Sagol canimSenin Kinan olmadiysa, daha güzeli senin olsun :Saruboceq:
Coooook yorulduk. Sarma, Köfte, Icli Köfte, Mercimekli köfte, PIlav, Salata, Tatlilar, Cörekler derken....
kızlar yaa wodafone kullanan var mı
sımdık benım ondanda
askım sınırsıza gectı dün ancak aksama aktıf olcak ayda 55 tl sınırsız ev tellerı ve tum wodefonelularla
acep dıom sadece 55 tllık konusmak mı bedava yoksa toplam 55 mı nette hersey dahıl dıo ama bırı banan 55 tl konus sonrasını sen gene öduyon dedı de kafam karıstı
kızlar yaa wodafone kullanan var mı
sımdık benım ondanda
askım sınırsıza gectı dün ancak aksama aktıf olcak ayda 55 tl sınırsız ev tellerı ve tum wodefonelularla
acep dıom sadece 55 tllık konusmak mı bedava yoksa toplam 55 mı nette hersey dahıl dıo ama bırı banan 55 tl konus sonrasını sen gene öduyon dedı de kafam karıstı
bende sadece kendımı aramızdayı secmıstım 35 mı neydı rakam
sectıgın tarıfyeı konusursan okadar gelıyor yanı 55 lik konuscan dıye bişey yok
ama arada baska yerlerıde aradıgın ıcın
faturan sısıyor
Kıslar size bişi danışıcam
Şimdi ben ev bakınıyorum.
Aradığım evin de 3+1 olmasını istiyorum, şöyleki çalıştığım için oturma odası ve misafir odamı yani salonumu ayrı istiyorum. Oturma odamı günlük kullanayım en azından misafir geldiğinde temizce salonda ağırlayım istiyorum. Ama herkes siz yeni evlisiniz ne yapacaksınız 2+1 tutun diyor.
Kirada oturucam ben evet ama zırp pırt ev değiştirmek istemiyorum, çocuk odasını oturma odası yapsam çocuk olursa başka eve mi çıkıcam sonuçta ona da şirin mi şirin bi oda dizayn etmek isterim.
Çok kafam karıştı ya ben yanlış mı düşünüyorum sizce, siz nasıl düşünüyorsunuz yada düşündünüz de yaptınız :sinifsinif:
Kızlar bugün işyerinde son günüm ve işleri toplamaya çalışıyorum sizlere katılamıyorum o yüzden. Yarın akşam kına gecem var ve Cumartesi düğün. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Özellikle Morçilek kavanozlar için tekrar çookk teşekkür ederim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Evime net bağlanırsa ayın 15 gibi girerim. Yoksa 20 Temmuzda görüşmek üzere.... Ne olur dua edin bir aksilik çıkmasın...
ben gidiyorum güzeller, dualarınıza ihtiyacım var...
hepinizi teker teker öpüyorum,
Kızlar bugün işyerinde son günüm ve işleri toplamaya çalışıyorum sizlere katılamıyorum o yüzden. Yarın akşam kına gecem var ve Cumartesi düğün. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Özellikle Morçilek kavanozlar için tekrar çookk teşekkür ederim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Evime net bağlanırsa ayın 15 gibi girerim. Yoksa 20 Temmuzda görüşmek üzere.... Ne olur dua edin bir aksilik çıkmasın...
Kızlar ben karar verdim siz beni hiç sevmiyonuz mafoldumben
Ben yokken sayfalar dolup taşıyo, ben yazınca kimse yazmıyo bişe de yapmadım ki kimseye mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?