bende onu diyorum canım yaa benimde var bişeyler ama yinede almakla bitmiyor ki
bu arada senin düğün ne zaman nasipse?
sonbaharr aynı gibiyiz hee:) benimde yaklaşık 10 ay var benimde ufak tefek seylerim var caydanlığımda var cezve takımı haftaya alcam.bornoz takımım yok :asigim: bizde para biriktiyoruz beyaz esya direk peşin alcaz hatta parası hazır :)) 2010 bahar gelinleri böcük sonbahar baberko Allahın izniyle
kızlar çeyizinde eski kaneviçeleri değerlendiren oldumu peki?annem birsürü yapmış eskiden kendi çeyizine.bana onlar var die bişi yapmadı.insan kullanmaya kıyamaz zaten.onlardan pike yaptıralım diyoruz.ne kadara yapılıyo bu işler?birde ben mutfak örmüştüm :kedi: peçete filan.kumaşa sardırılacak die.küçükken yaz aylarında can sıkıntısından yapmışım.şimdiki aklım olsa yapmazdım ya neyse.onları sardırsammı,mutfak örtüsüne değermi.yoksa hiç bişi yapmasammı.annem dantel yaptıralım dio.bende kullanmam istemem diyorum.yasakkelime anneme göre yeni gelnini danteli olmalıymış.ya evli kuzenlerimin birsürü danteli filan var.onlarından 1 aylığına ödünç mü alsam.göstermelik yani.nasıl olsa ilk 1 2 aydan sonra kaldırcam.nie boşa para vereyimki onlara.ne dersiniz??
bızde adet cnm
ben bişeyler daha söylersem sen iyice panik olacaksın canım ama hangi birini bir arada almayı düşünüyorsun?
küçük mutfak aletleri mi? (kettle, tost makinesi, rondo vs. vs.)
ya da yemek takımlarındı çatal bıçaklarındı, tencere takımlarındı, kahvaltı takımlarındı .... vs. vs.
ya da beyaz eşyaların çamaşır mak. bulaşık mak. ocağın elektrik süpürgen.. vs. vs
ya da perdelerin halıların?
ya da mutfak için ufak tefek aletlerin? rendesiydi, nihalesiydi, bardaklarındı, .. vs. vs.
ya da bornoz takımındı, çamaşır sepetindi, nevresim takımlarındı, yatak örtündü vs. vs
valla canım ben hepsinden az az yazdım yoruldum bıraktım Allah size alırken kolaylık versin
bence sen eline esaslı bi liste yap çarşıya öyle çıkın yoksa unutursunuz fisfisfis
neyse ki benim hepsinden azar azar var:)
küçük ev aletlerim bitti hepsini aldım şükür.
mutfak için günlük kullanıcağım hepsi var çaydanlık ve cezve takımım hariç:)
rende fln onlarıda aldım arada çıktıkca da alıyrm ufak tefek eksiklerde kalsın.
havlum fln var tek bornoz takımı alcaz ordan da yırttık
1 yıl içinde yatak odasına ait herşeeyi bitircez annemle ,
beyaz eşyları da bu yıl alıcaz 10 ayımız var ama daha para biriktiriyrz peşin alcaz:)
takside girmeyelim istedik
1 yıl yine beklicez ve mobilyaları alcaz yine peşin
sonra da :teytey: nikahhhh :teytey:
sonbaharr aynı gibiyiz hee:) benimde yaklaşık 10 ay var benimde ufak tefek seylerim var caydanlığımda var cezve takımı haftaya alcam.bornoz takımım yok :asigim: bizde para biriktiyoruz beyaz esya direk peşin alcaz hatta parası hazır :)) 2010 bahar gelinleri böcük sonbahar baberko Allahın izniyle
2 yılım var benim daha tatlım biz taksit yapmak istemedik evlendiğimizde çok borcumuz olsunda istemedik aileleri karıştırmıcaz çünkü hiçbişeye herşeyi kendimiz alıcaz.
