aimecim balım şimdi gördüm yazını kuzum hemen yazıyorum....
çok basit cevap esasen...
ben 1 sene daha dayanabilirim diyorsan bırak kalsın herşeyini rahat rahat yap...
yok dayanamam, ömrümüzün ne kadar olduğu belli değil yemişim eşyasını en uygunlarından halleder bir yol yordam hallederiz ayrı kalacağımız günlere değmez diyorsanda yakın tarihte yap... bu kadar basit kuzum. cevap sende saklı.....
tatlım çok tşk ederim şimdiye kadar sunsetten 4 ürün aldım hiç birinde kısaltma daraltma yapmadım. biri hariç az önceki pijamamın kolları ispanyol tarzı olduğu için hafif kolları daralltırıp birasda kol boyundan aldırmıştım nese kullanınca görücess bakalımzemuszemus
Elissam benim ki bu model değil canım ama olursa diye aklında bulunsun istedim, kısa paça olyından nefret edrim bende :sinifsinif:
canım en mantıklısını yapmışsın ben takdir ettim seni aslında hem hemşeriyizde valla ne yalan sölem anneme bile söledim bi hemşeri var evini çok sade yapmış fln die :) şimdi millet herşeyin en güzelini en pahallısını istiyor çok az sayılı insan var senin gibi düşünüen. çevremden bliyrm ben evlerine kadar aldırıyorlar.
ben nişanlıyım 2 yıl diyrm yavaş yavaş yapalım die ama baktım olmuyo yarım bırakcam evlencem valla evlenince de yavaş yavaş yapılır herşey.
burcumm tşk ler Şeniz
çeyis işinde ise burcuösge herzaman işini çok iyi bilirryerimseniben abartmadan çok modern sengözlerimebaksanab aynı zamanda da gider ennnn cicoş şeyleri bulur opuyorumnanaktan
aha utanmaya başlıyorummm gene :kedi: utandım vedeburcumm tşk ler Şeniz
çeyis işinde ise burcuösge herzaman işini çok iyi bilirryerimseniben abartmadan çok modern sengözlerimebaksanab aynı zamanda da gider ennnn cicoş şeyleri bulur opuyorumnanaktan
oyy yerim ben seni yaaa:1hug:canım çok beğendim o perdeyi annemde sever hatta öyle tarz şeyleri çağırıp gösterdim hemen kopya çektik azcık evinden:) söyleyim tatlımda içimde kalmasın. çok beğendik o perdeni valla.
birde baharatlıklarındı sanırım ama birbirine geçmeler değil diğerleri izmitten mi aldın canım onları yaa çok beğendim:)
zeynom şimdi çıkıyorum malum yarın iş varr
çok öpüyorum annecine slm lar :))) görüşmek üzere
zeynom şimdi çıkıyorum malum yarın iş varr
çok öpüyorum annecine slm lar :))) görüşmek üzere
canım bilmez olurmuyum oralıyım ben :) ama orda yaşamıyrm maleseff
bakıcam canım çok beğendim valla ya güle güle kullan hepsini.
çok mutlu olun yuvanızda
darısıda başımaaaa :):):)
anam bu gece sinekler çoşmuş yediler bitirdiler beni, kaçıım tuz basıım bariii
herkese iyigeceler
canım görmedim inann :1hug: beğenmene sevindim daha tam bir şey belli değil inş bitince daha cici elkliycem. çok acele çektim onları sizin için Şenizburcuuuuuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan
hoşgeldin yavru nasılsın, sna yazdım kaçkere geçmişte evini beğendim diye
konuşturmusun canım valla zevkini,sıcacık bir ev gördüm fotolarda yerimseniben
iyi aksamlar kısslarr yada gece diyeyım :)) 2gunden berı yoktum dugune gittim :dance: bugunde teyzemın halıları yıkadık geberdım yaa yorgunluktaan kısaca pff gundeme bakmak için gldım.. ne var ne yok kıslarr a.s.çok fazla kalamayacagım benımkısı lıman yaptı arar sanırım yada arayıncaya kadar burdayım desem daha dogru :))suan 1360dayım hangi ara 1386 olmus yaff.. bu arada benım sayfalar 40lı gidiyor olee ayar yapmıstım :lepi: :lepi:
evet canım haklısın tahta kaşık aldım die nasıl sevindim anlatamam :):):)
amin canım allah herkesi mutlu etsin
Selam güzeller opuyorumnanaktan
Bugün doktora gittim jinekoloğa. Doğum kontrol şeysini de hallettim. Ayrıca adetim bu gidişle düğün günü veya balayını bulcak onu konuştum. İyi oldu gitmem
Selam güzeller opuyorumnanaktan
Bugün doktora gittim jinekoloğa. Doğum kontrol şeysini de hallettim. Ayrıca adetim bu gidişle düğün günü veya balayını bulcak onu konuştum. İyi oldu gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?