Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu işteeee warmı bilen nerde satıldığını?????
aaayyyy bu ne böyle yaaa, çok güzel, mor manyağı olarak bööle :1shok: :1shok: kaldım. ben de istiyoruuumm!

Oktar, Gülçin, hep sağlıklı ve mutlu olun e mi anacım?
opuyorumnanaktan

1)zarif
2)ayşegül
3)eda
4)pıtırcık/yeliz?
5)deniz
6)pınar
7) fulya
8) sinem
9) seray
10) damla
11) tuba
12) duygu
13) duygu
14) nihal
15) buket
16) reyhan
17) özlem
18) Mervebu
19)reyhan
20)baberko
21)

jülide yeşil kıyafetin çiçeğin falan enfes olmuşsun senn,

kırmızı bindallının içine streplez giymen de acayip modern durmuşş,

değişik fikir aldım senden böylece

esmer güzeli hatunsun maşşallah.

gasoline bende bi mor manyağı olarak aynı senin gibi :1shok: böle kaldım iştee yana yakıla arıyorum şimdi nerden alabilirim diyeeee

selam kızlar..

kk ya her geldiğimde burda sinaya bakmaya alıştım yine bakmadan edemedim..bugun görüştük..balayındalar..çok güzel bir gelin oldu maşallah gelir gelmez fotolarını koyar zatenyerimseniben

hepinizi kocaman öptüm

jülide bişey daha sorcam canım sana, bu dilek balonların içinde ne var ateşle mi yakılıo ışıklı bişeymi yoksa kuşum.

bu arada redimler için teşekkür edrim.

Sagol canim. Bindallimin kemerini ve üstümü annemle beraber yaptik. Kemeri bende biraz daha yukarida baglamak istedim. Normalde biraz daha asagida baglanir.
Fikir verdiysem, ne mutlu bana alkisalkisalkis
Iltifatlar icinde tsk'ler :asigim::asigim:

Oktarrrr dualarımız seninle.Herşey yolunda gider inşallah, Hiç merak etme...
Arsi nin taktiğini uygula hep gül hep gül bir daha gül a.s

oktarcım inş çok mutlu olursun herşey senın için kusursuz geçsın kendıne ıı bak

oktarcım herşey gönlüne göre olsun inşallah opuyorumnanaktan

varsa helal olsun cnm benım adımı yaz bakem :kedi:

ozmn senın ıstedığın olsun cnm madem yakında alamazsınız ozmn ıstek önde gelır

Oktar, mutluluklar herşey gönlünce olsun.

Pufilota bir yere kaybolma resim koyucam gelinlik için.

GÜlçin Ve Oktar

Bu hafta sonu yaşayacağınız en güzel hafta sonlarından biri olsun... prensesler gibi kuğu gibi gelinler olun gören bidaha baksın inşallah.
Hep mutlu olun.

herşeyin hayırlarla olur inş
güzel düşün güzel olsun
Rabbim bi yastıkta kocatsın

Oktarcim, kendi hiiiiic üzme. Takma kimsenin dediklerini. Bu hafta sonu, SENIN haftasonun. Hatta herkes senin nazini ceksin, sen onlarinkini degil. Ben vallah öyle yaptiiim
Umarim hersey cooooook güzel olur. Mutluluklar dilerim canim...

Hepinize çoook teşekkür ederim. Şuan için aksi olan hiçbirşey yok şükürler olsunki eşya aksiliklerinden başka hiçbirşey olmadı.. Ama insan bişey olursa diye düşünmeden duramıyor.Hep güleceğim. İnşallah hepimiz çook mutlu oluruz. İsimlerinizi bu akşam ayakkabıma yazacağım.Hoşçakalın.....

jülide bişey daha sorcam canım sana, bu dilek balonların içinde ne var ateşle mi yakılıo ışıklı bişeymi yoksa kuşum.

bu arada redimler için teşekkür edrim.

kuzu fikri kullanacaksan ve bulamazsan
balayında bi aktivitede gördüğümü yazmıştım önceki sayfalara gene yazım senin için
partiye bisürü beyaz ucan balon getirdiler
iplerin altına maytap mı ne o pasta üstüne konuyor ya ondan bağladılar
herkes maytapları ateşledi bıraktı
gökyüzü bembeyaz oldu altlarında ışık yanıo sonra o maytap bitince söndü sadece balonlar gitti beyaz beyaz :asigim:

kıslar ben kaçar
yavaş yavaş toparlanımmm
terziye gidicem iki gündür aksilik oluyor gidemiyorum
bugün gidicem inşallah

kendinize ii bakın

Arsim oda güzelmiş valla dediğin gibi bulunmazsa baeyaz balonlara başvurulur. opuyorumnanaktan

@densem bu konuda h..b sitesine güvenebilirsin yani resmi eklediğin siteye ben ordan çok kere alışveriş yaptım hiç bir aksaklık yaşamadım şükür, gayette uyguna geldi yani

ama şu olabilir, resimlerde çok canlı mordur belki aslı soluktur, bundan emin olmak için canlı görebilirsen bak ve o siteden gönül rahatlığı ile alışverişyapabilirsin

canım çok teşekkür ederim bulamazsam öle yaparım artık opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…