çok borç olmasın olursa da az bişey olsun die 2 yıl bekleyelim dedim sonra benim 1 yıl daha okulum var o yüzden bekliyrz şimdi zaten yeni nişanlandım daha haziran 13 unde nişanlanmıştım.
azar azarda aldık bişeyler bütçemize göre çok pahallı şeyler alamıyrz ne yazıkki ama olsun önemli olan böylede mutlu olabilmek.
yemek takımlarımı fln çok özel alamam belki ama yukarda gösterdiğim takımı alıcam işte çatal bıçakda abartmıcam sandıklı sepetli almıcaz.
sade bişeyler yapıcaz canım biz
:bbo::bbo: kız kardeşin var mı 20 ,19 yaşlarında.sizin adet güzelmiş.kardeşime istiyorum gelin olarak. bu çiçeğimiz a.s. çikolatada gelince getiririz.
biz adetleri boşverdik.evlenelim yeter diyoruz.bizim adetlere uyarsak bi 5 yıl evlenemeyiz.
evet canım ben çaydanlığımı en son alıcam.
şimdi 10 ay boyunca para biriktircez beyaz eşyalara
sonra 10 ay mobilyalara
birazda balayına:)
en güzeli peşin almak die düşünüyrm taksitten çekiniyrz biz biraz
kız sadece kaynanaya dantel yap görümceye falan hazır al.nasıl çıkcan yoksa o yükün altından:sm_cool:
2 yılım var benim daha tatlım biz taksit yapmak istemedik evlendiğimizde çok borcumuz olsunda istemedik aileleri karıştırmıcaz çünkü hiçbişeye herşeyi kendimiz alıcaz.
çok borç olmasın olursa da az bişey olsun die 2 yıl bekleyelim dedim sonra benim 1 yıl daha okulum var o yüzden bekliyrz şimdi zaten yeni nişanlandım daha haziran 13 unde nişanlanmıştım.
azar azarda aldık bişeyler bütçemize göre çok pahallı şeyler alamıyrz ne yazıkki ama olsun önemli olan böylede mutlu olabilmek.
yemek takımlarımı fln çok özel alamam belki ama yukarda gösterdiğim takımı alıcam işte çatal bıçakda abartmıcam sandıklı sepetli almıcaz.
sade bişeyler yapıcaz canım biz
bende bende varııım hihoyyyt hihoyyyt bahar ya da yaz gelinleri içerisinde inş :Saruboceq:
:kedi: ınş cnm aksılık olmazsa
bız nışana karar verdık öğlende askım aradı 22 kasım olsun mu dedı evt dedım cunku o gun doğum gunu artık nısandada benım doğumm gunum ozmnda ınş evlenırız
:CüvCüv::Saruboceq: :asigim:
canım o kenarları plastik dediğin tutma yerleri plastik hani onlarımı diyosun.kullanışsızmı şimdi onlar yani.heryanı çelik olanlar aşırı sıcakda eli yakmazmı.bizimkilerin var.tutacak kullanmadan tutamıyosun.kaç kere elimi yaktım onlarla.plastik olanlar kullanışlı gibi gelmişti bana.ben yeni evlendim ve bir sürügereksiz eşya aldığımın farkındayım ve illa kaliteli olsun demeçlerimin bu günlerde ne kadar boş oldugunu görüyorum, bence çok eşya almayın eve gecin gerektiği kadar alın kullanılacakları eksikliklri görerek özellikle tencere takımı alacaklara duyrulur, kenarları plastik tarzda olanlar var ren renk . sakın almayın yüksek ateşe dayanmıyorlar
baberko sen beni hep unutuyosun hee yada görmemezlikten geliyosun mafoldumben
cok dantelım var hem onuda cok sevdım verrım nolcakkı dedım vercemm bende o nevrsımlerden harıc 20 denecık falan var hepsını kullanam 2 dantel kalsın bana özel gunlerde yeetr
doğru valla senin bir ton çeyizin var kız böcük bir tanesini bana
attırıver hem bak bende senin görümcen sayılırımŞeniz
napürsünüz kk güzelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?