Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilinnnnn hoşgeldin arkideşimmm:1hug: nasılsınn ? düğün nasıldızemuszemus evlilik nasııı bi şeyyykaydirigubbakcemile3

buket gelinliğinin bitmemiş halli bile güzel,bitince çok güzel olacaktıır.üst kısmı tam benim istediğim gibi,çok hoş canım.

çok saol cnm ya

buket, gelinliğin üstü pronovismi ne onun modellerindenmi?

evet cnm pronoviastı ama biliosunuzki benim gelinliğim yılan hikayesine döndü.o yüzden baya değiştirdik modelini.pronovias nacardı

günaydın kısçeler

bulamazsan öle yap kuzum
ama mutlaka yap çok cici çünkü :)
ben atmadım çiçeğimi kıyamadım ona :kedi:
kuruttum vazoya koydum oturma odasında duruyor

]Arsi kolay gelsin canım, iyi akşamlarrrrrrrr

sağol şeker parem

arşı bılıyon mu ben seın kına fotolarını yenı gordum

pü iresil seni

dimi yaaaaaa
ınsanın helede yenı gelınken hiç çalısası gelmıyor herşeden mahrum kalıyorsn

evetttttttttttt :1ninca:[/COLOR]

beta sacın gercekten cok guzel olmuş
songa gule gule kullan cnm kavanozunu
sonbahar kucukte olsa cok hoş benımde buzdolabım yok ama suslerı var:roflol:

Ahandaa yeni saç rengimm :kedi:

düsüncelerini paylastigin icin cok tsk ederim betacim... haklisin aileler sadece cocuklarinin mutlulugunu ister... askimla bu konuyu tekrardan konusmam gerekicek sanirim...

ayrica saclarin muhtesem olmus....

canim hos geldin cok özledim seni ben ya...
umarim hersey hayallerindeki gibi gecmistir...

umarim öyle olur ve nisan filan olmazsa kimse sonradan birsey demez... cünkü ben sadece kendi degil askiminda düsüncelerine göre hareket ediyorum...

hoşbuldum kızlar. zemuszemus
fotolar haftasonu gelecek malisif ama akşam eve gittiğimde amator fotolar var biraz onlardan ekleyebilirim.
bu arada kızlar sizlerden hiiiç haberim yok naptınız neler oldu azıcık özet geçseniz :kedi:

bana gelince rüya gibiydi, çabucak geçti bitttiii..
keşke kırk gece kırk gün düğünler devam etse dedik..
her yeni evli çift gibi her akşam kesintisiz birbirmize bakıp biz evlendik mi burası bizim evimiz dimi gibi sorular sorup gülüyoruz.. Kusursuz olmasada herşey çooook güzeldi...

düşündüğümüz tv ünitesi bu kızlar.kahvemsi olan yerleri beyaz olsun siyahlar kalsın dedik ya da mobilyalarımıza göre başka renk olsun dedik..ben siyah kısımlarında kararsızzım...

aıme hayırlısı olsun cnm ama ben olsam uzatmazzdım dayanamazdım nan 1 koca yıl daha onsuz olmaya bırak bazı seyler eksık olsun ama aşkın yanında olsun :asigim:

şekerler günaydın.hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

biri lensmi dedi sulfat bende yeni kullnıyorum deneme lensi olarak alıştım fakat 2çift teyırtıldı takıp çıkarırken:kedi:.

buket, böcük, elisa, gasoline, tubiş, esma, eccu Şeniz

böcüüüüüük sözlendinmiiii anaaaaaa laelaelaelaelae çoook sewindim .
canım hadi hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inşallh Allah tamamına erdirsin.
Hani nirde fotolar bende bakayım ?

Son düzenleme:
akşam benım usakla konustuk ama cok uzn sure deıl tabı yüzyüzede konuşcaz
halasıda vardı msn konustuk camdan
halası sordu nışanı ne zmn yapalım ne yapmamız gerekıyor dıe bende aılem karar vercek ama sonbahara doğru olabılır cunku aılem ozmn gelebılır ancak dedım
sonra askıma dedım bohca işini hıc kımseyı karıstrma benım aılem 2 parca esya ıcın laf etmez sadece kendımıze yaparız dedı
bende dantellerı sardrcam ama 3 4 ay sonra ancak dantellerden k.valıdem ıcın ve gorumcem ıcn nevresımlerden koycam kendı orduğumdan dığerlerıne hazr koycam onlarıda düğünde vercem yada düğünden sonra rızeye gtcez ozmn vercem azda olsa ıcım rahatladı

düşündüğümüz tv ünitesi bu kızlar.kahvemsi olan yerleri beyaz olsun siyahlar kalsın dedik ya da mobilyalarımıza göre başka renk olsun dedik..ben siyah kısımlarında kararsızzım...

tatlım bu rengide güselmişyerimseniben tabiki mobilyalarının rengine bağlı ne renk mobilyaların ?

günaydın herkese hayırlı cumalar

betacım sac rengın 10 numara olmus

mandılıncım hosgeldın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…