Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandalın kendı albumumde deıl cnm kk nın albumunde topıc actım lınk acılmıyo sanırım albumler ozel olduğu için

kaydirigubbakcemile5
ne güzel ya

mandilinim çok tesekkür ederim güzel yorumlarına
o konsolun üstündeki şeyler için haklısın ama sende yaşadın bilirsin anne faktörünü
zaten hiç dantel koymadım bunlarıda koymasam iyice kırılacaktı

ben salona koydum dantel
çokta sevdim :)

ben biraz eskiler gibiyimdir :)
sabahları yatağımı toplar güzel örtümü serer baş yastıklarımı kaldırır süs yastıkları koyarım
tabi şimdi yapamıyorum eşim uyuyo oluyor

arsıma sen bana bebek şeysı işlıycektın aman dıyım ben evlenmeden et gözunu sevemm :kedi:
ınş vaktın olurda cok sevdım onlarıda koyunlu kuzulu olan cok hoştuu

canımcım bilmezmiyim. .
belki fotodan öyle gözüküyordur, şimdilik anneciğin ne diyorsa red etme canım.
Sonra kapıyı kapattıktan sonra sewwdiceğinle senden başkası olmuyor yanında, o zman değiştirirsin. Ben sendeki dantelimsi örtüleleri mobilyana çoook yakıştırdım zati. zemuszemus

bukettttt gelinlik çok şeker görünüyo daha şimdiden canım ya bitince eminim süper olcak :lepi:
buzdolabı süsü olan arkadaş adını hatırlamıyorum baya sayfalar okudumda güle güle kullan cnm sende.
başka ne wardı ya :uhm:

akşam yengem sana ceyıs hedıyesı alcam ne alım dedı bende bısey demedım uyku setın yok onu alalım dedı :kedizaten benım bı nevresımı anneler gununde annesıne gotrmüştu borcu vardı yanı)
o tek olmaz bıde bornoz setımı al dedım:roflol:

buyuk abımle yengemde arcelık lal serısını alcakkzemuszemus

hadi iyisin :asigim:

annemde yorgan ve yastıkları alcakmış babamda yatak odamı
bende dantellerımı sardrcam
arcelık taksıtım bıtıncede
yatak örtum halılarımı(yatak odası ve mutfak)
elektrük süpürgemı
ütü ve masasını alcam
:lepi:

böcük tamam işte çeyiz bitti ...

mutfak için cok kucuk seylerım kaldı bardak gıbı onlarıda 1 aylığımla alırım düğüne cok az kala
bıde dekor ıcn bısey almıyorum onları zaten eve gore alcamm
ayy cok sevındım bırden bunlardı zaten eksıklerımm
haa bıde gunluk ıcın catal kasık tabaklar alıncakk

merhaba kızlarrr ne var ne yok...
dün gelinlik provasına gittim
vallahi cumartesi teslim edecekmiş ben gelemem işim var salı olsun dedim ama hala btmemşti. bir şey anlaşılmıyordu. kumaşları ordan burdan başlamış işte byle olacak dedi. iğneli her yeri. birde dırapeler çok yoğun geldi bana bakalım yaa.. mükemmel diyemem kötüde diyemem şimdlik.... :1rolleyes: oldukça fazlasıyla sade... buna hazırlayın kendinizi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…