ayy ben gecen yıl aralıkta aldım camsr bulasık mak daha 6.takstteyım ıyıkı almışım dıom keskem fırınıde alsaydım ama onu mutfağa gore alcam ankestra yada set ustu gıbı
al al bı yerden basla modayı takıp etmek zor herzmn yenılenıyo
sarı ve beyaz:lepi:
aıme hayırlısı olsun cnm ama ben olsam uzatmazzdım dayanamazdım nan 1 koca yıl daha onsuz olmaya bırak bazı seyler eksık olsun ama aşkın yanında olsun :asigim:
merhaba kızlarrr ne var ne yok...
dün gelinlik provasına gittim
vallahi cumartesi teslim edecekmiş ben gelemem işim var salı olsun dedim ama hala btmemşti. bir şey anlaşılmıyordu. kumaşları ordan burdan başlamış işte byle olacak dedi. iğneli her yeri. birde dırapeler çok yoğun geldi bana bakalım yaa.. mükemmel diyemem kötüde diyemem şimdlik.... :1rolleyes: oldukça fazlasıyla sade... buna hazırlayın kendinizi :roflol:
kıme yaptrıyon aıleden bırı mı para ıle mı kac tl öle ıse
aman hıc özenme :gitme:1500 tl gtcek sardırılmasına kumasına
zaten bende 2 tanesı kalsa yeter
k valıdeme gorumceme vercem bırını dığer bohcalara hazr koycam nevrsımlerı
pekı sen bohca ettın mı
nışanın nerde oldu
tatlım ya çamaşır makineni niye sen aldınki?eşinle ortak alırdınız.sevgilimle yetiştirebilirsek herşeyimizi ortak almayı düşünüyoruz.ailelerimizi hiç karıştırtmıyacağız.ellerini ceplerine atmasınlar.gönüllerinden geçerse hediye alırlar onada karışmayız zaten.
ayrıda olur tabi.ama set daha iyi olur gibime geldi.bilmiyomki ben çanak çömlekten anlamam.mutfağa girmiş değilim doğru düzgün.bna plastik tabak,plastik bardakda yeter aramam fazlasını zaten.sırf çeyiz için işe girdim gibi.para biriktirdim.annemin bi bildiği var heralde.hepsini bi yerden alır çıkarız diyo.
.
valla dediğin gibi sadece kumaşını 200 tl ye aldım dantelini kendim örmüştüm.bir çeyizciye verdim süslemesi için 100 tl ye dikcek.birde tek kişil yaptırcam daha.beniim nişan evde oldu canım.ama hiç tavsiye etmem asla evde yapma tılım tıkıştı hiç bir şey anlamadım vallalmaz: bohçayıda daha yapmadık canım evlilğe yakın yapalım dedim yani makyaz malzemleri falan hepsi mahvolur içerde öyle her şey yenisi olur daha iyi olur dedik ama.ben kaynanay akayınbabya yapmak istemiyorum bohça.sadece el öpmeye giderken elimde bir şeyler götürmek istiyorum.onlar bize vermesede olur yani:umursamaz:
ya kızlar benimde pike takımımı sardırmam lazım.danteli örüldü ama kumaş fln almadım daha.bi fikir werseniz bana..dantelin ipi limon sarısı böle uçuk soluk bi sarı warya ondan işte.sizce ne renk sardırma olur??ben sarı yeşil veya sarı beyaz düşünüyorum ama sizce??
valla dediğin gibi sadece kumaşını 200 tl ye aldım dantelini kendim örmüştüm.bir çeyizciye verdim süslemesi için 100 tl ye dikcek.birde tek kişil yaptırcam daha.beniim nişan evde oldu canım.ama hiç tavsiye etmem asla evde yapma tılım tıkıştı hiç bir şey anlamadım vallalmaz: bohçayıda daha yapmadık canım evlilğe yakın yapalım dedim yani makyaz malzemleri falan hepsi mahvolur içerde öyle her şey yenisi olur daha iyi olur dedik ama.ben kaynanay akayınbabya yapmak istemiyorum bohça.sadece el öpmeye giderken elimde bir şeyler götürmek istiyorum.onlar bize vermesede olur yani:umursamaz:
ben bişeyler daha söylersem sen iyice panik olacaksın canım ama hangi birini bir arada almayı düşünüyorsun?
