buket gelinliğinin bitmemiş halli bile güzel,bitince çok güzel olacaktıır.üst kısmı tam benim istediğim gibi,çok hoş canım.
buket, gelinliğin üstü pronovismi ne onun modellerindenmi?
Arsim oda güzelmiş valla dediğin gibi bulunmazsa baeyaz balonlara başvurulur. opuyorumnanaktan
Ben geçen gün düğüne gittim kıslar nikah düğün gecesi kıyıldı nikahtan hemen sonra gelin aldı mikrofonu bekar bayan arkadaşlarımı piste davet ediorum dedi, arkasına döndü ve çiçeğini attı. :lepi:
]Arsi kolay gelsin canım, iyi akşamlarrrrrrrr
arşı bılıyon mu ben seın kına fotolarını yenı gordum
arsima
dimi yaaaaaa
ınsanın helede yenı gelınken hiç çalısası gelmıyor herşeden mahrum kalıyorsn
cnm karartmasın dıyorsan sıyahı cıkarı an sıyah olun ca koltugunda siyahlı olacak ve kararacak beyaz yanına baska birenk ahşap bambo abonoz felan
sağol canım ben de siyah konusunda kararsız aldım dedim nişanlıma onu sonra yapsak nasıl olur sen önce beyazını yap siyah olan yerleri opsiyonel olsun değiştirelim dedi tamam öyle de olur dedi .mobilyalar belli ollmayınca kafam karıstı ...
aimecim bence çok ayrıntılara girme..Ailesinin nişan istemesi normal insan bi kere böyle şeylere kalkışıyor.Bende sade bir tören istemiştim ama hem karşı taraf hemde bizimkiler illa salonda olsn dediler kırmadım onları sonuçta ailelerde çocuklarının mutlu günlerine görmek istiyorlar çevresindekilerde şahit olsun istiyorlar..ufakta olsa bi tören yapın ismi konsun bence yerimseniben
düsüncelerini paylastigin icin cok tsk ederim betacim... haklisin aileler sadece cocuklarinin mutlulugunu ister... askimla bu konuyu tekrardan konusmam gerekicek sanirim...
Hepinize kocccaman günaydın benden. Sizi o kadar çoooook özledimki herbiriniz aklımda . opuyorumnanaktan
tam 587 sayfa birikmiş mafoldumben Kimbilir ben yokken neler kaynattınız, neler oldu neler...
Ben daha fazla çatlamadan bana birisi özet geçermi acep :kedi:
beni soran güzel dileklerde bulunan bulunmayan cici arkadaşlarım hepinizi öpüyorum inşallh herşey yolundadır....
düşüncen mantıklı aslında ama ailenin ve damatın maddi durumuna göre önce yapabilirsin.
fmknın dediğine göre işlemler uzun sürmüyormuş. nişanda yapmazsan kimse birşey demez istemedimd ersin konu kapanır.
düşündüğümüz tv ünitesi bu kızlar.kahvemsi olan yerleri beyaz olsun siyahlar kalsın dedik ya da mobilyalarımıza göre başka renk olsun dedik..ben siyah kısımlarında kararsızzım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?