisan koyduk kaydirigubbakcemile3

takvimde hala 4 hafa 2 gün diyo daha dün 1 ay diyodufisfisfis

izmirde ucuz çıt çıt postiş kiralamak istorum bilen varmı?

Bugun işyerinde davetiyelerim dağıtıldı :kedi:

hadi hayırlı olsun :)

Günaydin kizceler,

pis hırsızlar klava: geçmişler olsun cana geleceğine mal gelmesi dha iyi kısçe
dilek balonu nasıl ki merak ettim

Evet benimkine çok benziyordu..Benimkide rahat gibi ama alışkın değilim yinede tedbirimi alayım dimii yerimseniben

bende alışkın değilim :)
ve bu hafta sonu iki önümüzdeki hafta sonu bi kez daha giyicem topuklu
kendime pembiş elbise diktiriom düğün için altına gelinlik ayakkabımı giyim diom kızlar nası olur kaydirigubbakcemile2

Canim bana sorarsanda cok gereksiz. Biz Nisani hic yapmadik. Söz yaptik, adini Nisan koyduk kaydirigubbakcemile3

aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…