KIZLAR NE GÜZEL ŞEYLER EKLENMİŞ. GÜLE GÜLE KULLANIN. YA BEN BU YATAK ÖRTÜSÜNE TAKTIM KAFAYI HEM UCUZ HEM GÜZEL BİŞEY NERDEN BULCAM BU ARADA DÜN ANNEM BANA GÜNLÜK YATAK ÖRTÜSÜ ALMIŞ O DA BU
karaca çatal bıçak takımım. Bu arada kahvaltı takımı da Karaca...
Bu da çatal bıçaklık, Ikea'dan...
çırpma seti Ikea'dan
buz kalıbı, Ikea'dan
wok tava, Ikea'dan
rende, Ikea'dan
kesme tahtası, Ikea'dan
polar tv karşısı battaniyesi:) Ikea'dan
buda benim kahvaltı takımım güral porselen 220 ye aldık. 48 parça saklama kaplarıyla beraber
benimki beyaz olanından. Bütün beyaz eşyalarım Bosch bu arada...
köşe takımları çok estetik ama evet bi kaç kişi olunca dizilmiş gibi oluyo vazgeçtim
[/url][/IMG]
salonun geniş ise benim fikrim bu çok rahat gözüküyor yakından gidip gördünmü? nereden bu model
EWET CANIM BENİMDE GÖNLÜM ONDAN YANAYDI BİRAZ :) AMA SALONUN FALAN YOK ŞUAN SORUN OLURMU Kİ YAKINDAN GÖRMEDİM
KIZLAR NE GÜZEL ŞEYLER EKLENMİŞ. GÜLE GÜLE KULLANIN. YA BEN BU YATAK ÖRTÜSÜNE TAKTIM KAFAYI HEM UCUZ HEM GÜZEL BİŞEY NERDEN BULCAM BU ARADA DÜN ANNEM BANA GÜNLÜK YATAK ÖRTÜSÜ ALMIŞ O DA BU
ayyy canikommm görlmedim ben yazdığını yaa.... delikafadulden
özür dilerim tembelim biraz geçmişi okumuyorum direk yazıyorum...
sana zahmet hayatım bir daha yazar mısın yaaaaŞeniz
Özdilek Scarlett nevresim takımı
EHM Mağazacılık San. ve Tic. A.Ş. - Ürünlerimiz
bu resimi kopyalayamadım. linkini yapıştırıyorum. bunun mor renginden aldım çok güzel.
buda benim kahvaltı takımım güral porselen 220 ye aldık. 48 parça saklama kaplarıyla beraber
benimki beyaz olanından. Bütün beyaz eşyalarım Bosch bu arada...
karaca çatal bıçak takımım. Bu arada kahvaltı takımı da Karaca...
Bu da çatal bıçaklık, Ikea'dan...
çırpma seti Ikea'dan
buz kalıbı, Ikea'dan
wok tava, Ikea'dan
rende, Ikea'dan
kesme tahtası, Ikea'dan
polar tv karşısı battaniyesi:) Ikea'dan
Arsimacım cevabını verdim sayılır:)
Kuşum bi bak arama motorundan arat victorinox bıçkları diye geçioo ithal ii yorumlar var nette ama ben kullnmadım sadece almayı planlıyorum tatlım.
Bu arada arsima geldim eve ne çok resim eklenmiş gene yaa
yaw kıslar bu yatak örtüleri ne kadar pahalıymış böleee şöyle bir bakınim dedim 650 tl bunu fiyatı
şekerim en kısa zamanda resmini çekip size yollicam biz niaşnlımla kervan çeyizden aldık yatak örtüsü 930ytl delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?