merhaba kızlarrr ne var ne yok...
Dün gelinlik provasına gittim
vallahi cumartesi teslim edecekmiş ben gelemem işim var salı olsun dedim ama hala btmemşti. Bir şey anlaşılmıyordu. Kumaşları ordan burdan başlamış işte byle olacak dedi. Iğneli her yeri. Birde dırapeler çok yoğun geldi bana bakalım yaa.. Mükemmel diyemem kötüde diyemem şimdlik.... :1rolleyes: Oldukça fazlasıyla sade... Buna hazırlayın kendinizi :roflol:
ay canım yaa bende lens almak istiorum yaa,0,75ti benim numaram ama ilerledi gibime gelio,zor bi durum bu miyopluk yaaa
Günaydın KIzlar Hayırlı cumalarrr
Bendede 0,50 miyop vardı ama ilerledi aslında düğün için lens almak istiyodum ama olmadı bu saatten sonra alamam düğünden sonra doktora giderim artık
günaydın kızlar...
canım ben lens takıyorum 4 yılldır ilk taktığıda da bama olmadı.
Ama tabi kşiden kişiye değişebilir.
Yalnız denme sırasında kadın lensi ters taktığımda nasıl hissedeceğimi göstermek için ters takmıştı böyle gözüm sulanmıştı gözümün üstünde birşey kalkıp iniyor gibi oluyor ve batıyordu.
Seninki ters takılmamaıştır değil mi?
Çıkardığında bir bak nasıl duruyor kenarları dışa açık duruyorsa terstir.
Lens aylık olsa da arada çıkar gözünden ben hergün çıkarıyorum mesela.
Bir defa unutmuştum bişey olmadı ama çıkarmakta yara var ilerisi için gözün hava alması lazım.
hadi hayyırlı olsunzemuszemus
Hepinize kocccaman günaydın benden. Sizi o kadar çoooook özledimki herbiriniz aklımda . opuyorumnanaktan
tam 587 sayfa birikmiş mafoldumben Kimbilir ben yokken neler kaynattınız, neler oldu neler...
Ben daha fazla çatlamadan bana birisi özet geçermi acep :kedi:
beni soran güzel dileklerde bulunan bulunmayan cici arkadaşlarım hepinizi öpüyorum inşallh herşey yolundadır....
Sulfat ben 4 yıldır lens kullanıyorum. Batma bi kaç güne kadar geçer alışır gözlerin. Takma çıkarma işinide alıştırma yap evde kendin ben normaldede gözüme bişi gitse çok fazla sakınmam zaten o yüzden alışmam uzun sürmedi canım. ama ortalama bir aya kadar yabancılık çekiyorsun.
Gözlerini kaşırken dikkat et ben alışana kadar çok kez düşürdüm gözümden.delikafadulden
şekerler günaydın.hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
biri lensmi dedi sulfat bende yeni kullnıyorum deneme lensi olarak alıştım fakat 2çift teyırtıldı takıp çıkarırken:kedi:.
dün gelinlik provasına gittim
vallahi cumartesi teslim edecekmiş ben gelemem işim var salı olsun dedim ama hala btmemşti. bir şey anlaşılmıyordu. kumaşları ordan burdan başlamış işte byle olacak dedi. iğneli her yeri. birde dırapeler çok yoğun geldi bana bakalım yaa.. mükemmel diyemem kötüde diyemem şimdlik.... :1rolleyes: oldukça fazlasıyla sade... buna hazırlayın kendinizi :roflol:
ay merak ettım esasen sade gelınlıgınde cok hoş bir havası var
ben salona koydum dantel
çokta sevdim :)
ben biraz eskiler gibiyimdir :)
sabahları yatağımı toplar güzel örtümü serer baş yastıklarımı kaldırır süs yastıkları koyarım
tabi şimdi yapamıyorum eşim uyuyo oluyor
akşam yengem sana ceyıs hedıyesı alcam ne alım dedı bende bısey demedım uyku setın yok onu alalım dedı :kedizaten benım bı nevresımı anneler gununde annesıne gotrmüştu borcu vardı yanı)
o tek olmaz bıde bornoz setımı al dedım:roflol:
buyuk abımle yengemde arcelık lal serısını alcakkzemuszemus
annemde yorgan ve yastıkları alcakmış babamda yatak odamı
bende dantellerımı sardrcam
arcelık taksıtım bıtıncede
yatak örtum halılarımı(yatak odası ve mutfak)
elektrük süpürgemı
ütü ve masasını alcam
:lepi:
dün gelinlik provasına gittim
vallahi cumartesi teslim edecekmiş ben gelemem işim var salı olsun dedim ama hala btmemşti. bir şey anlaşılmıyordu. kumaşları ordan burdan başlamış işte byle olacak dedi. iğneli her yeri. birde dırapeler çok yoğun geldi bana bakalım yaa.. mükemmel diyemem kötüde diyemem şimdlik.... :1rolleyes: oldukça fazlasıyla sade... buna hazırlayın kendinizi :roflol:
pıtırcık, buket yerimseniben Henüz fotolar bize haftasonu gelecek biz seçeceğiz sonra albüm yapacaklar falanda filanda. Ama akşam buraya ekleyebilirim amator olanlardan.