küçük mutfak aletleri mi? (kettle, tost makinesi, rondo vs. vs.)
ya da yemek takımlarındı çatal bıçaklarındı, tencere takımlarındı, kahvaltı takımlarındı .... vs. vs.
ya da beyaz eşyaların çamaşır mak. bulaşık mak. ocağın elektrik süpürgen.. vs. vs
ya da perdelerin halıların?
ya da mutfak için ufak tefek aletlerin? rendesiydi, nihalesiydi, bardaklarındı, .. vs. vs.
ya da bornoz takımındı, çamaşır sepetindi, nevresim takımlarındı, yatak örtündü vs. vs
valla canım ben hepsinden az az yazdım yoruldum bıraktım Allah size alırken kolaylık versin
bence sen eline esaslı bi liste yap çarşıya öyle çıkın yoksa unutursunuz fisfisfis
arsicim yazdıklarım çıkmamış yaaa :ecrin_bebek:
canım bence nikah için diktirdiğin gayettt güzel olur.
şimdi kına gecesi için seçtiğin elbiseyi de çok beğendim aslında düğünede yakışır ama için rahat değil sannırım gündüz olacak diye.
buarada kafferengi elbiseni hatırladım maviliydi dimi?
arsicim eğer o elbiseni çok giymediysen yani görmedilerse kesinlikle çok yakışmıştı onu giy...
Eşinde hangi renk takım elbise giyerse giysin bi mavi kravat alırsınız süpper olur.
tabi kahve takımı varsa dahada harika olur.
arsi nereye gittin
kızlar çeyizinde eski kaneviçeleri değerlendiren oldumu peki?annem birsürü yapmış eskiden kendi çeyizine.bana onlar var die bişi yapmadı.insan kullanmaya kıyamaz zaten.onlardan pike yaptıralım diyoruz.ne kadara yapılıyo bu işler?birde ben mutfak örmüştüm :kedi: peçete filan.kumaşa sardırılacak die.küçükken yaz aylarında can sıkıntısından yapmışım.şimdiki aklım olsa yapmazdım ya neyse.onları sardırsammı,mutfak örtüsüne değermi.yoksa hiç bişi yapmasammı.annem dantel yaptıralım dio.bende kullanmam istemem diyorum.yasakkelime anneme göre yeni gelnini danteli olmalıymış.ya evli kuzenlerimin birsürü danteli filan var.onlarından 1 aylığına ödünç mü alsam.göstermelik yani.nasıl olsa ilk 1 2 aydan sonra kaldırcam.nie boşa para vereyimki onlara.ne dersiniz??
neyse ki benim hepsinden azar azar var:)
küçük ev aletlerim bitti hepsini aldım şükür.
mutfak için günlük kullanıcağım hepsi var çaydanlık ve cezve takımım hariç:)
rende fln onlarıda aldım arada çıktıkca da alıyrm ufak tefek eksiklerde kalsın.
havlum fln var tek bornoz takımı alcaz ordan da yırttık
1 yıl içinde yatak odasına ait herşeeyi bitircez annemle ,
beyaz eşyları da bu yıl alıcaz 10 ayımız var ama daha para biriktiriyrz peşin alcaz:)
takside girmeyelim istedik
1 yıl yine beklicez ve mobilyaları alcaz yine peşin
sonra da :teytey: nikahhhh :teytey:
bende evde yapmıycam zaten cnm yanı ınş
cok pahalı ya seın gene 2 tane sanırım benım 6 7 tane seyım sarılcak düşün yanıkafamçokkarıştı
bende düğünden sonra el opmede vercem nışanda ıkımıze yapılcak sadece
bızde adet cnm
neyse ki benim hepsinden azar azar var:)
küçük ev aletlerim bitti hepsini aldım şükür.
mutfak için günlük kullanıcağım hepsi var çaydanlık ve cezve takımım hariç:)
rende fln onlarıda aldım arada çıktıkca da alıyrm ufak tefek eksiklerde kalsın.
havlum fln var tek bornoz takımı alcaz ordan da yırttık
1 yıl içinde yatak odasına ait herşeeyi bitircez annemle ,
beyaz eşyları da bu yıl alıcaz 10 ayımız var ama daha para biriktiriyrz peşin alcaz:)
takside girmeyelim istedik
1 yıl yine beklicez ve mobilyaları alcaz yine peşin
sonra da :teytey: nikahhhh :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?