aldooo cezve setimiz aynı cnm güle güle kullan:))
Arkadaşlar aranızda köşe koltuk bakan varmı? Fiyat açısından ne kadar. Ben istakbal ve yataşa baktım.2000 TL civarında yazıyo pahalı geldi.Çok üzgünüm çoook
bendeee bendeeeekaydirigubbakcemile
benim şimdiye kadar gördüklerim arasında en pahalısı we en uzunu 2bin kusurdü. Tabi birde teklisi vardı yanında. Ama canım eğer oturma odası için mini (2-3 kişilik) köşelerden düşünüyorsan merinosta 1400 gibi çok uygun olanlar var.
merhaba canım istikbalde çalışıyormuşsun sana birşey sormak istiyorum bir model beğendim yatak odası takımı olarak adı albero çok pahalıydı.önerirmisin sence nasıl bir takım???istanbul da nerde çalışıyorsun belki seni ziyaret ederim ....a.s.
benim şimdiye kadar gördüklerim arasında en pahalısı we en uzunu 2bin kusurdü. Tabi birde teklisi vardı yanında. Ama canım eğer oturma odası için mini (2-3 kişilik) köşelerden düşünüyorsan merinosta 1400 gibi çok uygun olanlar var.
canım benim evim küçük.ayrı bir oturma odası yapmıcam.köşe koltuğu salon için istiyorum. Açılıp yatak olursa falan daha iyi.2000 çok geldi bana.Sizlere bi sorayım dedim
bende bu gün meşhur çerezliklerden aldım işte resmi :)) 5,50 tlkaydirigubbakcemile2
canım ben beş sene önce çalışmıştım istikbalde.
ama o zamanlardan aklımda kalan montajı yapan arkadaşlarım koyu renk mobilyalarının özellikle yatak odasında örtülere renk verdiğiydi.ama genel olarak sağlamdı tüm modeller.
yanıltmak istemem aklımda kalan teş şey bu..
canım benim evim küçük.ayrı bir oturma odası yapmıcam.köşe koltuğu salon için istiyorum. Açılıp yatak olursa falan daha iyi.2000 çok geldi bana.Sizlere bi sorayım dedim
bende bu gün meşhur çerezliklerden aldım işte resmi :)) 5,50 tlkaydirigubbakcemile2
o zman minikler olmaz canım:)
ben de yataşta görmüştüm, geniş ve yumaşacıktı pufuda vardı peşin en son 1.900 yapmışlardı.. Ama renk sadce kawrengi ve siyah olduğu için ben wazgeçmiştim.
resmini bulursam ekleyeyim sana.
tamam tatlım çok saol hihoyyyt
yağmur mobilyada kampanya vardıcanım oraya bak yatak olmuyor ama puflarla birşelitirince yatılabiliyor. Fiyatıda uygundu kampanya bitmediyse tabi netten bir incele istersen.
buda benim kahvaltı takımım güral porselen 220 ye aldık. 48 parça saklama kaplarıyla beraber
köşe takımları çok estetik ama evet bi kaç kişi olunca dizilmiş gibi oluyo vazgeçtim
[/url][/IMG]
salonun geniş ise benim fikrim bu çok rahat gözüküyor yakından gidip gördünmü? nereden bu model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?