Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsimacım tubise dedim o demişte alıntı yapmışım ne yazcağmı unuttum die ondan dedim.

yani canım sonuçta sana para harcama yolu göründü ama
düğünde giyeceğin şey önceki giydiğin kıyafetlerinin de üstünde olmalı
bi dee ne de olsa eltisin
yeni gelin :)

eltiliği geçtim
yeni gelin muhabbeti varya hani ii olsun güzel olsun istiom

arsimacım tubise dedim o demişte alıntı yapmışım ne yazcağmı unuttum die ondan dedim.

hım ok :)

off off.annem diyoki hepsi 1 ayda halledilir.aşkıma görede 2 haftada olur herşey.ben stress yapıyorum.rengim attı bu meseleler yüzünden ama hep bekletiliyorum.annem daha bişi alma deyip duruyo.kafamçokkarıştıbu arada geçen hafta yorgan yaptırmış bana.

canımcım karaca düşünüyordum 2 haftaya kadar.geçen hafta arkadaşımın çeyizlerini evine yerleştirdik.karaca almış oda.desenleri soyulmuştu.bikaç arkadaşta kütahya daha iyi diyo.off her kafadan bir ses çıkıo.

arsicim yazdıklarım çıkmamış yaaa :ecrin_bebek:
canım bence nikah için diktirdiğin gayettt güzel olur.
şimdi kına gecesi için seçtiğin elbiseyi de çok beğendim aslında düğünede yakışır ama için rahat değil sannırım gündüz olacak diye.

melek bende 22 sözlum 26 yasında sımdıden safak say sen neyse o arada ceyısde yaaprsın

fılula bacım koş koş mağazalar kapanmadn yetıs

buarada kafferengi elbiseni hatırladım maviliydi dimi?
arsicim eğer o elbiseni çok giymediysen yani görmedilerse kesinlikle çok yakışmıştı onu giy...
Eşinde hangi renk takım elbise giyerse giysin bi mavi kravat alırsınız süpper olur.
tabi kahve takımı varsa dahada harika olur.

Son düzenleme:

evet -para- var ise hepsi 2 günde bile halledilir canım ama stres sıkıntı seni mahveder zaten düğünün kendi stres için bire bir
ha böyle söyleyerek belki iyice sıkıntıya sokuyorum ama
bir an önce başla bence

karaca setinden filan bahsetmişsin canım, set alman şart mı?
eğer para elinde nakit ise git bi züccaciye ye beğendiğin modellerden al (misal kütahya yemek takımı, karaca kahvaltı seti, jumbo çelik tencere takımı filan) bir güzel indirim yaptırırsın daha uyguna bile gelir

benimde annem bişeyler aldıkça yine mi aldın diyo ama anne napıyım taksitin biri bitmişti sıkıştırmadan alayım diyorum ses etmiyo

paran elinde ise git kendin al, annen ne dicek geri ver mi?

melek bende 22 sözlum 26 yasında sımdıden safak say sen neyse o arada ceyısde yaaprsın

ya başladım zaten ne zormuş böcük ya al ala bitmiyor şimdi düşünüyorum ir ton eksiğim var ama çok güzel bir pike ördürüyourm bitince ekleyecem seninkiler özendim biliyonmu:)

fibula bendede aynı sorun var cnaım ya 1 yıl var evlenmem annem habire bir şey alma daha çok var o zma kadra daha güzelleri çıkar diyip hevesimi kırıyor ama ben almak istiyorum büyük şeyler halet ama bulaşık makinası fırın falan onlar çok zor olur sonradan

canım kütahya porselen her zaman daha iyidir eski markadır karaca yeni yeni gündemde reklam çok verdi o yüzden de pahalı en güzeli kütahya porselen

meleks eksik bitmez tatlım benimde öyle nişanlanmadan önce hiç bişey almamıştım okul bitsin okul bitsin derken bir de baktım ne yanlış yapmışım ama şöyle düşünüyrm en azından şuanda moda neyse onlara uygun alırım die.

ya kızlar benimde pike takımımı sardırmam lazım.danteli örüldü ama kumaş fln almadım daha.bi fikir werseniz bana..dantelin ipi limon sarısı böle uçuk soluk bi sarı warya ondan işte.sizce ne renk sardırma olur??ben sarı yeşil veya sarı beyaz düşünüyorum ama sizce??

benimde annem öyle yapıyo yaa almayın evi eşya deposuna çevrdiniz evlenmenize daha var dio hevesim kırılıyor her aldığım şeyde

ya başladım zaten ne zormuş böcük ya al ala bitmiyor şimdi düşünüyorum ir ton eksiğim var ama çok güzel bir pike ördürüyourm bitince ekleyecem seninkiler özendim biliyonmu:)

kıme yaptrıyon aıleden bırı mı para ıle mı kac tl öle ıse
aman hıc özenme :gitme:1500 tl gtcek sardırılmasına kumasına
zaten bende 2 tanesı kalsa yeter
k valıdeme gorumceme vercem bırını dığer bohcalara hazr koycam nevrsımlerı
pekı sen bohca ettın mı
nışanın nerde oldu

karacadan daha ı olan kutahya var hısar var ben onları önerıyorum sana

bende kütahya alacam galiba.
çok güzelmiş.bişi sorcam sandık şartmı?çeyizde olması gereklimi yani?

ayrıda olur tabi.ama set daha iyi olur gibime geldi.bilmiyomki ben çanak çömlekten anlamam.mutfağa girmiş değilim doğru düzgün.bna plastik tabak,plastik bardakda yeter aramam fazlasını zaten.sırf çeyiz için işe girdim gibi.para biriktirdim.annemin bi bildiği var heralde.hepsini bi yerden alır çıkarız diyo.

ben sizin yazdıklarınızı görüyorum,aldıklarınızı filan.panik yapıyorum.anneme bakıyorum o çok relax rahatlıyom busefer.evlenmek zor bişi ya.

ayy ben gecen yıl aralıkta aldım camsr bulasık mak daha 6.takstteyım ıyıkı almışım dıom keskem fırınıde alsaydım ama onu mutfağa gore alcam ankestra yada set ustu gıbı
al al bı yerden basla modayı takıp etmek zor herzmn yenılenıyo

sarı ve beyaz:lepi:

canım en güzeli kütahya porselendir zaten.sandık almıcam bende gerek görmedim. aslında ben eskiden kendime sandıklı bir otrma odası yapmak isterdim antika şeyler koymyı falan düşünürdüm şimdi insanın yaşı ilerledikçe gereksiz görüyor almıcam

canım benimde annem öyle çok sakin davranıyor aldıklarıma da kızıyor valla su bardağı alsam düşünüyrm annem bşey dermi die nişanlımla korka korka alıyrz valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…