Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende onu diyorum canım yaa benimde var bişeyler ama yinede almakla bitmiyor ki

bu arada senin düğün ne zaman nasipse?

2 yılım var benim daha tatlım biz taksit yapmak istemedik evlendiğimizde çok borcumuz olsunda istemedik aileleri karıştırmıcaz çünkü hiçbişeye herşeyi kendimiz alıcaz.
çok borç olmasın olursa da az bişey olsun die 2 yıl bekleyelim dedim sonra benim 1 yıl daha okulum var o yüzden bekliyrz şimdi zaten yeni nişanlandım daha haziran 13 unde nişanlanmıştım.
azar azarda aldık bişeyler bütçemize göre çok pahallı şeyler alamıyrz ne yazıkki ama olsun önemli olan böylede mutlu olabilmek.
yemek takımlarımı fln çok özel alamam belki ama yukarda gösterdiğim takımı alıcam işte çatal bıçakda abartmıcam sandıklı sepetli almıcaz.
sade bişeyler yapıcaz canım biz

evet canım ben çaydanlığımı en son alıcam.
şimdi 10 ay boyunca para biriktircez beyaz eşyalara
sonra 10 ay mobilyalara
birazda balayına:)

en güzeli peşin almak die düşünüyrm taksitten çekiniyrz biz biraz

canım kaneviçelerii kesinlikle yatak örtüsü yap ben bir çeyiz
dükkanında görmüştüm bayılmıştım resmen öyle bir süslemişlerdiki
benim kanevice sadec yastığım olduğundan yapmadım ama sen kesinlikle yap
.200 falan çıkar bence.bende mutfak takımımı kumaşa sardırcam 70 tl oluoy
r oda onuda sordum.dantellrini başkasına işletmiştim birde sardırırsam ondanda kurtulcam.bizimkilerde dantelsiz olmaz diyor bende snein gibi küçükken yapmıştım
hep değerlendiriyorum işte.evde çüüryeceğne işe yarasın.

mafoldumben:bbo::1shok: yetişmez diyosunuz eylüle dimi.biz aşkımla ben iki cahil eylül olsun die düşündük.aileler de sizin gibi mantıklı düşünür zaten.şubata anca olur heralde bu gidişle.:gitme: plastik çatal kaşığa ible razıyım ben yaww.

:roflol: yok maalesef son numara benım
camasr mak bulasık mak fırın yatak odaısnı kız alır bzde ceyısımı saymıyom hee nışanıda kız yapar
otuırma odası halılar perdeler yemek odası tv buzdolabı altınlar düğün gelınlık falan fılan erkek yapar

ben yeni evlendim ve bir sürügereksiz eşya aldığımın farkındayım ve illa kaliteli olsun demeçlerimin bu günlerde ne kadar boş oldugunu görüyorum, bence çok eşya almayın eve gecin gerektiği kadar alın kullanılacakları eksikliklri görerek özellikle tencere takımı alacaklara duyrulur, kenarları plastik tarzda olanlar var ren renk . sakın almayın yüksek ateşe dayanmıyorlar

:uhm: 10*10= 20 ay ozaman 2010 bahar gelin değilsin sen :dilcikar: ewt peşin olunca kafa rahat oluyo biz de bakalım beyaz esyatyla lcd tv hazır gibi Allah bol işler versin çoook para atalım kenara:Saruboceq:

kız sadece kaynanaya dantel yap görümceye falan hazır al.nasıl çıkcan yoksa o yükün altından:sm_cool:

cok dantelım var hem onuda cok sevdım verrım nolcakkı dedım vercemm bende o nevrsımlerden harıc 20 denecık falan var hepsını kullanam 2 dantel kalsın bana özel gunlerde yeetr

bende bende varııım hihoyyyt hihoyyyt bahar ya da yaz gelinleri içerisinde inş :Saruboceq:

kendi gücünüz yettiğince alıyorsanız ne güzel size canım
bende kendi çeyizimi bu zaman kadar kendi gücüm neye yetiyorsa aldım canım
yalan olmasın bikaç parça eşyamı annem ve arkadaşlarım aldı

şimdi de çamaşı bulaşık ve set üstü aldık erkek arkadaşımla ödüyoruz inş, diğer beyaz eşyalarımızı da alıcaz, düğünden önce bitirelim diyoruz, düğünden sonraya da mobilya taksiti kalsın istiyoruz ama nasip bakalım

:kedi: ınş cnm aksılık olmazsa
bız nışana karar verdık öğlende askım aradı 22 kasım olsun mu dedı evt dedım cunku o gun doğum gunu artık nısandada benım doğumm gunum ozmnda ınş evlenırız

canım o kenarları plastik dediğin tutma yerleri plastik hani onlarımı diyosun.kullanışsızmı şimdi onlar yani.heryanı çelik olanlar aşırı sıcakda eli yakmazmı.bizimkilerin var.tutacak kullanmadan tutamıyosun.kaç kere elimi yaktım onlarla.plastik olanlar kullanışlı gibi gelmişti bana.
ben en elzem ihtiyaçları alırım diye düşünüyorum.hala düşünme aşamasındayım.biraz daha beklersem yemek takımı bile almayabilirim.hayatımda yemek takımlarında bulunan çorba kasesini daha birüsrü ıvır zıvırı kullananları görmedim.bende kulllanmam .kullanmyacağım şeye para vermesemmi die düşünüyorum.parça parça alıp kendim mi takım yapsam die bi fikir geldi aklıma şimdi.

fıbula bak bu benım cnm böle bısey mı ben hazr aldım 300tl

bak buda mutfak takımım sarması 200tl ıdı ben hazr aldım 300 tl hıc uğrasmadım

Son düzenleme:

cok dantelım var hem onuda cok sevdım verrım nolcakkı dedım vercemm bende o nevrsımlerden harıc 20 denecık falan var hepsını kullanam 2 dantel kalsın bana özel gunlerde yeetr

doğru valla senin bir ton çeyizin var kız böcük bir tanesini bana
attırıver hem bak bende senin görümcen sayılırımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…