Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok hoş canım güle güle kullan:içelim:

Canım iyi günlerdde kullan aynı rendeden bendede var severek almıştım üstelik:teytey:

çıtı pıtı çok güzelmiş güle güle kullan
bende istiyorum günlük için
nereden kaça almış acaba

ayyy canikommm görlmedim ben yazdığını yaa.... delikafadulden
özür dilerim tembelim biraz geçmişi okumuyorum direk yazıyorum...
sana zahmet hayatım bir daha yazar mısın yaaaaŞeniz

Kuşum bi bak arama motorundan arat victorinox bıçkları diye geçioo ithal ii yorumlar var nette ama ben kullnmadım sadece almayı planlıyorum tatlım.

Bu arada arsima geldim eve ne çok resim eklenmiş gene yaa​

komşum cok guzel pekı ıcınde saten nevresım var mı kaca almıs nerden almıs
ı gunlerde kullan cnm

buda benim kahvaltı takımım güral porselen 220 ye aldık. 48 parça saklama kaplarıyla beraber

benimki beyaz olanından. Bütün beyaz eşyalarım Bosch bu arada...

hepsı harıkaahihoyyythihoyyyt ı gunlerde kullanın

Arsimacım cevabını verdim sayılır:)

gördüm canım sağolasın

Kuşum bi bak arama motorundan arat victorinox bıçkları diye geçioo ithal ii yorumlar var nette ama ben kullnmadım sadece almayı planlıyorum tatlım.

Bu arada arsima geldim eve ne çok resim eklenmiş gene yaa​

yetişebildiğine sevindim kaydirigubbakcemile5 Şeniz

yaw kıslar bu yatak örtüleri ne kadar pahalıymış böleee şöyle bir bakınim dedim 650 tl bunu fiyatı

şekerim en kısa zamanda resmini çekip size yollicam biz niaşnlımla kervan çeyizden aldık yatak örtüsü 930ytl delikafadulden

Komşu o saten reklamda koymuşlar içine öle bişi yok yatak örtüsü ve 2 yastığı var.markası casandra home collection.129 tl ama annem pazardan almış adam135 demiş pazarlıkla 100tlye almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…