Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sagol canim Senin Kinan olmadiysa, daha güzeli senin olsun :Saruboceq:

amin canım benim:Saruboceq:
seneye kısmetse bende yaşayacağım bu mutluluklarızemuszemus

Coooook yorulduk. Sarma, Köfte, Icli Köfte, Mercimekli köfte, PIlav, Salata, Tatlilar, Cörekler derken....

canım istedi hepsinden:kedi:

canım bildiğim kadarıla sabit hatlar ve wodafone sınırsız diğer hatlarsa belirli bi dakka konuşabiliyosun

Böcük bende 30 tl+ 5 tl de mesaj limitsizinden faydalanıyorum.
Yani Cep Limitsiz Vodafone'lular diye geçiyor ayda sadece 30 TL'ye tüm Vodafone'lularla limitsiz konusuyorum.
Her ay 36 tl geliyor fakat diğer operatörlere çektiğim mesajlar ve konusmaların ücreti de üzerine ekleniyor. Yani her ay 46 felam ödüyorum :sinifsinif:

55 tl olanına da nişanlım geçecek ama ben şöyle biliyorum.

Cep Limitsiz Herkesle" ile hem tüm Vodafone'lular ve sabit hatlar ile limitsiz, diğer operatörlerle de toplam 750 dakika ayda sadece 50 liraya görüşülüyor.

böcük vodafone hattımı bende faturalı yaptım ama benimki sadece vodafone içi bedava
bana demişlerdi ayda 35 tl ver sınırsız konuş ama benim fatura hep 32 gelir ki ben arada başka hattı da ararım
55tl lik konuşma ve sonrası nasıl oluyor anlamadım :S

ben gidiyorum güzeller, dualarınıza ihtiyacım var...
hepinizi teker teker öpüyorum,

Kıslar size bişi danışıcam

Şimdi ben ev bakınıyorum.
Aradığım evin de 3+1 olmasını istiyorum, şöyleki çalıştığım için oturma odası ve misafir odamı yani salonumu ayrı istiyorum. Oturma odamı günlük kullanayım en azından misafir geldiğinde temizce salonda ağırlayım istiyorum. Ama herkes siz yeni evlisiniz ne yapacaksınız 2+1 tutun diyor.
Kirada oturucam ben evet ama zırp pırt ev değiştirmek istemiyorum, çocuk odasını oturma odası yapsam çocuk olursa başka eve mi çıkıcam sonuçta ona da şirin mi şirin bi oda dizayn etmek isterim.
Çok kafam karıştı ya ben yanlış mı düşünüyorum sizce, siz nasıl düşünüyorsunuz yada düşündünüz de yaptınız :sinifsinif:

- "Cep Limitsiz Vodafone'lular" ile ayda sadece 30 TL'ye tüm Vodafone'lularla limitsiz,
- "Cep Limitsiz Vodafone'lular ve Sabit Hatlar" ile ayda sadece 40 TL'ye tüm Vodafone'lularla ve sabit hatlarla limitsiz,
- "Cep Limitsiz Herkesle" ile hem tüm Vodafone'lular ve sabit hatlar ile limitsiz, diğer operatörlerle de toplam 750 dakika ayda sadece 50 liraya görüşebilirsiniz.

bak böle yazıyy nette

baska hatlarlada 750 dk bedava dıo daha nolsun kı
söz gunu knt bıttı ıkımızınde paramıs var ama 46 tl 250 2 hafta bı bıtıyo dedı öle olsun bende ok dedımde ondan sordum
bugunde hıc konusmadık az once aradım ısyerımden kacak
ayy cok özlemış benı aksam geccek sınırsıza zmn gecmıyo dıo
bıde bugun yenı işıne basladı cok mutluym

aynı ben gıbı düşünmuşsunn ama benımkıde dıo 2+1 yeter cunku ev almak ıstıyoruz 3+1 cok para vermektense 2+1 ıle ıdare edelım dıo zaten 1 2 yıla kadr ev alcaz aıleler yardım etcek
bence uygun bulursan 3+1 olur ama sende calıscaksan 2+1 yetr be cnm

Kızlar bugün işyerinde son günüm ve işleri toplamaya çalışıyorum sizlere katılamıyorum o yüzden. Yarın akşam kına gecem var ve Cumartesi düğün. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Özellikle Morçilek kavanozlar için tekrar çookk teşekkür ederim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Evime net bağlanırsa ayın 15 gibi girerim. Yoksa 20 Temmuzda görüşmek üzere.... Ne olur dua edin bir aksilik çıkmasın...

Kuzum biz yakın zaman ev alamayız ki :sinifsinif:
Yani ne bilim ya, babam da at mı koşturcanız diyo ama kendisi 150 m2 evde oturuyor o da ayrı meselelmaz:
Bende yukarda dediğim gibi düşünüyorum ama işte bilmiyom bilmiyom bilmiyom mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Oktarrrr dualarımız seninle.Herşey yolunda gider inşallah, Hiç merak etme...
Arsi nin taktiğini uygula hep gül hep gül bir daha gül a.s

oktarcım inş çok mutlu olursun herşey senın için kusursuz geçsın kendıne ıı bak

Kızlar ben karar verdim siz beni hiç sevmiyonuz mafoldumben

Ben yokken sayfalar dolup taşıyo, ben yazınca kimse yazmıyo bişe de yapmadım ki kimseye mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben gidiyorum güzeller, dualarınıza ihtiyacım var...
hepinizi teker teker öpüyorum,

canım tekrar Allah mesut etsin çooook mutlu olursun inşallah:Saruboceq:
dualarım seninle çooook öpüyorumopuyorumnanaktan

canım herşey hayalindekinden daha güzel olur inşallah:Saruboceq:
en kısa zamanda gel emi?yerimseniben
çoooook mutlu olmanı diliyorum kuzumopuyorumnanaktan

Kızlar ben karar verdim siz beni hiç sevmiyonuz mafoldumben

Ben yokken sayfalar dolup taşıyo, ben yazınca kimse yazmıyo bişe de yapmadım ki kimseye mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım sana bişe sölimmi biz 60 m2 evde oturuyoruz aç diiliz açıkta diiliz çok şükür..huzurun mutluluğun olduktan sonra çok takma derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…