Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Oh ohh bırılerın el atması ne guzel
benmde mıkro dalgamı teyzem
utumu baska bıteyzem
yatak ortumu baska bıteyzem almıstıı

pıtırcık, buket yerimseniben Henüz fotolar bize haftasonu gelecek biz seçeceğiz sonra albüm yapacaklar falanda filanda. Ama akşam buraya ekleyebilirim amator olanlardan.

baberkocum, hoşbulduk canım Şeniz

ay merak ettım esasen sade gelınlıgınde cok hoş bir havası var

mandilin hoşgeldin cnm taze gelin haberler sende herşey çok güzel olmuştur umarım burcuuu olur olur gelinliğinde süper olur çünkü senin ve sana ait ve sinin düşlediğin şekilde dimi ama

ay canım yaa bende lens almak istiorum yaa,0,75ti benim numaram ama ilerledi gibime gelio,zor bi durum bu miyopluk yaaa

Günaydın KIzlar Hayırlı cumalarrr

Bendede 0,50 miyop vardı ama ilerledi aslında düğün için lens almak istiyodum ama olmadı bu saatten sonra alamam düğünden sonra doktora giderim artık

Benim de bundan 8-9 sene önce 0.75 idi ama artık 1.50 :bbo: Önlemini almak lazım

Canım normal dedi bana batma için bikaç güne kadar. Daha doğrusu batma gibi değil de yani gözünün içinde bişey olması fikri korkutuyor beni galiba, garip geliyo kaydirigubbakcemile3 Şimdilik bi hafta dursun da sonra çıkarmaya çalışcam. Zaten alıştığımda her gün çıkarırım mutlaka. Teşekkür ederim canım

Ayyyyy tazecik gelinimiz gelmiş. Canım benim nasılsın, herşey güzel geçmiş. Merakla fotoları bekliyoruz. Amatör de olur ne varsa ekle kaydirigubbakcemile3

Evet tam da dediğin şey var yabancılık. Ama herşeyi süper görmek o yabancılığı batmayı vs yi hepsini unutturuyor. Çok güzelmiş yaaa. Evet alıştırma yapmam lazım, ben gözümü kaşımaya bile korkuyorum ki kaydirigubbakcemile3

şekerler günaydın.hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

biri lensmi dedi sulfat bende yeni kullnıyorum deneme lensi olarak alıştım fakat 2çift teyırtıldı takıp çıkarırken:kedi:.

Ben de kesin yırtıcam :roflol:

Ayyy çok meak ediyorum ben, inş. içine siner Şeniz

burcuuu marmarıste kocısınle ıkınızın resımlerı yokmu gezdıgınzı yerlerın felan onlarıda eklesenee

ben her sabah yapıyorum eşim benden önce çıktığı için dağınık bir yatağı hiç sevmem.
dantellerimde hala duruyor. annem emek vermiş hiç koymayalım falan demedim.

daha ne çeyizi alıcan yeter bunlar. Hayatımın mutfağı gibi bir mutfak ve mandilinin salonu gibi bir atak odası gerekiyor senin çeyizlere.

Hayatım ne zaman gelecek bilen varmı :uhm:

ben hazılardım sade olacağından eminim hiç şöyle böyle demedim ve istediğin tarzı az çok tarifliyorudun. opuyorumnanaktan
pıtırcık, buket yerimseniben Henüz fotolar bize haftasonu gelecek biz seçeceğiz sonra albüm yapacaklar falanda filanda. Ama akşam buraya ekleyebilirim amator olanlardan.

baberkocum, hoşbulduk canım Şeniz

olsun burcucum sade gelinlikte çok hoş olur bence.benim kafamda canlandırdığım bişey var senin için zaten bakalım ona uyacakmı???

böcük abinler banada alırlarmı :sinifsinif: benim abim yok :gitme:

olsa bı derrt olmasa ayrı bı dert-tatlicadiarzu-
bende o evlenırken davetıye gelınlık gıbı seylerın parasıını vermıstım ama

Oh ohh bırılerın el atması ne guzel
benmde mıkro dalgamı teyzem
utumu baska bİteyzem
yatak ortumu baska bİteyzem almıstıı

işte bak benım teyzem yok benım uşağunda yok ıkımızınde 1 halası 1 amcası var
ohh valla yardım etsınler etsnler

tubışş öle yaa ohh eksıklerım alınmış gıbı mutluyum benımkılerın tam bıtmesı kışı bulur yalnız

mandilin hoşgeldin cnm taze gelin haberler sende herşey çok güzel olmuştur umarım burcuuu olur olur gelinliğinde süper olur çünkü senin ve sana ait ve sinin düşlediğin şekilde dimi ama
evet aslında tıpkı düşlediğim gibi inş bitmişide içime siner
sulfatım inşallah yaaaa:Saruboceq:
burcuuu marmarıste kocısınle ıkınızın resımlerı yokmu gezdıgınzı yerlerın felan onlarıda eklesenee
canım gezdiğimiz yerlerde çekmemişiz ama plajda var ekliyim bir kaç kare bir tanesini ekliyim ne kadar yandığımı görün hemen kaldırıyım çünkü epey dekolte:roflol:
evet canım haklısın :1hug: belkide ben fikre çok alıştığımdan artık bana orjinal gelmiyordur:1rolleyes: size değişik gelecektir belkide :1rolleyes:
burcu gösteremmi nasıl bişi tahmin ettiğimi

göster balı Şeniz

buket tam üstüne bastın arkadaşım ayağını kaldır :roflol:
böyle bir şey 3 aşağı 5 yukar kaydirigubbakcemile5 doğru alamışsın beni. belkide şeydir ya hep mankenlerin üzerinde görmeye alıştık gelinliği onun için kendi üstümde garipsemişte olabilirim. herşey olabilir:1rolleyes:

Kiz Burcu, evi nerde tuttunuz? Carsiya yakin mi?

canım tam çarşının göbeği. eğer biliyorsan şöyle anlatayım belediyenin bir arka sokağı. yani belediyede tam halk plajının karşısı olduğuna göre plaja 1 sokak var. tansaş merkezde biliyorsun yürüyerek 10 dakika sahilden. a.s içmelere bir dolmuş çok güzel yerde ya....a.s beklerim bir gün kuşum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…