Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım en mantıklısını yapmışsın ben takdir ettim seni aslında hem hemşeriyizde valla ne yalan sölem anneme bile söledim bi hemşeri var evini çok sade yapmış fln die :) şimdi millet herşeyin en güzelini en pahallısını istiyor çok az sayılı insan var senin gibi düşünüen. çevremden bliyrm ben evlerine kadar aldırıyorlar.

ben nişanlıyım 2 yıl diyrm yavaş yavaş yapalım die ama baktım olmuyo yarım bırakcam evlencem valla evlenince de yavaş yavaş yapılır herşey.

Kuzum detaylara çok önem veririm. ama hiç bir şey enn pahalısıyla yapmam...
kızlar burda yatak odamın perdesini beğendiler onun maliyeti çok ucuzdu mesela. yerimseniben önemli olan az miktarda yada elde olanla zevkine göre bir şeyler yaratmaktır şekercim. a.s benim şanslı noktam zevkiminde oldukça sade ve modern tarzda olmasıyerimseniben ki hep derim ömür dediğin ince bir ipin üstünde yürümek. ne zaman ne olacağı belli olmaz aşkımla birlikte uyuyacağım her gece kardır benim için :asigim:

elissammm çok cici bir pijama takımııı kaydirigubbakcemile5 güle güle kullan şeker paremmmmmŞeniz

burcumm tşk ler Şeniz
çeyis işinde ise burcuösge herzaman işini çok iyi bilirryerimseniben abartmadan çok modern sengözlerimebaksanab aynı zamanda da gider ennnn cicoş şeyleri bulur opuyorumnanaktan

canım çok beğendim o perdeyi annemde sever hatta öyle tarz şeyleri çağırıp gösterdim hemen kopya çektik azcık evinden:) söyleyim tatlımda içimde kalmasın. çok beğendik o perdeni valla.
birde baharatlıklarındı sanırım ama birbirine geçmeler değil diğerleri izmitten mi aldın canım onları yaa çok beğendim:)

zeynom şimdi çıkıyorum malum yarın iş varr
çok öpüyorum annecine slm lar :))) görüşmek üzere

burcumm tşk ler Şeniz
çeyis işinde ise burcuösge herzaman işini çok iyi bilirryerimseniben abartmadan çok modern sengözlerimebaksanab aynı zamanda da gider ennnn cicoş şeyleri bulur opuyorumnanaktan
aha utanmaya başlıyorummm gene :kedi: utandım vede ay ne kadar gurur verici şeyler yazmışsın canım arkadaşım ŞenizŞenizŞeniz
oyy yerim ben seni yaaa:1hug:
evet kuzum kocaeliden aldım ama izmitten değil. değirmendereyi biliyormusun bilmiyorum değirmenderede bildiğin migrostan aldım. ama başka yerlerde de var diye duydum kuzum.bir araştır bulursun kesin :1hug:

zeynom şimdi çıkıyorum malum yarın iş varr
çok öpüyorum annecine slm lar :))) görüşmek üzere

güle güle bebişimmm Şeniz

canım bilmez olurmuyum oralıyım ben :) ama orda yaşamıyrm maleseff
bakıcam canım çok beğendim valla ya güle güle kullan hepsini.

çok mutlu olun yuvanızda
darısıda başımaaaa :):):)

canım bilmez olurmuyum oralıyım ben :) ama orda yaşamıyrm maleseff
bakıcam canım çok beğendim valla ya güle güle kullan hepsini.

çok mutlu olun yuvanızda
darısıda başımaaaa :):):)

amin amin amin kuzum :Saruboceq: inş herkes mutlu olur kurduğu yuvasında. çünkü ne umutlarla ne haycalarla kuruluyor döşeniyor. en ufak bir şey için bile heves ediliyor. yemin ediyorum salatalık soyacağını bile ne heycanla aldığımı bir allah birde KK daşlarım biliyor :roflol:

burcuuuuuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan
hoşgeldin yavru nasılsın, sna yazdım kaçkere geçmişte evini beğendim diye

konuşturmusun canım valla zevkini,sıcacık bir ev gördüm fotolarda yerimseniben

iyi aksamlar kısslarr yada gece diyeyım :)) 2gunden berı yoktum dugune gittim :dance: bugunde teyzemın halıları yıkadık geberdım yaa yorgunluktaan kısaca pff gundeme bakmak için gldım.. ne var ne yok kıslarr a.s.çok fazla kalamayacagım benımkısı lıman yaptı arar sanırım yada arayıncaya kadar burdayım desem daha dogru :))suan 1360dayım hangi ara 1386 olmus yaff.. bu arada benım sayfalar 40lı gidiyor olee ayar yapmıstım :lepi: :lepi:

evet canım haklısın tahta kaşık aldım die nasıl sevindim anlatamam :):):)
amin canım allah herkesi mutlu etsin

Selam güzeller opuyorumnanaktan

Bugün doktora gittim jinekoloğa. Doğum kontrol şeysini de hallettim. Ayrıca adetim bu gidişle düğün günü veya balayını bulcak onu konuştum. ıyi oldu gitmem

burcuuuuuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan
hoşgeldin yavru nasılsın, sna yazdım kaçkere geçmişte evini beğendim diye

konuşturmusun canım valla zevkini,sıcacık bir ev gördüm fotolarda yerimseniben
canım görmedim inann :1hug: beğenmene sevindim daha tam bir şey belli değil inş bitince daha cici elkliycem. çok acele çektim onları sizin için Şeniz
ay topikin birinde okudum şimdi biri gelinlik modelleri eklemiş. benim tarzda ben bayıldım ben hariç sadece 2 kişi beğenmiş :roflol: heres ne o öyle gelinlikten çok abiyeye benziyor falan demiş şaşırdım... :roflol:

canım hoşgeldin:1hug: ne olsun işte laflıyoruzzŞeniz
evet canım haklısın tahta kaşık aldım die nasıl sevindim anlatamam :):):)
amin canım allah herkesi mutlu etsin

seni çok iyi anlıyorum sengözlerimebaksanab
Selam güzeller opuyorumnanaktan

Bugün doktora gittim jinekoloğa. Doğum kontrol şeysini de hallettim. Ayrıca adetim bu gidişle düğün günü veya balayını bulcak onu konuştum. İyi oldu gitmem

en zor işi hlletmişsin kuzum hadi geçmiş olsun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…