Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar...
canım ben lens takıyorum 4 yılldır ilk taktığıda da bama olmadı.
Ama tabi kşiden kişiye değişebilir.
Yalnız denme sırasında kadın lensi ters taktığımda nasıl hissedeceğimi göstermek için ters takmıştı böyle gözüm sulanmıştı gözümün üstünde birşey kalkıp iniyor gibi oluyor ve batıyordu.
Seninki ters takılmamaıştır değil mi?
Çıkardığında bir bak nasıl duruyor kenarları dışa açık duruyorsa terstir.
Lens aylık olsa da arada çıkar gözünden ben hergün çıkarıyorum mesela.
Bir defa unutmuştum bişey olmadı ama çıkarmakta yara var ilerisi için gözün hava alması lazım.
hadi hayyırlı olsunzemuszemus

Hepinize kocccaman günaydın benden. Sizi o kadar çoooook özledimki herbiriniz aklımda . opuyorumnanaktan
tam 587 sayfa birikmiş mafoldumben Kimbilir ben yokken neler kaynattınız, neler oldu neler...
Ben daha fazla çatlamadan bana birisi özet geçermi acep :kedi:
beni soran güzel dileklerde bulunan bulunmayan cici arkadaşlarım hepinizi öpüyorum inşallh herşey yolundadır....

Aaaaaaaaaaaa mandılın hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm yaa hemen ne soruyoruz resımtabı

. Yaaa aranızda lens takan varmı? Ne kadar sürcek bu batma hali veya alışma süreci
Sulfat ben 4 yıldır lens kullanıyorum. Batma bi kaç güne kadar geçer alışır gözlerin. Takma çıkarma işinide alıştırma yap evde kendin ben normaldede gözüme bişi gitse çok fazla sakınmam zaten o yüzden alışmam uzun sürmedi canım. ama ortalama bir aya kadar yabancılık çekiyorsun.
Gözlerini kaşırken dikkat et ben alışana kadar çok kez düşürdüm gözümden.delikafadulden

CAnım bence açık tonlar düşün hem daha aydınlık hem ferah olur.mesela açık bambu ve beyaz lake güzel duruyor tozuda pek göstermiyor.Her ton koltuğuda uyum sağlıyor yerimseniben

günaydın kızlar...

betacım teşeşkkürler beyaz lake olacak sanırım diğer renk de mobilyalara göre boyanacak beyaz kısmı hazır olunca diğeri kolay sanırım ...çünkü aklımda daha bir renk yok oturma odası için...

saçlarını da çok begendim cnm araalardaki kızıllıklar çok hoş olmus renk de güzel...

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn..cumanız mübarek olsun tızlarrrr..
kırmızılım hoşgeldin yaaaaaa güzel haberlerini dinlemek için sabırsızlanıyoruz opuyorumnanaktan

Ahandaa yeni saç rengimm :kedi:

10 numaraa

cnm karartmasın dıyorsan sıyahı cıkarı an sıyah olun ca koltugunda siyahlı olacak ve kararacak beyaz yanına baska birenk ahşap bambo abonoz felan

Karalahana özledik seni hoş geldin :1hug:
Esma nirdeeee
burdayımm

mandilin?

Son düzenleyen: Moderatör:
hayrlı cumalar Şeniz
RABBIM iş ısteyene iş
aş ısteyene aş
bebek ısteyene bebek nasıp etsın
herseyın hayrlısını dılemeyı bılmemız ve şükretmeyı unutmamamızı sağlayan akıl versın
kımseye evlat acısı yasatmasın
şehıtlerımıze rahmet
kalanlara sabır versın
burdakı guzel gelın adaylarına mutlu yuva sağlıklı bebeler nasıp etsın
kımse HAK yolundan şaşmasın ınş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Rakamlara düştük artık :kedi:
Aydındayız betaaa
hayrlı olsun komşu darısı basıma adımı ılk sıraya yaz emı:kedi:

h geldın görumcecım nasılsın balım kaymağım cıtır gelınımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanŞeniz
ben sözlendım resımlerı ekledım mesela

Şeniz hoşgeldiiin, naber ya? keyfin ahvalin sağlığın sıhhatin yerindedir inş canım? anlatmaya başla bakalım :jeyyar:

AMİİNNN!!!

Cümleten Günaydınlar, Hayırlı Cumalar olsun inş.:Saruboceq:
cümlemize Allah tan sağlık sıhhat diliyorum:Saruboceq:

Aminnn

kızlar çok tesekkür ederim yorumlarınıza hediye paketi diyen ağzını yirim komşii

Mandilin resimlerinin cici haberlerini bekliyorummm

buket gelinliğinin bitmemiş halli bile güzel,bitince çok güzel olacaktıır.üst kısmı tam benim istediğim gibi,çok hoş canım.

düşüncen mantıklı aslında ama ailenin ve damatın maddi durumuna göre önce yapabilirsin.
fmknın dediğine göre işlemler uzun sürmüyormuş. nişanda yapmazsan kimse birşey demez istemedimd ersin konu kapanır.

vücudumun toparlanmaya ihtiyacı yok...yerimsenibenhangisi en ii durur acaba...

toparlamaya ihtiyacın yoksa modellere bakıp beğendiğini alabilirsin.

AMİNNN :lepi:

betacım, saç rengin çok güzel olmuş. yüzüne nasıl gitmiş onu görsek daha iyi olur.
ben eski rengini sana çok yakıştırıyordum.

buket, gelinliğin üstü pronovismi ne onun modellerindenmi?
ayrıca burcuözge ve sen akşam rüyama girdiniz gelinliklerinize çok takılmışım sanırım kaydirigubbakcemile2

MANDİLİN, hoşgeldin canım. başla anlatmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…