Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

VAYYY gerçekten baya yanmışsın kaldır hemen bacım çabuk

cnm gelınlıgın straplezmıydı o yanık ızlerı gectımı dekoltende guzelmiş hehe

Ben hep ilk modeldeki gibi olucak diye tahmin ediyordum zemuszemus

bende çeyizlikleri kaldırdım kıyafetleri düzenledim sadece kalan her şey aynı duruyor.

Hoşgeldinn, senin evinide keyifle gezeriz inşallah.

Burcu, taş gibisin maşallah
o askı izleri gitti dimi, bronzlaştında doğal yoldan.

Burcuu nekadar yanmışsınnn abowwww gelinlikte gözükmücekmi yanık iznin.ahh ahh ben hala sezonu acamadım haftaya değil öbür hafta kesin kararlıım kısmetse sezonu acıcam :jeyyar:

VAYYY gerçekten baya yanmışsın kaldır hemen bacım çabuk

burcum çok gusel yanmıssın we maşallahın war

cnm gelınlıgın straplezmıydı o yanık ızlerı gectımı dekoltende guzelmiş hehe
yok gelinliğm straplez değil tam iz yerlerinden askı geçiyor hiç görünmüyor ama zaten şimdi ordaki kadan yoğun da değil. havuç yağı sürdüm izlere öyle oturdum hep :roflol: hafifledi biraz yerimseniben

demek sende gelinliğimi doğru tahmn etmişsinn kaydirigubbakcemile5
kızım ben boşuna demiyorum hükümet gibi hatunum diye :roflol:
sorma ön balayı yaptık resmen :roflol: dün gelinlikçide diyor ne şahane olmuş sırtın. sırtı epey açık ya:1rolleyes:

walla hükümet gibisin opuyorumnanaktan

sırtıda resimdeki gibi dimi bel sokumuna kadarmı iniyor.

Canim ordaki plaj güzel degil bence Icmeler yada Beach Club yada incekum diyom, baska b irsey demiyom
kuzu bizim bu fotolarda hep içmelerde. ama ben askeri kampın denizini tek geçiyorummm... incekuma falan 5 basar. yok böyle bir koy. zaten sadece skeriye tahsis edildiğinden çok temiz kalmış bayıldım tek kelimeyle suyuna denizine. ama içmelerde harika. dur devamı geliyor fotoların
Burcuu nekadar yanmışsınnn abowwww gelinlikte gözükmücekmi yanık iznin.ahh ahh ben hala sezonu acamadım haftaya değil öbür hafta kesin kararlıım kısmetse sezonu acıcam :jeyyar:

gözükmeyecek canım Şeniz

mandilinim dur devamı geliyor kuşum üzülmeŞeniz

farklı bişe bekleme
emin ol seninde öle olacak

kaçırdım
mail atsan :kedi:
hadi be hacı be :kedi:
atıyım annem Şeniz şimdi başkalarınıda ekliycem onları kaçırma Şeniz

walla hükümet gibisin opuyorumnanaktan

sırtıda resimdeki gibi dimi bel sokumuna kadarmı iniyor.

sırtı epey açık. a.ssütyenin 5 parmak altı diye ölçük dün :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…