Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşum gule gule kullan cnm cok uygun cok seker

hayatm hepsını ı gunlerde kullan ceyıs bıtmıs gıbı

meltememre acill resim bekliyoruz.
ben 4 yıl önce 500 liraya lamıştım yatak örtümü. düğüne az kaldı çeyizim çıkınca hepsinin fotosunu çekip koyucam. şimdik sizinkilerle bakınıyom hep.

yorum yazan ve güzel sözler söyleyen herkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar

böcük pike takımı dediğin ne anlamadım, english home'daki beyaz iş üstü çiçekli nevresim takımı. benimki pembe değil, mor olanından canım.

meltememre acill resim bekliyoruz.
ben 4 yıl önce 500 liraya lamıştım yatak örtümü. düğüne az kaldı çeyizim çıkınca hepsinin fotosunu çekip koyucam. şimdik sizinkilerle bakınıyom hep.

bende en kısa zamanda eklemek istiyorum çeyizlerimin resmlerini. şimdi şehir dışındayım bi eve gideyim döktürcem

kızlar yatak örtüsüne o kadar para vermeyin çünkü çok fazla geçmeden serip kaldırmak zor olacak sıkılacaksınız emin olun ben yatak örtüsü alma taraftarı değilim zaten japon tarzı yatak istediğimden gerek de yok :)

Kuşum bi bak arama motorundan arat victorinox bıçkları diye geçioo ithal ii yorumlar var nette ama ben kullnmadım sadece almayı planlıyorum tatlım.

Bu arada arsima geldim eve ne çok resim eklenmiş gene yaa​

canım bende sen çıktın diye güzellik uykusuna yatmıştım... :roflol:
güzelleştim kalktım
hemen bakıyorum canım bu bıçaklaraŞeniz

bende en kısa zamanda eklemek istiyorum çeyizlerimin resmlerini. şimdi şehir dışındayım bi eve gideyim döktürcem

bekliyoruz canım.

haklısın aslında, arkadaşımda evlendi çeyiz zamanı birde mevlüt okuttu o zaman sermişti.
dimplesin gönderdiği 2. sıradakine benziyordu örtüsü 750 liraya almıştı 2 yıl önce çok pahalı almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…