Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamzecim kokooş terliklerin çook şirin. Bana özelden nerden aldığını atabilir misin?
çook teşekkürler :)

Arkadaşlar aranızda köşe koltuk bakan varmı? Fiyat açısından ne kadar. Ben istakbal ve yataşa baktım.2000 TL civarında yazıyo pahalı geldi.Çok üzgünüm çoook

benim şimdiye kadar gördüklerim arasında en pahalısı we en uzunu 2bin kusurdü. Tabi birde teklisi vardı yanında. Ama canım eğer oturma odası için mini (2-3 kişilik) köşelerden düşünüyorsan merinosta 1400 gibi çok uygun olanlar var.

bende bu hafta sonu baktım 2.200 tl. bir tane pufuda var
cok begendim sırt yastıkları kaz tüyündenmiş inanilmaz rahat aksama resmini eklerim

Son düzenleme:

canım ben beş sene önce çalışmıştım istikbalde.
ama o zamanlardan aklımda kalan montajı yapan arkadaşlarım koyu renk mobilyalarının özellikle yatak odasında örtülere renk verdiğiydi.ama genel olarak sağlamdı tüm modeller.
yanıltmak istemem aklımda kalan teş şey bu..

canım benim evim küçük.ayrı bir oturma odası yapmıcam.köşe koltuğu salon için istiyorum. Açılıp yatak olursa falan daha iyi.2000 çok geldi bana.Sizlere bi sorayım dedim

canım benim evim küçük.ayrı bir oturma odası yapmıcam.köşe koltuğu salon için istiyorum. Açılıp yatak olursa falan daha iyi.2000 çok geldi bana.Sizlere bi sorayım dedim

salon için düşünüyorsan bence köşe alma çünkü misafir gelince ibrik gibi diziliyor insanlar

cnm teşekkür ederim yorumun için...a.s.

o zman minikler olmaz canım:)
ben de yataşta görmüştüm, geniş ve yumaşacıktı pufuda vardı peşin en son 1.900 yapmışlardı.. Ama renk sadce kawrengi ve siyah olduğu için ben wazgeçmiştim.
resmini bulursam ekleyeyim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…