Kızlar ben karar verdim siz beni hiç sevmiyonuz mafoldumben
Ben yokken sayfalar dolup taşıyo, ben yazınca kimse yazmıyo bişe de yapmadım ki kimseye mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar yokmu hiç bilen storway in nerde satıldığını????
Bu hafta sonu evlenenler kimlerdi????
varsa helal olsun cnm benım adımı yaz bakem :kedi:Kızlar bugün işyerinde son günüm ve işleri toplamaya çalışıyorum sizlere katılamıyorum o yüzden. Yarın akşam kına gecem var ve Cumartesi düğün. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Özellikle Morçilek kavanozlar için tekrar çookk teşekkür ederim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Evime net bağlanırsa ayın 15 gibi girerim. Yoksa 20 Temmuzda görüşmek üzere.... Ne olur dua edin bir aksilik çıkmasın...
Kuzum biz yakın zaman ev alamayız ki :sinifsinif:
Yani ne bilim ya, babam da at mı koşturcanız diyo ama kendisi 150 m2 evde oturuyor o da ayrı meselelmaz:
Bende yukarda dediğim gibi düşünüyorum ama işte bilmiyom bilmiyom bilmiyom mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Kızlar bugün işyerinde son günüm ve işleri toplamaya çalışıyorum sizlere katılamıyorum o yüzden. Yarın akşam kına gecem var ve Cumartesi düğün. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Özellikle Morçilek kavanozlar için tekrar çookk teşekkür ederim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Evime net bağlanırsa ayın 15 gibi girerim. Yoksa 20 Temmuzda görüşmek üzere.... Ne olur dua edin bir aksilik çıkmasın...
bu işteeee warmı bilen nerde satıldığını?????
Coooook yorulduk. Sarma, Köfte, Icli Köfte, Mercimekli köfte, PIlav, Salata, Tatlilar, Cörekler derken....
Arsimacım senide çok beğendim çok şirinsin, çok güzelsin, Allahım gülen yüzünü hiç soldurmasın:Saruboceq:
ay cnm burdayım bayılcam yaaaaaaaaaaaaaa
canm sıkkın kurutlmak ıstıoyurm ısyerımden
offffffffffffffffffffffffffffffff:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
ben gidiyorum güzeller, dualarınıza ihtiyacım var...
hepinizi teker teker öpüyorum,
Şimdi ben ev bakınıyorum.
Kızlar bugün işyerinde son günüm ve işleri toplamaya çalışıyorum sizlere katılamıyorum o yüzden. Yarın akşam kına gecem var ve Cumartesi düğün.
Arsi nin taktiğini uygula hep gül hep gül bir daha gül a.s
Kızlar ben karar verdim siz beni hiç sevmiyonuz mafoldumben
kızlar yokmu hiç bilen storway in nerde satıldığını????
evet pufilota sen gelince hemen özelden mesaj atıoz susun dioz :1ninca:
lülülülülülü
Bu hafta sonu evlenenler kimlerdi????
Peki canimjülide ben şimdi geldim göremedim canımm,
tekrar ekleyebilirmisin müsait olduğunda???
Aa muahahahaaaaaaaa ay alemsin Buketevet pufilota sen gelince hemen özelden mesaj atıoz susun dioz :1ninca:
lülülülülülü
densem canım storway ı evkurda görmüştüm ben bide bizim semtte büyük bi mağazada başkada bilmiyorum
bende b köyde gordumm kalmışsa koş al
densem nan ben ılgılenmıyom artık nevresımler gözum kapalı onlara karsı ondan cvp vermıyom:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?