yani canım sonuçta sana para harcama yolu göründü ama
düğünde giyeceğin şey önceki giydiğin kıyafetlerinin de üstünde olmalı
bi dee ne de olsa eltisin
yeni gelin :)
arsimacım tubise dedim o demişte alıntı yapmışım ne yazcağmı unuttum die ondan dedim.
anam ne ettin sen :1shok:
onca şey nasıl alınır bi anda çok yorulursun benceve bişeyler eksik kalabilir
ben olsam kesin stresten ölürdüm
benim sözüm olacak düğün büyük ihtimal seneye ve eşyaların çoğunu toparlamama rağmen hala stres stres :sinifsinif:
Allah yardımcın olsun da bir gün daha erteleme başla şimdiden bence
@Tubii canım kınada giyeceğin elbise nedense diğerlerinin yanında daha dikkat çekici geldi bacım
belki elbisenin rengi tam belli olmadığınadırfisfisfis
fibulacım karacanın çeyiz kampanyasından aldım.yemek takımı.tencere seti ,kaşık çatal takımı hepsi toplam 1.300 aldım canım .bende çok karasız kalmıştım ama çoğunluk karaca dedi onu aldım kısmet kullanıp görcezopuyorumnanaktan
zeynep bence çok şık durur masada .. düşünsene kontras peçeeteler ve bardaklar... sadelik herzaman zerafeti getirir..
off off.annem diyoki hepsi 1 ayda halledilir.aşkıma görede 2 haftada olur herşey.ben stress yapıyorum.rengim attı bu meseleler yüzünden ama hep bekletiliyorum.annem daha bişi alma deyip duruyo.kafamçokkarıştıbu arada geçen hafta yorgan yaptırmış bana.
.
melek bende 22 sözlum 26 yasında sımdıden safak say sen neyse o arada ceyısde yaaprsın
ya başladım zaten ne zormuş böcük ya al ala bitmiyor şimdi düşünüyorum ir ton eksiğim var ama çok güzel bir pike ördürüyourm bitince ekleyecem seninkiler özendim biliyonmu:)
karacadan daha ı olan kutahya var hısar var ben onları önerıyorum sana
çok güzelmiş.bişi sorcam sandık şartmı?çeyizde olması gereklimi yani?[URL=http://m.YollaYap.com/b54/24302822.jpg][/URL],
kızlar bu bizim buranın meşhuuur maraş sandığı buda benimkinin aynısı sizler için ekledim
[URL=http://m.YollaYap.com/b54/44799908.jpg][/URL]
buda oyalarımı koymak için aldığım küçük sandığım.ikisini üst üste koyunca çok şık duruyor
evet -para- var ise hepsi 2 günde bile halledilir canım ama stres sıkıntı seni mahveder zaten düğünün kendi stres için bire bir
ha böyle söyleyerek belki iyice sıkıntıya sokuyorum ama
bir an önce başla bence
karaca setinden filan bahsetmişsin canım, set alman şart mı?
eğer para elinde nakit ise git bi züccaciye ye beğendiğin modellerden al (misal kütahya yemek takımı, karaca kahvaltı seti, jumbo çelik tencere takımı filan) bir güzel indirim yaptırırsın daha uyguna bile gelir
benimde annem bişeyler aldıkça yine mi aldın diyo ama anne napıyım taksitin biri bitmişti sıkıştırmadan alayım diyorum ses etmiyo
paran elinde ise git kendin al, annen ne dicek geri ver mi?
ya başladım zaten ne zormuş böcük ya al ala bitmiyor şimdi düşünüyorum ir ton eksiğim var ama çok güzel bir pike ördürüyourm bitince ekleyecem seninkiler özendim biliyonmu:)
fibula bendede aynı sorun var cnaım ya 1 yıl var evlenmem annem habire bir şey alma daha çok var o zma kadra daha güzelleri çıkar diyip hevesimi kırıyor ama ben almak istiyorum büyük şeyler halet ama bulaşık makinası fırın falan onlar çok zor olur sonradan
ya kızlar benimde pike takımımı sardırmam lazım.danteli örüldü ama kumaş fln almadım daha.bi fikir werseniz bana..dantelin ipi limon sarısı böle uçuk soluk bi sarı warya ondan işte.sizce ne renk sardırma olur??ben sarı yeşil veya sarı beyaz düşünüyorum ama sizce??
bende kütahya alacam galiba.
çok güzelmiş.bişi sorcam sandık şartmı?çeyizde olması gereklimi yani?
ayrıda olur tabi.ama set daha iyi olur gibime geldi.bilmiyomki ben çanak çömlekten anlamam.mutfağa girmiş değilim doğru düzgün.bna plastik tabak,plastik bardakda yeter aramam fazlasını zaten.sırf çeyiz için işe girdim gibi.para biriktirdim.annemin bi bildiği var heralde.hepsini bi yerden alır çıkarız diyo.
ben sizin yazdıklarınızı görüyorum,aldıklarınızı filan.panik yapıyorum.anneme bakıyorum o çok relax rahatlıyom busefer.evlenmek zor bişi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?