Ben de bugün dünyayı ilk kez bu kadar net görüyorum :roflol: Nihayet 1.50 derece olan miyop gözlerim için lens aldım. Çünkü gözlük kullanamıyorum. Aylık olan lenslerden aldım ama en azından 3-4 günde bir yada haftada bir değiştir dedi. Ama ben bunu hayatta gözümden çıkaramam :roflol: Yine optikçiye giderim herhalde. Yaaa aranızda lens takan varmı? Ne kadar sürcek bu batma hali veya alışma süreci
Sulfat ben 4 yıldır lens kullanıyorum. Batma bi kaç güne kadar geçer alışır gözlerin. Takma çıkarma işinide alıştırma yap evde kendin ben normaldede gözüme bişi gitse çok fazla sakınmam zaten o yüzden alışmam uzun sürmedi canım. ama ortalama bir aya kadar yabancılık çekiyorsun.. Yaaa aranızda lens takan varmı? Ne kadar sürcek bu batma hali veya alışma süreci
CAnım bence açık tonlar düşün hem daha aydınlık hem ferah olur.mesela açık bambu ve beyaz lake güzel duruyor tozuda pek göstermiyor.Her ton koltuğuda uyum sağlıyor yerimseniben
kızlar size bir fikir danısmk istiyorum.bizim düğünümüze daha bir yıl var eşyalarımız falan yok.nişanlımın mesleği de dekorasyon oldugu için tv ünitesi yatak odsınıı faakan kendisi yapacAk.tv ünitesinin renginde kararsız kaldım siyah beyaz olsun dedik ama her renk mobilya da uyum sağlar mı yksa başka renk mi düşünsek.çok koyu bir oturma odası istemiyorum .
burdayımmKaralahana özledik seni hoş geldin :1hug:
Esma nirdeeee
hayrlı olsun komşu darısı basıma adımı ılk sıraya yaz emı:kedi:Rakamlara düştük artık :kedi:
Aydındayız betaaa
Hepinize kocccaman günaydın benden. Sizi o kadar çoooook özledimki herbiriniz aklımda . opuyorumnanaktan
tam 587 sayfa birikmiş mafoldumben Kimbilir ben yokken neler kaynattınız, neler oldu neler...
Ben daha fazla çatlamadan bana birisi özet geçermi acep :kedi:
beni soran güzel dileklerde bulunan bulunmayan cici arkadaşlarım hepinizi öpüyorum inşallh herşey yolundadır....
Şeniz hoşgeldiiin, naber ya? keyfin ahvalin sağlığın sıhhatin yerindedir inş canım? anlatmaya başla bakalım :jeyyar:Hepinize kocccaman günaydın benden. Sizi o kadar çoooook özledimki herbiriniz aklımda . opuyorumnanaktan
tam 587 sayfa birikmiş mafoldumben Kimbilir ben yokken neler kaynattınız, neler oldu neler...
Ben daha fazla çatlamadan bana birisi özet geçermi acep :kedi:
beni soran güzel dileklerde bulunan bulunmayan cici arkadaşlarım hepinizi öpüyorum inşallh herşey yolundadır....
AMİİNNN!!!hayrlı cumalar Şeniz
RABBIM iş ısteyene iş
aş ısteyene aş
bebek ısteyene bebek nasıp etsın
herseyın hayrlısını dılemeyı bılmemız ve şükretmeyı unutmamamızı sağlayan akıl versın
kımseye evlat acısı yasatmasın
şehıtlerımıze rahmet
kalanlara sabır versın
burdakı guzel gelın adaylarına mutlu yuva sağlıklı bebeler nasıp etsın
kımse HAK yolundan şaşmasın ınş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayrlı cumalar Şeniz
RABBIM iş ısteyene iş
aş ısteyene aş
bebek ısteyene bebek nasıp etsın
herseyın hayrlısını dılemeyı bılmemız ve şükretmeyı unutmamamızı sağlayan akıl versın
kımseye evlat acısı yasatmasın
şehıtlerımıze rahmet
kalanlara sabır versın
burdakı guzel gelın adaylarına mutlu yuva sağlıklı bebeler nasıp etsın
kımse HAK yolundan şaşmasın ınş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
fmk canim sirf bunlar deil benim düsüncem... babam ve anneme bin kez tsk ederim beni okutuyorlar... ben onlardan birde bu masraflarin üstüne beni evlendirmelerini istiyemem. ben erseyimi kendim yapmak istiyorum... bu yüzdende biraz nisan filan istemiyorum cünkü erkes icin ereksiz masraf bence...
vücudumun toparlanmaya ihtiyacı yok...yerimsenibenhangisi en ii durur acaba...
aime kızz valla kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş canım, ben yorum yapmak istemiorum neden dersen hala kendi işimi yoluna sokamadım kimseye de akıl vermeye hakkım yok bu konuda.
benim tek isteğim sevenler kavuşsun biran öncee
offffffffffffffff offffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?