baberkocum, hoşbulduk canım Şeniz
böcük abinler banada alırlarmı :sinifsinif: benim abim yok :gitme:
Oh ohh bırılerın el atması ne guzel
benmde mıkro dalgamı teyzem
utumu baska bİteyzem
yatak ortumu baska bİteyzem almıstıı
evet aslında tıpkı düşlediğim gibi inş bitmişide içime sinermandilin hoşgeldin cnm taze gelin haberler sende herşey çok güzel olmuştur umarım burcuuu olur olur gelinliğinde süper olur çünkü senin ve sana ait ve sinin düşlediğin şekilde dimi ama
sulfatım inşallah yaaaa:Saruboceq:Benim de bundan 8-9 sene önce 0.75 idi ama artık 1.50 :bbo: Önlemini almak lazım
Canım normal dedi bana batma için bikaç güne kadar. Daha doğrusu batma gibi değil de yani gözünün içinde bişey olması fikri korkutuyor beni galiba, garip geliyo kaydirigubbakcemile3 Şimdilik bi hafta dursun da sonra çıkarmaya çalışcam. Zaten alıştığımda her gün çıkarırım mutlaka. Teşekkür ederim canım
Ayyyyy tazecik gelinimiz gelmiş. Canım benim nasılsın, herşey güzel geçmiş. Merakla fotoları bekliyoruz. Amatör de olur ne varsa ekle kaydirigubbakcemile3
Evet tam da dediğin şey var yabancılık. Ama herşeyi süper görmek o yabancılığı batmayı vs yi hepsini unutturuyor. Çok güzelmiş yaaa. Evet alıştırma yapmam lazım, ben gözümü kaşımaya bile korkuyorum ki kaydirigubbakcemile3
Ben de kesin yırtıcam :roflol:
Ayyy çok meak ediyorum ben, inş. içine siner Şeniz
canım gezdiğimiz yerlerde çekmemişiz ama plajda var ekliyim bir kaç kareburcuuu marmarıste kocısınle ıkınızın resımlerı yokmu gezdıgınzı yerlerın felan onlarıda eklesenee
evet canım haklısın :1hug: belkide ben fikre çok alıştığımdan artık bana orjinal gelmiyordur:1rolleyes: size değişik gelecektir belkide :1rolleyes:ben her sabah yapıyorum eşim benden önce çıktığı için dağınık bir yatağı hiç sevmem.
dantellerimde hala duruyor. annem emek vermiş hiç koymayalım falan demedim.
daha ne çeyizi alıcan yeter bunlar. Hayatımın mutfağı gibi bir mutfak ve mandilinin salonu gibi bir atak odası gerekiyor senin çeyizlere.
Hayatım ne zaman gelecek bilen varmı :uhm:
ben hazılardım sade olacağından eminim hiç şöyle böyle demedim ve istediğin tarzı az çok tarifliyorudun. opuyorumnanaktan
burcu gösteremmi nasıl bişi tahmin ettiğimi
buket tam üstüne bastın arkadaşım ayağını kaldır :roflol:
Kiz Burcu, evi nerde tuttunuz? Carsiya yakin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?